Arama sonuçlarınız

1. levento

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) Merhaba, 1- Kimler katılabiliyor 2- Araç donanımları ile ilgili bir standar falan varmı... 3- Hiç birşey yapamazsak görev alarak yardımcı olmaktanda zevk duyarım...

2. levento

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) tamamdır Hakan, arada coluk cocuuda atlatiimda bekarların arasına karısıyım diyorum..... aramızda kalsın ama : ))
  3. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Hakan, yokmu yakınlarda vede yakın bölgede bir mangal planı falan.... kacalım bi iki saat evden yav ....

4. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Hahaha aşkolsun hakan.... saol moral oluyo tabi yinede...
  5. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Fototlar için teşekkürler...... elinize saglık... Hakan kardesimde cok karizma cıkmış : ))

6. levento

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Çok geçmiş olsun.. Allah hiç eksik etmesin o gülücükleri ...

7. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Teşekkürler Leyla hanım, bu arada cesurca bir atlamaydı tebrikler : ))
  8. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Olayın En yakın şahidi benim..... Leyla Hanım Düştü(rüldü)..... Bircan Hanımda arkasına bile bakmadan gazladı.....: ))))
  9. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Teşekkürler Bircan Hanım, Arkadaşlar nazar etmemiştir heralde : )) Fotolar harika tekrar teşekkürler...

10. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Aman aman.. fotolorin basına bişey gelmesin... okadar havai fişekli falan pozlar verdik.: ))

11. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Sagol Sinan...
  12. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Teşekkürler.... Bende yolda çok zorlandım.. özellikle yağmur ve kamyonlar... Ama ben Bostancıda kaza yaptım.. genç bir arkadaş yağmurda sürat denemesi yapınca maalesef altıma girdi.: (( Allahtan kimseye bişi olmadı...

13. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Okadar güzel bir gündüki kaza falan keyfimizi kacıramadı.... ..... bu arada sizlerden nazar geçmez meraklanmayın : ))
  14. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) levent çok üzüldüm. geçmiş olsun kötü bir şey yoktur inşallah Teşekkürler.. Bizde pek birşey yok... arkadaki krikoyu parçaladı.. ama çarpan araç pert oldu....
  15. levento

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Arkadaşlar organizasyon ve misafirperverliginiz için çok teşekkür ederiz... Çok güzel bir gün oldu bizim için.. (dönüşte ufak bir kaza yaşadık ama günümüzü yinede bozamadı) Hepinize teşekkür ederiz.. Bizdeki fotolarida yani...

16. levento

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ne soruyoruz arkadaşlar.. dogum yerimi.. Konya..
  17. levento

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar umarım hepimiz kanka oluruz...:) fazla kanka göz cıkarmaz... ben kacıyorum maalesef.. kendinize iyi bakın. pazar günü görüşmek dilegi ile.. sevgiler..
  18. levento

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Allahtan buyuk bir aksilik cıkmazsa kesin geliyoruz..... kacırmak istemem.. ayrıca eski bir sakaryalı oalarak arkadaşlarlada muhabbeti cok isterim

19. levento

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi saol baran kardeşim :)) sizlerle tanışmak , paylaşmak benimiçinde büyük zevk olacak...
  20. levento

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler.. görüşmek üzere..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR