Arama sonuçlarınız

1. fikretbaba

Kırklareli Yemekleri

Ynt: Kırklareli Yemekleri Kıyıköyden sonra Panayır iskelesi,Poliçe' ye Uğramamazlık yapmayın. Ondan sonra 15 km. kumsal Longoz Ormanları ve iğneada.

2. fikretbaba

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

En Sanslısı benim demekki Yeni aldığım WV T3'ümün Noter satışı ve TÜV muayensinden vede Trafik sigortasından sonra Yeni Karavan Ruhsatımı almak için Trafik şb.ye gitiğimde görevli memura sadece şifaen Aracımda fabrika çıkışı orjinal Kendi çeki demirinin olduğunu ruhsata işli olmadığını M2...
  3. fikretbaba

T3 düzenleme Yaza yetiştirmek istiyorum.

Ynt: T3 düzenleme Yaza yetiştirmek istiyorum. Ön Koltuk ve kapı içleri Masam tamamlanmadı. onları yapıyorum. Bunun yanında Elektirik işleri'de var tabii 1000 V.Köselli invertör'üm ve Redresörüm var onları bağlamak istiyorum. Buzdolabına yeter sanırım..Fikirlerinizi bekliyorum.

4. fikretbaba

Ynt: T3 düzenleme Yaza yetiştirmek istiyorum. Hidrafor,musluk ve su deposu kaldı :)
  5. fikretbaba

Ynt: T3 düzenleme Yaza yetiştirmek istiyorum. Mutfak dolabı ve koltuklar.

6. fikretbaba

Geçen ay satınaldığım WV T3 'ümün iç düzenlemesini elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.

7. fikretbaba

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (21 - 23 Nisan 2012) Hep beraber inşallah Takipeyim..
  8. fikretbaba

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. İnşallah T3 ümle İstanbuldan yola çıkmayı düşünüyorum.Bazı ayrıntıların netleşmesini bekliyorum. Gidemesemde eminimki çok güzel bir yolculuk olacak. Bu tip toplu şekilde tur programlarının çoğalması dileğiyle... ;)
  9. fikretbaba

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bende size Sarkoyden ficilar dolusu nefis saraplar,Tekirdagin en Leziz kofteleri ve Kucak dolusu sevgi ve saygilarimi sunuyorum. ;)

10. fikretbaba

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır benimde begendigim almak istedigim cadir. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-quechua-cadir-cift-2-kisilik-4-mevsim-2-yil-garantili-75247433/detay

11. fikretbaba

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır Sayin Fidodido http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-igloo-otomatik-cadir-cadiriniz-15-saniyede-hazir-2-kisilik-77868142/detay isterseniz bu cadiri bir inceleyin..
  12. fikretbaba

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Canıgönülden hoş geldiniz diyen GEZENBİLİR ailesine TEKİRDAĞ'dan Kucak dolusu sevgiler :)

13. fikretbaba

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavid bey, Yusuf bey, Tanju bey sıck karşılamanız için teşekkürler. :)
  14. fikretbaba

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkeze selamlar. Uzun zamandır Karavan Meraklısıydım.Hayellerimi bu zamana kadar ertelediğim için şimdi daha çok üzülüyürum. Gezenbilir'i Uzun zamandır takip etmekteyim ve sizlerin sayesinde birçok işimi daha çabuk ve bilinçli olarak hallettim.1965...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR