Arama sonuçlarınız

1. VAP

Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız.

Ynt: Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız. Biz de eşimle 2013 senesi Ağustos sonunda toplamda 3200 km. civarında aynı bölgeye kendi aracımızla bir gezi yaptık. Ben genelde bu tip gezilere genelde motosikletle gezmekteki alışkanlığım doğrultusunda bir ön çalışma...

2. VAP

Satılık 2001 Td5

Ynt: Satılık 2001 Td5 Araç hakkında teknik bilgi ve biraz da detay alabilir miyiz lütfen?
  3. VAP

Satılık 2001 Td5

Ynt: Satılık 2001 Td5 Araç hakkında teknik bilgi ve biraz da detay alabilir miyiz lütfen?

4. VAP

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Ön tekerlekten bahsediyorsanız, büyük ihtimalle sağ aks kolu diş sıyırmıştır, 60-70 cm'lik bir parçadır diye düşünüyorum.
  5. VAP

Nerede Ne Yemeli ?

Ynt: Nerede Ne Yemeli ? Ben de düzenlediğim "motosiklet gezi organizasyonlarımızda" senelerce kullandığımız, yemek ve fiyatlarından (beklentileri fazla uçta tutmamak kaydıyla) memnun kaldığımız birkaç Yeme/İçme tesisi hakkında bilgi vereyim...

6. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Estağfurullah, herkesin görevini yapma hakkı var... :-[ :-[

7. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Teşekkür ederim, ben de kılıf yaptırdım ama araziye çıkarken çıkartıyorum. Geçen günlerde dönüşte sorun oldu da, sonrasında kişiyle tanıştık bitti... :)
  8. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Evet doğrudur, halen o kişinindir ve bendeniz de o kişiyim. :) Evet muayenede sorun olmuyor da, trafikte sorun olabileceğini söyleyen emniyet görevlisine ibraz edecek resmi bir yazı olabilir mi diye sordum. Öyle bir kanun maddesi, yönetmelik falan varsa, kem-küm edenin yakasına...
  9. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Evet ben de hem Yeti ile, hem de Boncuk ile lambalar konusunda hiçbir sorun yaşamadım ama TÜV-Türk'de. Geçen gün trafik polisinin biri, beni bunların ruhsata işli olması gerektiği konusunda uyardı ve başına sorun çıkartan arkadaşlarının olabileceğinden bahsetti. Dolayısıyla...

10. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Çok teşekkür ederim, gerçekten de iri bir vücuda sahip olmama rağmen büyük keyifle kullanıyorum. Zira arazideki performansı benim beklentilerim doğrultusunda muhteşem...

11. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Eh, boncuk tavandaki yayıcı led lambalarıyla özellikle ormanda karanlıkta harikalar yaratıyor. Ledler o derecede başarılı ki, önünde filim çek... ;) Mevsim her ne kadar yağışlı gitse de; artık yazlık jant ve lastiklerine geçme zamanı gelmiştir dedik, umarım iyi olmuştur... ::)
  12. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Ruhsatında M1-G kayıtlı Cip araçlarla ilgili sizlere bir sorum olacak; bu araçlara takılan led veya normal ek Delici veya Yayıcı lambalar, "sadece arazide kullanmak kaydıyla" yasal mıdır? Aşağıdaki fotoğrafta benim Boncuk'a taktığım, "alttaki deliciler" ve "tepedeki yayıcı...

13. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Ah Levent beyciğim sormayın, karavan işi plandan çıkmış değil ama bizim vakit durumu sorun. Bu sebeple eşim, satın alıp senede 15-20 gün kullanabileceğimiz bir araca para bağlamaktansa kiralama yöntemini uygulamayı önerdi, bana da makul geldi. Evet bu Boncuk gerçekten bizim...
  14. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Çok teşekkürler, bekleriz. :)
  15. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap .

16. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Ne zamandır burayı ihmal ettim, Boncuk bu arada bayağı değişime uğradı ve harikalar yaratıyor. Yaklaşma ve uzaklaşma açısının uygunluğu ve hafifliği sebebiyle dağlarda, çamurlarda dans ediyor maşallah. Tabi benim yaşıma uygun slow motion dans ediyor, sert rock yapmıyoruz...
  17. VAP

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Ynt: Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti! Olsun, ne güzel sevinmiştik... :) İşin esprisi bir yana, bu kadar lişi atlamışız, bravo bize ama sitemizin başarı haberleri demek ki bu kadar mutlu ediyor bizleri... ::) ;)
  18. VAP

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Ynt: Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti! Onca emeğin ve çalışmanın en doğal ve hakkıyla oluşan sonuç. Can-ı yürekten kutlayıp, tebrikler ediyorum...

19. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Albayım sağ olasın, ben de araca bakmaya giderken aynı sorularla ve "deneme sürüşü" yapma şartıyla gitmiştim. Sonuç başarılı, :) şimdi sırada o methedilen arazi başarısını görmek var... ;) Bu da Trabzon'daki bir benzerinin marifetlerinden...
  20. VAP

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Bülent'ciğim tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan, En az benim, hatta benden daha iyi bakacağına inanıyorum Yetim'ine. :) Bol çamurlu ve keyifli birliktelikleriniz olsun. Ben de bu hafta başında kendime bir araç buldum ama galiba yağmurda fazla kalmış ve çekmiş... ;) :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,064
Kayıtlı Üye Sayımız
166,964
Kaydolan Son Üyemiz
mmnttr

SON KONULAR

Geri