Arama sonuçlarınız

1. levento

Torpido kırıkları ve airbag yırtılmaları

Ynt: Torpido kırıkları ve airbag yırtılmaları .

2. levento

Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... Ben bir pajero sahibi olarak iki tercihen pajero diyeceğim... Parça sorunu olmakla beraber 2-3 gün içerisinde temin edilebiliyor.(Bu site içerisinde linki mevcut exper oto Serkan Bey yardımcı olabilir size).. Tek sorun aracınızın temiz olması.... Benim...
  3. levento

Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum... Bir öneride benden; Kimse belirtmemiş ama bakımlı turbo dizel bir pajero, hem arazide hem asfaltta oldukça keyif verir, kilometrede 30 krş civarı yakar, pajeroyuda düşünün derim..

4. levento

Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler anlaşıldı uğraşılmayacak.....
  5. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler vakit ayırıp fikirlerini belirten tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim....

6. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler sürekli hubları aç kapa zor iş.... daha doğrusu kullanışsız...

7. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler anlaşıldı...galiba bu iş olmıyacak.. para bulunacak kilitli dif. alınacak....
  8. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler galiba ben tam olarak derdimi anlatadım:(
  9. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler Benim esas merakım, hub kilitli iken 2h konumunda difransiyel devrede olurmu yoksa olmazmı???? şayet hub kilitli iken 2h konumunda defransiyele aktarım olmuyorsa manevra yaparken 2h'ye alıp sorunu çözebilirm demektir????

10. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler Vinç zaten düşünüyorum.... yeterlimidir diyorsunuz?

11. levento

Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata

Ynt: Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata Teşekkürler .....
  12. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler :))) elektrodlar için teşekkürler.... imkanlar sınırlı olunca insan ister istemez sınırları zorluyor..... hep daha iyisi olsun istiyorsunuz.....

13. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler Evet tartışmaları hep takip etmeye çalışıyorum.. çok bilgim olmasada hala içimde hep bir ses dürtüyor :))) kilitler tabiki en iyi ve makul ama fiyatlar zorluyor... vede hublar lock iken 2h de sorun olmadığından emin olabilirsem kaynatacağım...
  14. levento

Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata

Ynt: Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata aman lazım olur işaretliyelim...
  15. levento

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler .

16. levento

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler hublar free iken sorun olmazsa...(hub kendini kitlermi mesela) denenemezmi?
  17. levento

Merhabalar, 1988 turbo dizel 3 kapı pajeromun ön difransiyelini kaynak yaptırıp %100 kikit yapmayı düşünüyorum (Bu ay içinde) Tek merakım hub lar free iken bir sorun yaşarmıyım vede hublar lock iken 2h konumunda sorun olur mu?? şimdiden teşekkürler (bu ay yapmayı düşünüyorum bilgi sahibi...
  18. levento

Yerli yapım dodik ve cam siperliği imalatı nerede?

Ynt: Yerli yapım dodik ve cam siperliği imalatı nerede? Merhaba, Sadece jeeplere mi yoksa diger markalar içinde (pajero) üretiyorlarmı bir bilginiz var mı acaba?

19. levento

1. Beykoz Off-Road Oyunları (23 - 24 Ekim 2010)

Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları (23 - 24 Ekim 2010) .
  20. levento

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR