Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca lütfen forumlarda reklam yapmayalım yaa hele etkinlik duyurularında !!!!!!

2. M

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu regülatör yeterince ısınmadan gaza geçişlerde olan bir sorun. havalar ısınınca düzeliyor merak etmeyin. Lpg sistemindeki ayarsızlıklar da buna yol açabiliyor. araç beklerken n ye atmayın bu tamamen anlamsızdır ve çok uzun...
  3. M

aracı ıstop ettiğimde motordan tık tık diye gelen bir ses!!!!!

Ynt: aracı ıstop ettiğimde motordan tık tık diye gelen bir ses!!!!! Araç soğuduğundan dolayı gelen ses onlar...

4. M

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 35 40 ne :S milyar mı?
  5. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydınlar herkese..

6. M

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca woow kamplı olacaksa bu bozuk havada çok daha harika olacak

7. M

TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM rot kollarınız oynuyorsa bunu derler ve gerçekten de agır kusurdur. Ön düzenciye gittiniz mi hiç?
  8. M

TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM ben 93 ZJ ile tam kusursuz olarak geçtim. Bir iki püf noktası var. Aracınızın altını yıkattınız mı? bunu denemelisiniz. el freni ayarı , arka silecekler , katalik varsa onun sökülmesi gibi olayları affetmiyorlar
  9. M

Restorasyonun Restorasyonu :)

Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :) kesinlikle yaz aylarında düşünüyorum. bu tüm revizyon için böyle. Motor içinde sıcak havalar daha iyi çünkü soguk havada motor aşınmaları çok fazla ve revize edilmiş motorun rodajında motor soğuk çalışmamalı diye düşünüyorum

10. M

Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :) fiyatlar uçmuş biraz benim aldığım fiyatlar çoook farklı. çıkma şanzıman fiyatı dogru ama içinin tam revizyonu maksimum 2.500 tl. sonuçta şanzıman dagılmadı bu yapılacak işlemler sadece performansın artması ve uzun yıllar dagılmadan devam etmesi için. Mert...

11. M

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca malesef var ama bir arkadaşıma ödünç vermiştim geri gelmedi. tabi zj de uyumakta bir çözüm :)
  12. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim 'zirve' olunca hepimize sucuk ısmarlayacakmış :)

13. M

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca sucuk selim mi ahahahaha :D tanışırız elbette :) kamp konusu bana uyar.
  14. M

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca dimi yazık bana :(
  15. M

Ynt: Restorasyonun Restorasyonu :) Eveet fiyatları paylaşacak kimse yok mu?

16. M

Jeep'lerin Bittiği an......

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an...... öyle işte...
  17. M

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an...... bana karşı...
  18. M

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an...... köylülerden gördüğüm saygısızlıgı şimdi yazsam buraya site karışır o yüzden susuyorum...

19. M

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca siz gelmezseniz beni kim kurtarıcak :(
  20. M

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an...... içimden geleni yazdım :) değiştirmeye gerek yok bir espri sonuçta.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR