Arama sonuçlarınız

1. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü teşekürler görüşleriniz için onore ettiniz sağolun sanırım ev halkının baskıları ile tekrar siyahta karar kılacağız

2. radicale262

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? onun kalıbı onu götürüyor :D :D :D :D
  3. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü Arkadaşlar sanırım aracı arkadan keseceğim derken yanlış anlaşıldım aracın boyu ile oynamak gibi bir niyetim zaten yok ben sadece arka tampon oturduğu için o kısımdan keserek aracı 15 santim gibi arka kısımdan yükseltmekten bahsetmiştim

4. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü portbagajda düşüncelerim dahilinde yinede önerileriniz için teşekkürler
  5. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize teşekkürler. her türlü eleştiri ve görüşe açığım daha farklı fikirleri olan arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim . emin olun her fikri değerlendireceğim .

6. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü abi elde yapacağız yapıp yakıştırırsak neden olmasın

7. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü bu arada yukarıdaki sarı aracın üzerinde görülen dodikleri yapmak için ölçülendirmeler yaptım bugün saclarını bastırdım bakalım ne çıkacak ortaya benim için dua edin sanırım biz bunu başarıcaz. sırada şnorkel çizimleri var şimdi de.
  8. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü Öncelikle koca oğlan dediğini duyarsa çok bozulur Black Knight Sonrasında ise dediğim gibi kaportacı kardeşim kadar yakın diyebilirim sacını, telini, karpitini, tüpünü alıp devam ediyoruz. diğer işciliğinin çoğu kısmını kendim yapıyorum. elektrik,döşeme vb...
  9. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü göktuğ merhaba öncelikle ilgine teşekkür ederim arkadaş keseceğim dediğimde boydan kısaltmıyorum dediğin gibi şasi takozlarına geliyor yükseklik olarak kesiyorum ve 10-13 cm gibi bir fark çıkıyor ortaya.

10. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü yol t5utuş problemim aracı yükselttiğim zaman yaşadım bir süre onuda dif genişliğini artırarak merkezkaç kuvetini dengeleyerek aştık şu an için bir problem yok

11. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü Bu akşam bu kadar yeter gerisi ilerledikçe yayınlanacak
  12. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü şu an taban sacları ile uğraşıyoruz

13. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü .
  14. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü marşbiyeller
  15. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü bu arada ön ve arka tamponlar şekildeki gibi olacak

16. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü bu arada renk tercihi için 3 seçeneğimiz var turuncu, sarı ve siyah işte örnekleri önerilerinizi bekliyoruz
  17. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü bu arada ustamla idolümüz aşagıdaki araç
  18. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü sanmıyorum daha çok deniz suyu denize falan sokuyordum

19. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü dediğim gibi onu evladım gibi seviyorum. bir baba için evladı ne ise benim için bu araçta o. kısacası şöyle diyeyim evlat apış arasında çıkan çıban gibidir acısını çekersiniz ama kimseye anlatamaz veya gösteremezsiniz. :D :D :D şakası bir yana motordan birşey...
  20. radicale262

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü ve başladık ufaktan çürükleri temizlemeye önce kapılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR