Arama sonuçlarınız

1. B

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba, dogaseverim :) trek ile bu sonbahar tanısmayı planlıyorum. bugune kadar vakit, nakit sıkıntıları ile hep ertelemistimdir :( forumu tesadüfen buldum. etkinliklerinizi takip edecegim. istanbuldan selamlar.

2. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoşgeldin yeni üye :) gönderen : sağolan arkadaşın :)
  3. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu pikniksel iftar yemeği ve sonrasında sahura kadar safari http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59978.0

4. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese merhaba foruma bugün üye oldum. ilk etkinliğimi de cumartesi yapılacak iftara katılarak gerçekleştirmiş olacağım ismim nalan. istanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım. elektrik teknikeriyim. sabahtan akşama autocadde proje çiziyorum sıkılıp aktivitesel...
  5. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba :) foruma bugün üye oldum. ilk etkinliğimi de cumartesi yapılacak iftara katılarak gerçekleştirmiş olacağım :) ismim nalan. istanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım. elektrik teknikeriyim. sabahtan akşama autocadde proje çiziyorum :) sıkılıp...

6. B

Gezenbilir, İftar Vakti Hep Birlikte

Ynt: Gezenbilir, İftar Vakti Hep Birlikte hoşbulduk :) sayın eski üye :) biz ne zaman özelden gelen mesajlara yanıt verebileceğiz?

7. B

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim korna çalmış, tren duymamış. adam haklı :D:D:D
  8. B

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) otomobil de geçer mi bakın bakalım :D
  9. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) 16- Nalan Karaman (bastn) +1 veya 2 kişi olabilir

10. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) salata yapmakta ne var yahu bütün yeşillikleri doğradın mı tamamdır :)

11. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) tesekkur ederim :) küçük emrah gibi hissettim kendimi :S aksine son derece alır basını gider, macerasever ve cesur bir ruha sahip oldugumu dusunurum hep. tanıstıgımızda burada yazılanlar ile espiri konusu olmamayı ayrıca...
  12. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) Bahçede iftar yapılırsa ve bir programım olmazsa katılırım :) arazi iftarı hoş fikir :) buna da katılmak istiyorum. yorumunuzu okuyunca birazcık üzüldüm. korkmaz isem gelirim cumlemi biraz açmam gerektigini farkettim :) hiç...

13. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) çok teşekkür ederim. arkadaşlarımla konuşayım. 2-3 kişi mi yoksa tek mi geleceğim belirtirim. tek başıma gözüm korkar gelemez isem de herkese iyi eğlenceler dilerim. saygılar, sevgiler :)
  14. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) bu fotogr bu fotograflarda görünen alana binek araç ile gelmek imkanız ki :(
  15. B

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) selamlar, forumunuza yeni yepyeni üyeyim :) tanışmak için güzel bir fırsat olacağından eminim. fakat bazı soru işaretlerim var. gezenbilir bahçesindeki iftar şekil değiştirmiş, güzel de olmuş açıkcası :) benim 4x4 aracım...

16. B

Ynt: Gezenbilir, İftar Vakti Hep Birlikte tesekkurler, linki inceliyorum şuan.
  17. B

Ynt: Gezenbilir, İftar Vakti Hep Birlikte foruma yeni üye oldum :) tanışmak için güzel bir fırsat. katılmak isterim. hangi gün kararlaştırıldı acaba ? iftarı yaptık demeyin de :)
  18. B

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi? kafa dengi arkadaşlar ile çokkkk eğlenceli oluyor :)

19. B

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor siyah-beyaz en büyük beşiktaş :)
  20. B

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim kadınlara bu kadar yüklenmeyin. hayat bizimle güzel :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR