Arama sonuçlarınız

1. rah94

206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. cok tesekkurler huseyın abi.. valla benım yaptırmam gereken ıslemde sızın kalorıferınız ıcın yaptıgınızın aynısı sanırım ama kendım toorpıdo ındırmem soz konusu degıl yada ındırsem bıle kompresor gıbı alet edevattan yoksunum mecburen bır yerlere ıscılık...

2. rah94

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. vitarayı sıkıstırmadıgınız zaman cidden yakıt konusunda cok cimri bir arac ben genelde 70 90 arası kullanıyorum devir saatide 2500 dolaylarında oluyor bende haftada 1 cumartesılerı anneme 50 lıralık koyduruyorum saga sola gıtmeme gezmeme yetiyorki...
  3. rah94

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. tabi tabi allah korusun kimseler oyle gunlere zamanlara duşmesin heleki bu kriz ortamında.. ya valla 5kapı olduugu ıcın o fıyatıda eder ama ben ılk sahıbınden 96 model bulmustum birtane 14.000di mesela tabi butce kısıtlı olunca 1000 lira 2000lira bile cok...

4. rah94

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. 92 model için 11.000 cok mu hos aracın temizligi donanımı kullanımı hakkında bir fikrim yok ama ?
  5. rah94

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası performans acısından iyi ama donanım acısından ortaya yakın sanırım nivalar

6. rah94

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. kapora olayı dogruda olmayabilir aman arac satılacak diye galeyana gelip hızlı hareket etmeyin sakın :) ben suan niyetlendigim bir 81 rr yi aynı fiyatla yaklasık 10 aydır sahibinden comda goruyorum onunda cok talibi vardı kapora vereni benden onceki gun...

7. rah94

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. her işte bir hayır vardır arkadaşım bu kadar uzulme inşallah fiyatı sana daha uygun daha temizini bulursun diyebiliyorum sadece
  8. rah94

Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler? şileden daha yakın bir lokasyon mevcutmudur? keza kemerburgaz 50 km şile 50dende fazladır sanırım... boyle kartal taraflarında falan belki :)
  9. rah94

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. 98 modelmiş onlar ispanyol uretimi degilmi?? birde bildigim kadarıyla aracların ortalama kullanımda olmaları ıcın yıl basına 10.000 15.000 km kadar yol yapmaları gerekıyor km'si bana gore cok ama bu arabalar saglam oluyor genelde baska bir arkadasta...

10. rah94

İşte Putin'in Nivası

Ynt: İşte Putin'in Nivası evet hatta putin turk bir muhabirin sorusu uzerine aracı kullanmasına izin vermiş falan.. buda o fiyatla standart olarka cıkmıs nivalardanmıs

11. rah94

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer valla umdugumuzdan iyi cıksada en azında bu kadar yukksek ve guclu gorunumlu bır aracıda gezılerde yada sokaklarda gormek nasip olsa
  12. rah94

Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler? kemerburgazda nereyı gezıyorsunuz ?

13. rah94

VW Beetle Çeşitlerinin Dünya Çapında Sayılarla Üretimi

Ynt: VW Beetle Çeşitlerinin Dünya Çapında Sayılarla Üretimi ben annemlerdeki 66 ve 74 modellerin arka camı ıcınde oyuncak arabalarımla oynayarak buyuduugum ıcın kendımı mutlu sayıyorum bızımkı garajda hala duruyor motoru degıstı gecenlerde babam onla benım vıtarayı kalkısta ben 2. vıtesten 3 e...
  14. rah94

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer arazide dagıldıtkan sonra içindekı kıymetlı esyaları alıp orada bırakılır herhalde :lol:
  15. rah94

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. evet plakayı cevırtmen hos olur ama ben derımkı ıstanbl yerıne sen bakıver soyle antalya antep falan gıbı yakın yerler yada mersin falan.. en azından aracta bır sorun falan olursa tamır ettırdıgın yere yakın ol ıstanbul gıbı 10 saatlık mesafede olma :)

16. rah94

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. buldugunuz aracın tarihcesi onemli hani agır offroada girip hasar gormus yada devrilmis araclar falan olabiilir o yuzden o kadar uygun fiyatta bir bit yenigi olabilir.. ben sahsen almadan once grand otoya bakmıstım uzun uzun bu demın yazdıgım...
  17. rah94

Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) fotografları toyotaya satıp reklamlarında kullanmalarını saglayabilirsiniz sanırım.. bu kadar kaliteli resimler ve bu kadar yakısıklı bir arac gule gule kullanın
  18. rah94

Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? benımkı 93 model 3 kapı sizinkide aynı ebatlarda mı ??

19. rah94

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. heheh o kadar heyecan yapma guzel arabadır tabikide bu arada ıkı resimdeki aracında buyuklukleri aynı.. il olarak neredesinizki muhakkak vardır birilierinde vitara.. bu arada kırmızı olan aracida dusunuyorsanız detaylarını okumadım ama benim kendi...
  20. rah94

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. ben sana soyle izah ediyim arkadasim benim eski aracım peugeot 106 gti dı gecenlerde ikisini yanyana koydum hemen hemen aynı boydalar.. ama ic hacim olarak vitara cok daha geniş.. o kasaların tek kapısında bildigim kadarıyla 2000 motor yok gerci...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR