Arama sonuçlarınız

1. B

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) 9 ugurlu rakamimdi :) 8i atlayip 9 yazmam o sebeptir :)

2. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) 1- Esra Akeroğlu (eftalya) 2- Sedat Açıl 3- Ozan Çankaya (aliozanc) 4- Çiğdem Çankaya 5- Reha Yurdakul 6- Mucahit Maden (RedlinE) 7- Ünal çelik (unal) 8- Nalan Karaman (bstn) 9- ... .... 50-
  3. B

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Herkes katilabilkiyor mu? Yeni uyeler :)

4. B

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar selamlar, sinem akayık gruptan birisi mi?
  5. B

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Yagmur yagiyo :) sahur yapsaymissiniz camur olacakmis. Sizleri tanidigima cok memnun oldum. Iftar superdi. Keske daha cok kalabilseydik. Offroad denemesi yapamadigim icin uzgunum. Kirmizi buyuk tekerlikli aracta gozum kaldi...

6. B

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) sandalyemiz var, bu aksama özel aldık :)

7. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) bizim masamız yok :(
  8. B

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Eee bu kadar yuklenmeyin demistim :)
  9. B

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim BİR KADINLA BİR ERKEK ARABALARINI SÜRERKEN BİRBİRLERİYLE ÇARPIŞIRLAR.ARABALAR HURDAYA DÖNER FAKAT ALLAH'IN İŞİ BU KADIN DA ERKEK DE TEK SIYRIK ALMADAN KURTULUR. VE SÜRÜNEREK ARABADAN ÇIKARLAR.KADIN ERKEGE -Belki de bu tanışmamız için bir vesile belki de kaderin bize...

10. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) Yarin ola hayirola :) bakalim gorecegiz neler olacak. Hem grupla tanicagim :) Hem ormanda pikniksel iftar :)$ Hem de ilkkkkkk arazi offroad deneyimimi misafir olarak birilerinin aracinda gecirebilirim. Dusunce mutlu...

11. B

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Cepten baglanip yazdigimdan alinti yapamiyorum mazur gorunuz. *wauwwww cadir kampi super :) guzel bir hafatsonu dilerim. Nereye gidiyorsunuz? *cadirda tek kalamam :( 2-3-5 kisi olarak kalirim ama :) *olmeyecekmisim gibi yasiyorum :) hayat cokkkkk guzel :)...
  12. B

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Risk yoksa hayattan tat nasil alinir ki! Ve bence herkesin korkulari olmali. Ozellikle sevdiklerimizi (aile, ask, dost, cocuk, is vs) olmali ki daha cok deger verelim. Yasadigimiz anlarin daha cok tadina varalim. Hedefler olmali misal. 6- yaslanmadan yitip...

13. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) Organizasyon icin ne cok kolaylik saglaniyor :) gecte olsa geliniz, biz sizi aliriz :) ohhh ne ala. O zaman bizde aksam 7 gibi gelelim. Sicak gunes gitmis olsun :)
  14. B

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Cadirda uyudum :) hatta ailemle kaldigim bir cadirin penceresi vardi yildizlari seyrederek uyumak cok guzeldi :) Cocuklugumda ailecek cadir kurardik. Son 2yaz da cadirda tatil yaptim. Ama tek basima cadirda :( hele ki orman kampiysa hayatta tek basima kalamam...
  15. B

Gezenbilir, İftar Vakti Hep Birlikte

Ynt: Gezenbilir, İftar Vakti Hep Birlikte unutmam unutmam :) yazısmalar mailime düşüyor :)

16. B

Akçakoca, Amasra, Safranbolu, Yedigöller

Ynt: Akçakoca, Amasra, Safranbolu, Yedigöller Akçakocada şelaleler ve fakıllı mağarası var. nisan ayında arkadaslarımla gitmistim. şelaleler güzel fakat araçla ulaşım için yeteri kadar yönlendirme tabelası yok. biz kaybola kaybola gitmiştik :) magarayı ise magara fobim oldugundan içine girip...
  17. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) wauwww :) yine de benim vosvosumun geçebileceğini sanmıyorum.
  18. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) fotografta görünen kırmızı araba dereyi geçti mi? geçermiş gibi mi yaptı?

19. B

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? 1-yaşamda yalnız yapayalnız kalmak :( aile, arkadas olmadan bir basına kalmak. 2-bir kaza sonucu sakat kalmak :( 3-tek basına cadırda uyumak :( bu yuzden kamp organızasyonlarına katılamaya cekinmisimdir 4-hamamböcegi, fare 5-korku filmi izlemeye yeterli mi?
  20. B

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... padişahlık için +1 diyorum. çok özendim yauw

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR