Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.
Antalyada bir çok yürüyüş grubu var. Genelde 25,00 tl civarında hafta sonları yürüyüşler organize ediyorlar. Belli bir güzergahtan sizi topluyorlar yürünecek lokasyona götürüp genelde 10-15 km lik rotalarda yürüyüş yapıp tekrar...
Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu
Yürüyüşü tamamladım. Bu rotayı yürüyecek arkadaşlara eflani Karakaşhan arasını yürümelerini tavsiye etmiyorum. Gereksiz bir rota asfaltın kenarından. ama Karakaş handan Çatak Köyü ordan sine ve safranbolu gerçekten güzel bir rota...
fARMAXTAN HABER YOK AMA BEN PAZAR GÜNÜ EFLANİDEN BAŞLIYACAĞIM. DAHA ERKEN GELEBİLİRSEM 8:00 GİBİ AMA GELEMEZSEM 10:00 MUTLAKA EFLANİDEN HAREKET EDECEM.. HERKES KATILABİLİR AMA KATILACAKLAR CUMARTESİ SAAT:18:00 KADAR MESAJ ATMALILAR Kİ BULUŞABİLELİM...
Bu hafta sonu sağanak yağış görünüyor. Bu havada yürümek olmaz gibi. Meteorolojiyi takip ediyorum bir değişiklik olursa mesajlaşalım.
Ynt: Yay Matkabı(bow Drill)
korun düşeceği tutuşturucu cok önemli. koru tutuşturucuya düşürürseniz kuru ve cabuk yanacak malzemelerle ateşi başlatabilirsiniz...
evet bekleriz. Haklısın farmax unutmusum oralarda kar olabilir. dediğin gibi tarih yaklaşınca değerlendiririz.
Ali Kemal bey bir sorun çıkmaz ise 27.04.2014 pazar gunude keltepe zirve yapabiliriz. günlük yine.Rota çalışmalarım ekte..
Ynt: Çanta Önerileriniz
Deuter den şaşmayın .. Çanta çok onemli mutlaka deneyerek alın. Sırt yapınıza en uygununu seçin. ve biraz bütçenizi zorlayarak deuter alın. 15-20 kilo yükü 15-20 km bu çanta ile taşıyacaksınız.
Yasin yürüyeceğiz sadece.tahminen 17-20 km. Yanina enerji verecek aperatif biseyler ve en onemlisi 1,5-2 litre su alman yeterli olur.bu hafta yagmur var .uygun zamanı ayarlayip haberlesiriz.
Ali kemal Google earth kullanıyorsan sana benim üzerinde çalıştığım katır yolu rotalarına bakabilirsin.
google earth yüklüy ise ekteki dosyayı tıkladığında açılacaktır.