Arama sonuçlarınız

1. E

Anadolu Şehirleri Hakkında Yardım. (Lütfen Herkes Okuyabilir mi?)

Herkese selamlar; Ben daha önce de kendimi tanıttığım başlıkta bahsetmiştim. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Mezunuyum. KPSS sınavına girmiştim ve sınav ipali vs. den sonra tekrardan bir tercih dönemi başladı. İnş. Okul Psikolojik Danışamnı Olarak Göreve Başlayacağım. Maalesef puanım düştü...

2. E

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. fiyatlar son derece anormal evet. Yorumlar için ayrıca teşekkür ederim. Bakalım CRV işini babam bugün biraz konuşmuş araç sahibiyle ama iş pazarlık aşamasında henüz değil. ( iş karşılığı bir takas söz konusu olabilir, iş teklifi yapılmış...
  3. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Benim iletişimde olduğum araç bu değil. Ben sadece örnek olarak gördüm o nedenle o ilanı koydum. Uğur bey 33-34 bin TL ye 2004 temiz CRV olmaz demişti o nedenle kafam fiyat konusunda karıştı. Ne kadar eder temiz bir 2004 CRV, çünkü...

4. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Benim bahsettiğim araç da 2004, otomatik, sunroof, tavan açılır var. Bildiğim kadarı ile de değişen bir parça vs. yok. Sanırım pazartesi ya da salı günü araç sahibi ile görüşeceğiz. İstediği miktarı net olarak öğrendikten sonra buradan...
  5. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-cr-v-2004-model-honda-crv-tamamen-orjinal-mustafa-konudan-34816915/detay Aracın değişeni olmadığı söylenmiş. Sizce nasıl?

6. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Uğur bey, sanırım sorumun cevabı sizde. 2004 130.000KM'de darbesiz, boyasız en üst donanımlı ( deri koltuk, sunroof ) otomatik CRV ne kadara kadar alınır.?? Ben internetten gördüğüm fiyatlardan ilk izlenimimi söyledim sanırım yanlış bir...

7. E

BMW 330 Pick-up

Ynt: BMW 330 Pick-up Resim yükleme için teşekkürler. Bence de bu arabaya bu olmaz ama yine de cesaretli bir girişim olmuş. Arkadan detaylı fotoğrafları yok ama sanki daha hırçın bir görünüm verilebilirmiş gibi geldi bana.
  8. E

14 Kasım 2010 da İstanbul Çevresinde Off-Road Etkinliği Düzenleyebilir misiniz?

Ynt: 14 Kasım 2010 da İstanbul Çevresinde Off-Road Etkinliği Düzenleyebilir misiniz? Yakın zamanda benim de katılabileceğim bir etinlik umarım olur. Ayancık'ta Erdem arkadaşla ayaküstü sohbetten sonra geçmiş günlerde de İstanbulda Hasan abi (pancarmotorcu) ile yüzyüze sohbet imkanım oldu...
  9. E

Honda Crossroad

Ynt: Honda Crossroad Gayet alımlı duruyor... Hoş araçmış

10. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Çok net bilmiyorum ben de yeni yeni bakıyorum ama sanırım ortalamada 34-35 bin TL normal gibi geldi. CRV konusunda herkesin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var umarım yardımcı olurlar. saygılar

11. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Kürşat bey, 2004 CRV lerin güncel piyasa ederi hakkında da bilginiz var mı? sahibinden.com'dan baktım. 28.000 - 38.000 TL arası 2004 CRV mevcut. CRV lere özellikle dikkat edilmesi gereken bir şey varmıdır? Benim ilgilendiğim araç...
  12. E

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Konunun üstünden zaman geçmiş ancak benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var. 2.0i 2.0LS 2.0ES bunlardan hangisi full donanıma sahip oluyor? CRV full donanım. 2004 model güncel piyasa fiyatları nedir? ne kadara kadar alınır? LPG yok...

13. E

BMW 330 Pick-up

http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryNews.aspx?Gallery=4694&Photo=1&news=1 Kusura bakmayın foruma resim yüklemeyi bilmiyorum. arabam.com adlı internet sitesinde gördüğüm bu çalışma ilginç bir çalışma olmuş. Sizin yorumlarınız nedir?
  14. E

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor Ben de konuyu ilgiyle takip edenlerdenim. Böyle araç ve usta dostlar başına. Bu kadar özenle yapıldıktan sonra ağız tadıyla binmek nasip olsun. Keyifli sürüşler...
  15. E

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Aracınız hayırlı olsun. Umarım dileiğiniz güzellikte bir araç olur. takipteyim :)

16. E

DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı Söz konusu siteyi ben de ilgi ile takip eidyorum. Böyle bir uyarı için teşekkürler.
  17. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Konuyu ilgi ve keyifle okudum. Bir hard-top bakmaktan işin buralar gelmesi çok ilginç ve güzel olmuş. :) Aracınızı en kısa zamanda keyifle kullanmanız dileğiyle
  18. E

1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010) Resimlerden gördüğüm kadarıyla son derece keyifli bir etkinlik olmuş. İftar yemeği, kemer organizasyonu, beykoz üçünü de kaçırdım :( (gelemedim) Adapazarı'na geleyim diyordum ama KPSS var :( Kısmet bakalım artık atama...

19. E

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar Merhabalar ben de bir 4x4 tutkunuyum. Ancak henüz kendi 4x4 aracım yok. Siteyi ilgi ve zevkle takip ediyorum. Organizasyonlar, sohbetler, kurulan dostluklar çok güzel. Daha önce de iftar organizasyonu için bir sorum olmuştu ve son...
  20. E

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D Aynen bu duruma katılıyorum. Paranoyak ve tamamen gösteriş meraklısı Amerikan anlayışının ürünü bunlar. Üretiliş amaçlarında Uğur beyin de söylediği gibi gücü hissettirmek ilk amaç. Bu tarz şeylerle o kadar meşguller ki Türkiye diyince İran...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,064
Kayıtlı Üye Sayımız
166,964
Kaydolan Son Üyemiz
mmnttr

SON KONULAR

Geri