Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum...
Ben bir pajero sahibi olarak iki tercihen pajero diyeceğim...
Parça sorunu olmakla beraber 2-3 gün içerisinde temin edilebiliyor.(Bu site içerisinde linki mevcut exper oto Serkan Bey yardımcı olabilir size)..
Tek sorun aracınızın temiz olması.... Benim...
Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum...
Bir öneride benden;
Kimse belirtmemiş ama bakımlı turbo dizel bir pajero, hem arazide hem asfaltta oldukça keyif verir,
kilometrede 30 krş civarı yakar, pajeroyuda düşünün derim..
Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler
Benim esas merakım,
hub kilitli iken 2h konumunda difransiyel devrede olurmu yoksa olmazmı????
şayet hub kilitli iken 2h konumunda defransiyele aktarım olmuyorsa manevra yaparken 2h'ye alıp sorunu çözebilirm demektir????
:))) elektrodlar için teşekkürler.... imkanlar sınırlı olunca insan ister istemez sınırları zorluyor..... hep daha iyisi olsun istiyorsunuz.....
Evet tartışmaları hep takip etmeye çalışıyorum.. çok bilgim olmasada hala içimde hep bir ses dürtüyor :)))
kilitler tabiki en iyi ve makul ama fiyatlar zorluyor...
vede hublar lock iken 2h de sorun olmadığından emin olabilirsem kaynatacağım...
Merhabalar,
1988 turbo dizel 3 kapı pajeromun ön difransiyelini kaynak yaptırıp %100 kikit yapmayı düşünüyorum (Bu ay içinde)
Tek merakım hub lar free iken bir sorun yaşarmıyım vede hublar lock iken 2h konumunda sorun olur mu??
şimdiden teşekkürler (bu ay yapmayı düşünüyorum bilgi sahibi...
Ynt: Yerli yapım dodik ve cam siperliği imalatı nerede?
Merhaba,
Sadece jeeplere mi yoksa diger markalar içinde (pajero) üretiyorlarmı bir bilginiz var mı acaba?
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)
1- Esra Akeroğlu ( Renault)
2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli
3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3)
4- Can Uğurlular (Range Rover)
5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat)
6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...