Arama sonuçlarınız

1. radicale262

Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008) 140 hp ford transit puma motor var

2. radicale262

Karadeniz Off-Road Birliği 4. kampı (Ordu Çambaşı Yaylası)

Ynt: Karadeniz Off-Road Birliği 4. kampı (Ordu Çambaşı Yaylası) DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
  3. radicale262

Ynt: Karadeniz Off-Road Birliği 4. kampı (Ordu Çambaşı Yaylası) Çambaşı Yayla Şenlikleri Yol Güzergahı ve Şenlik Programı PDF Yazdır e-Posta Şenliğimizin Yol haritası ve şenlik programı aşağıdadır Toplanma sabah saat 08:00 Ordu belediyesi önündeki Belediye düğün sarayı ve otaparkı...

4. radicale262

Karadeniz Offroad Birliği Kulüpleri 17-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ordu'da buluşucak.Ev sahipliğini Ordu Offroad Kulübü'nün yaptığı Alicin Deresi Kampı , Ordu Çambaşı Yaylası Alicin Deresi Mevkiinde yapılacaktır.Etkinliğin 2. gününde Off-Road oyunları yapılacaktır.Birlik kampına katılmak...
  5. radicale262

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 işte şimdi cj ne amaçla üretildiğini anlamıştır sanırım bu aracı hiç bu kadar güzel görmemiştim. eline ve emeğine sağlık onur

6. radicale262

Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz?

Ynt: Otomatik Vites mi Manuel Vites mi Tercih Edersiniz? suburban kullanıyorum ve manuel olanı bana soracak olursan kesinlikle otomatik tavsiye ederim çünkü bizim araçlar gibi lastik ebatlarıyla dif oranları ile oynadığın taktirde bakımlı bir otomatik şanzıman manuel kadar masraflı olmuyor...

7. radicale262

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? sahibinden de eski tarihli bir ilan var vatandaşın adı bayram tel numarası 05337617019 ben aradım ulaşamadım birde siz deneyin
  8. radicale262

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu 10 cm flanşla o aracı çalıştırmanız size çok daha fazla külfetli olacaktır lastiğin balansı sürekli akis başlarındaki keçeleri ve bilyeleri bozacaktır (yaşadığım için biliyorum 4 cm ile defalarca dif sökmek zorunda kaldım sonunda def değiştim "dana 60"...
  9. radicale262

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu bende fikrimi söyleyebilirmiyim benim fikrimce önlere en müsait dif cehvy olabilir blazer k5 yada silverado kamyonet cuk oturacaktır ucuz alternatif olarakta international kamyonetlerin ön dif olabilir yapılmış örneğini göktuğ hatırlarsın sanırım...

10. radicale262

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? birde bunları xj için yapan birisi var istanbulda sanırım adı Uğur'du yedek parça kısmında var ilanı ona rica edilse sanırım bizim araçlara xj nin siperliğini uydurabilir

11. radicale262

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? bende 1996 chevy1500 kamyonetin şapkasını takmıştım ve tadilat yapmadım
  12. radicale262

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? salim str nickli arkadaşla irtibata geçsene onun aracındada yapılmadan önce şapka yok sonradan takılmış sanırım istanbulda daha rahat bulunuyor

13. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım yavuz bey belki ilgilenirsin
  14. radicale262

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? abi yine bir çıkmaz iş peşine düşmüşsün inşallah dilediğin gibi olur bu arada lmc truck sitesinde 73-91 suburban katalogunda sayfa 12 de var umarım aradığın bunlardan biridir
  15. radicale262

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? yavuz bey merhabalar abi benim arkada gm 12 bolt sanırım lmc truck sitesinde katalog içinde bir sayfada jpg olarak olmalı şayet bulamazsan sana contanın şeklini yada kesilmiş bir conta bulabilirim

16. radicale262

Suburban Offroad Donanımı?

Ynt: Suburban Offroad Donanımı? bu makine nasıl görünüyor
  17. radicale262

ZJ den Sonra DEFENDER nasıl olur.

Ynt: ZJ den Sonra DEFENDER nasıl olur. bence hiçte hoş olmaz (hatta berbat olur) illa ki köşeli birşeyler istersen xj düşün derim
  18. radicale262

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 hadi ama yokmu yeni birşeyler

19. radicale262

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010) ya bu etkinliğin görselleri çok güzel gidemeyenleri imrendirmek istemiyor arkadaşlar ya da çok yoruldular halen kendilerine gelemediler. neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
  20. radicale262

Ordu Mesudiye, Topçam, Yeşilce, Dereyolu Keşif Gezisi (12 Ekim 2008)

Ynt: Ordu Mesudiye, Topçam, Yeşilce, Dereyolu Keşif Gezisi (12 Ekim 2008) buradaki yollar tamamen baraj suları altında kalmış durumda şu an

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR