Arama sonuçlarınız

1. B

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Ben canakkaleden katılacagım. Donus ıstanbul olacak. Bayram oncesı ızın aldıgım ıcın 1haftalık koca bır tatılım var :) benım gıbı canakkale gıdıs, ıstanbul donus arkadaslar var ıse elbet aracıma mısafır ederım :)

2. B

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Cep telefonu ıle foruma baglanıp mesaj gonderıyorum. Sordugum soruların cevabı daha once verılmıs olabılır. Okuyamadıgım ıcın goremedım :(
  3. B

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Selamlar bu etkınlıgı hıdayet sayesınde ogrendım. Bende bende bende katılmak ıstıyorum :) ama bazı sorunlarım var. 1-cadırım yok :( 2-ben canakkaleden komur lımanına gelsem, donuste ıstanbula bırlıkte donebılırız (Donus...

4. B

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Tum erkekler ıssız adamdır. Ya alalane ıssız olurlar ya da ıcten ıce ıssız. Sur esegı ada :)
  5. B

Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Ynt: Ne İstiyorum Biliyor musunuz? konu baslıgımız ne istiyorum biliyor msunuz_? ve sarkı tammmm da benim isteklerimi anlatıyor :) ayrıca bir isteğim daha var. yüksek, buyuk tekerlekli, kırmızı bir jeep :)

6. B

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) emegi gecen herkese cokkkk cokkkk cokkkkk tesekkurler. cok keyifli bir aksamdı :) cumartesi fotograf etkinliginde gorusmek uzere. sevgiler, saygılar :)

7. B

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Yıyosss ıcıyosss adıyoss :) Gezenbılır bahcesınden canblı baglantı
  8. B

En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz?

Ynt: En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz? neredeyse her an :) nasıl olur diye sorarsanız, şöyle olur hemen anlatayım. misal iş yerindeyim, çalışıyorum. ''bir an'' başımı işten kaldırım 10sn kadar bir şey hayal edebilirim. bir başka misal arkadaşlarımla keyifli bir sohbet anı ve söz xxx arkadaşa...
  9. B

Ne İstiyorum Biliyor musunuz?

Ynt: Ne İstiyorum Biliyor musunuz? Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa Evli olup bekar kalsam Çalışmadan zengin olsam Çok yiyerek zayıflasam Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam Gizli olsa herkes bilse...

10. B

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? sür eşeği niğdeye :)

11. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) he he yeni üyelikten 1 basamak yükselmiş sayıldığıma göre :) hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz yeni üyelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
  12. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) oruc muabbetinin netleşmesiyle kendimi tekrar listeye ekliyorum :) Gezenbilir Dernek Evinde İftar Buluşması -------------------------------------------------- 01- Esra Akeroğlu (eftalya) 02- Sedat Açıl 03- Şebnem yıldırım 04-...

13. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) bu mesajı görünce aynı durumda oldugumu farkettim :) bende oruc tutmuyorum. eger 50 kişi kontenjan dolar ve gelmek isteyen 1 kişi gelemez ise üzülürüm. cumartesi akşam dernek bahçesinde olacağım :) iftar yemeği için 8 numaraya...
  14. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) ooo ben cuma sanıyormuşum o zaman :D hatta cuma akşam bişi yapalım diyenlere iftar programım var diyordum.
  15. B

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Teşekkür ederim :) ben söylemeden gelseydi daha mutlu olurdum ya. (başarılı bir çalışma da değildi hani) bundan sonra grup benden salatadan başka bir şey beklemesin :D iyi akşamlar herkese.

16. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar sarma ve dolma şeydanındı. börek benimdi. oda zaten hayatımda yaptığım ilk patatesli börekti. gece hazımsızlık çeken birileri olduysa benim börekten kaynaklanmış olabilir.
  17. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) sanki iftar yemeği cuma akşam düzenlenmeyecek miydi? tarih cumartesi akşam olarak değiştirildi mi? yoksa ben mi yanlış anımsıyorum.
  18. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Bende patatesli börek yapıp getirmiştim ama bu tepsinin yanında sönük kaldı :(

19. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) ilk kez katılacagım icin bilmiyorum ve soruyorum. -iftar yemegi hazırlıgı nasıl oluyor? -masrafları nasıl karsılıyoruz? -yemek pişiriyor muyuz? mangal mı yapıyoruz? pizza mı sipariş ediyoruz? -fiks menu mu var? nedir yani :) ben...
  20. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar yeni nesil vosvos :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR