Arama sonuçlarınız

1. E

Satılık 2 kişilik igloo çadır + 2 mat

Ynt: Satılık 2 kişilik igloo çadır + 2 mat Uzun sürdü ama hayırlı olsun.

2. E

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Nikon coolpıx P1 getirsem isteyen olur mu? Teknosa'dan almıştım. Kutusu, Türkçe kullanım klavuzu v.s. orj. tüm aksesuarları mevcut
  3. E

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Oy kullandıktan sonra, Öğlene doğru ben oradayım :)

4. E

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Fotoğraflar güne güzel başlamamı sağladı diyebilirim. Çok Güzeller. Çadır ve çadır taşıma konusunda fikir verebilir misiniz?
  5. E

Magellen Explorist 600 mü? Magellan Triton 1500 mü?

Merhaba arkadaşlar. 2. el olarak her iki cihazıda buldum. Triton 1500 150 TL daha pahalı. Doğa yürüyüşünde kullanıcam. Daha önce Gps kullanmadığım için bu konuda yardıma ihtiyacım var. Hangi cihazı tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

6. E

Magellan - eXplorist 600 GPS

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS İstanbuldaysan görüşebilir miyiz? Ben daha önce hiç GPS kullanmadım. Haliyle seçerken nelere dikkat edilmesini bilemiyorum. Karşılıklı görüşebilirsek daha kısa sürede bir netice alabiliriz.

7. E

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) İstanbul'da için bir yürüşe bende varım...
  8. E

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS Cihaz yurt dışı kaynaklı anladığım kadarıyla. Ben 2. el olsun ama içinde tüm yurdum haritaları olsun, Türkçe olsun diyorum. Genede ilginiz için teşekkür ederim.
  9. E

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) 10 gün sürecek demiştiniz yürüyüş için. EEEE Fotoğraflar nerede? Umarım çok keyifli olmuştur.

10. E

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS Satıldı notu düşülmemişti. Belki hala duruyordur demiştim. Yanıt sizden geldiğine göre ya satılmış yada vaz geçilmiş satıştan.

11. E

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS güncel mi?
  12. E

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Bu yıl iznim olsaydı listeye bende katılırdım. Seneye 2012 Nsan 2. yarısında bende yürüyecem. şimdiden haber veryim :) Bu arada şu an sizlere çok imrendim. Umarım çook keyifli bir yürüyüş olur. Fotoğraflarınızı mutlaka paylaşın.

13. E

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Takip
  14. E

GPS Eğitimi Veren Kuruluşlar Hakkında

Ynt: GPS Eğitimi Veren Kuruluşlar Hakkında Ender Bey teklifinize katılıyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Listeye ilk adımı yazıyorum. 1- Emre ÖZTÜRK
  15. E

Ynt: GPS Eğitimi Veren Kuruluşlar Hakkında Sayın doğasever arkadaşlar Böyle bir eğitimin verildiğini duymamakla beraber, geçen ağustos ayında kipadan 12 ay taksitle toplam 500 tl e aldığım magellan triton 400 cihazının kullanım kitapçığını ekde gönderiyorum. umarım meraklılarına bir fikir...

16. E

Ynt: GPS Eğitimi Veren Kuruluşlar Hakkında affınıza sığınarak ....gps ile ilgili nasıl bir eğitim olabilirki ? . gps konum bildiren bir cihaz ....cihazların kullanım kitapçığında ayrıntısına kadar neyin nasılyapılması gerektiği yazıyor zaten...konuyu anlayamadımöğrenilmek istenenenkonu...
  17. E

Ynt: GPS Eğitimi Veren Kuruluşlar Hakkında Eğitim olursa bende varım...
  18. E

Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi?

Ynt: Defender için Turbo Dizelmi? Düz Dizelmi? Beyler kesinlikle harikasınız..... Bende bir defender almak istiyorum. Bu hayalim çocukluktan beri devam ediyor... Sayenizde nasıl bir Defender sorusuna cevaplar bulabiliyorum. Paylaştığınız bilğiler için çok teşekkür ederim. Herkese Defender...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR