Arama sonuçlarınız

1. levento

PAJERO'ya nasıl bir kriko almam lazım ????

Ynt: PAJERO'ya nasıl bir kriko almam lazım ???? çok teşekkürler.... stepne'ye bakayim dediğiniz gibiyse iyi olacak.....

2. levento

Ynt: PAJERO'ya nasıl bir kriko almam lazım ???? teşekkür ederim
  3. levento

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Böylesine büyük, böylesine onurlu bir ailenin bir mensubu olmaktan gurur duydum... HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.......

4. levento

Kaza Videosu

Ynt: Kaza Videosu arkadaşlar Linki göremiyorum.....
  5. levento

Arkadaşlar, çömezlik günlerim zor geçiyor...:) PAJERO'ya nasıl bir kriko almam lazım ???? standart krikolar iş görürmü yoksa Hİ- LİFT JACK almak şartmı .... simdiden tesekkürler..

6. levento

pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm????

Ynt: pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm???? Ali Bey, İlginize teşekkürler... şu anta tam bir listem yok ama mesela snorkel almak istiyorum rakamlar uçuk burada.... araci alali 2 ay oldu henuz bir servise girecek vaktim olmadi dolayisi ile bakalim daha neler gerekecek :)) ama yavas...

7. levento

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) 01- Koza Yardımcı............................Honda Civic 02- Mert Kiğılı..................................LR Disco 03- Esra Akeroğlu ...........................Renault Megane sv 04- Mustafa...
  8. levento

pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm????

Ynt: pajero almayı dusunuyorum lutfen yardımm???? Merhaba, 88 pajero tdi'm var.... Merakım acaba yedek paraca konusunda kıbrıstan faydalana biliyormuyuz Türkiyeden... gümrük vs... Şimdiden teşekkür ederim
  9. levento

1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?..

Ynt: 1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?.. İlginize teşekkürler arkadaşlar.....

10. levento

Nissan Terrano mu? Patrol mu?

Ynt: Nissan Terrano mu? Patrol mu? Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, terranomu patrolmu derken Pajero 2,5 dizel aldım... tabi bu arac hakkındaki tecrübelerinizden de faydalanmak isterim.. sevgiler.

11. levento

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Sevtap Hanım, Dicimon hakkında biraz bilgi alsam sizden (galiba daha oceki sahibide gezenbilir ailesinden ) Bu benim ilk 4x4 üm, diflock varmi ? anladiğim kadariyla far açma kapama kolunu sizde bulamamışsınız aramaya nerden devam edebilirim umut...
  12. levento

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? İlkay Bey teşekkürler...

13. levento

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Sevtap Hanımın "Dicimon" unu ben aldıgıma göre listeye kaldıgı yerden ben katılabilirim herhalde :))
  14. levento

Ynt: 1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?.. sevdim espiriii
  15. levento

Ynt: 1988 Mitsubishi 2.5 Dizel aldım.. Biraz Bilgi Lütfen ?.. tesekkurler... " digimon" ???

16. levento

Merhaba arkadaşlar, Sonunda aranıza katılabileceğim, ama önce biraz yardım lütfen... Bu araba hakkında neler bilmeliyim birde bu modellerin difransiyel kilidi varmıdır varsa nasıl kullanacağım vs. şimdiden teşekkür ederim..
  17. levento

Nissan Terrano mu? Patrol mu?

Merhaba Arkadaslar Aranıza katılmaya çalışıyorum, iki araç arasında kafam karısık, tecrübeli arkadasların yardımına ihtiyacım var. 1990-92 2.4 terrano (bunların birde terrano II leri var) 1982-86 Patrol... çogunlukla Offroad yazlarıda seyahat amaçlı kullanacağım. parça yakıt modifiye vss...
  18. levento

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar, Ben istanbulda yasıyorum, art direktörüm. Aslında bir motocross düskünüidim, ama yaş ilerliyor galiba : )) Offroad virüsü bulaştı aniden.... Arastirirken bu site ile tanistim, uykularim kacti, yine bi heyecan sardi beni.... sizler bunu çok...

19. levento

Nissan Patrol'ü Vitara ile Takaslamak İstiyorum

Ynt: Nissan Patrol'ü Vitara ile Takaslamak İstiyorum takas harici satış fiyatınız nedir?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR