Arama sonuçlarınız

1. fotometo

Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski?

Ynt: Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski? Domuz zararsizdir korkmayin. Bu bolge cok hareketli.

2. fotometo

Kervan Yolu Yoldaşı

Ynt: Kervan Yolu Yoldaşı Katilabilirim. Biraz ayrinti verebilirmisiniz.
  3. fotometo

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 YAKINDA BİR KARAVAN YAPTIRIP SİZİN GİBİ GEZMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YAZILARINIZI VE RESİMLERİNİZİ İNCELERKEN BU İSTEĞİM DAHADA ARTTI.

4. fotometo

Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Antalyada bir çok yürüyüş grubu var. Genelde 25,00 tl civarında hafta sonları yürüyüşler organize ediyorlar. Belli bir güzergahtan sizi topluyorlar yürünecek lokasyona götürüp genelde 10-15 km lik rotalarda yürüyüş yapıp tekrar...
  5. fotometo

Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı

Ynt: Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı Bartin

6. fotometo

Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı

Ynt: Trabzon Trekking Kamp Arkadaşı Gelirdim ama izin ve yol problemi olmasa

7. fotometo

Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu Yürüyüşü tamamladım. Bu rotayı yürüyecek arkadaşlara eflani Karakaşhan arasını yürümelerini tavsiye etmiyorum. Gereksiz bir rota asfaltın kenarından. ama Karakaş handan Çatak Köyü ordan sine ve safranbolu gerçekten güzel bir rota...
  8. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu fARMAXTAN HABER YOK AMA BEN PAZAR GÜNÜ EFLANİDEN BAŞLIYACAĞIM. DAHA ERKEN GELEBİLİRSEM 8:00 GİBİ AMA GELEMEZSEM 10:00 MUTLAKA EFLANİDEN HAREKET EDECEM.. HERKES KATILABİLİR AMA KATILACAKLAR CUMARTESİ SAAT:18:00 KADAR MESAJ ATMALILAR Kİ BULUŞABİLELİM...
  9. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu bugunkü verilere göre pazar hava bulutlu. bence yürünebilir.Yarın kesin kararı verelim.

10. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu Bu hafta sonu sağanak yağış görünüyor. Bu havada yürümek olmaz gibi. Meteorolojiyi takip ediyorum bir değişiklik olursa mesajlaşalım.

11. fotometo

Yay Matkabı(bow Drill)

Ynt: Yay Matkabı(bow Drill) korun düşeceği tutuşturucu cok önemli. koru tutuşturucuya düşürürseniz kuru ve cabuk yanacak malzemelerle ateşi başlatabilirsiniz...
  12. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu evet bekleriz. Haklısın farmax unutmusum oralarda kar olabilir. dediğin gibi tarih yaklaşınca değerlendiririz.

13. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu Ali Kemal bey bir sorun çıkmaz ise 27.04.2014 pazar gunude keltepe zirve yapabiliriz. günlük yine.Rota çalışmalarım ekte..
  14. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu yaklaşık rota resimleri...
  15. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu haklısınız. yanlış yazmışım 20.04.2014 pazar.

16. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu sizcede uygunsa 24 .nisan.2014 pazar gunu eflaniden sine arasını yuruyelim derim ben.
  17. fotometo

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz Deuter den şaşmayın .. Çanta çok onemli mutlaka deneyerek alın. Sırt yapınıza en uygununu seçin. ve biraz bütçenizi zorlayarak deuter alın. 15-20 kilo yükü 15-20 km bu çanta ile taşıyacaksınız.
  18. fotometo

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Istikbalin ortopedik yatakları var .Bazalı olanlardan alırsanız eşyalarınızıda içine koyarsanız etraf daha derli toplu olur.

19. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu Yasin yürüyeceğiz sadece.tahminen 17-20 km. Yanina enerji verecek aperatif biseyler ve en onemlisi 1,5-2 litre su alman yeterli olur.bu hafta yagmur var .uygun zamanı ayarlayip haberlesiriz.
  20. fotometo

Ynt: Bartın Karabük Yenice Trekking Grubu Ali kemal Google earth kullanıyorsan sana benim üzerinde çalıştığım katır yolu rotalarına bakabilirsin. google earth yüklüy ise ekteki dosyayı tıkladığında açılacaktır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.