Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Serifender Bizon

aracın sağ alt sacı sol arka kısmında ufak kaporta işleri yapıldı kontrol amaçlı olarak yeniden yerlerine bütün parçalar takıldı.... ve tekrardan söküldü... araca v8 motor takmaya karar verdiğimizden öndeki o güzelim çıkıntıyı defendere çevirmemiz gerektiği konusunda uzun tartışmalar sonucu...

2. ozntan

Serifender Bizon

tabi hemen senelik izin ve rapor işleri organize edildi ve söküm işlemine başlandı
  3. ozntan

Serifender Bizon

arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi bilo yu devrettikten sonra bir süre araç arayışına girdim yine defendere dönmeyi düşünüyordum fakat serieslerin değişik bir tutku olduğunu sadece kullananların bildiğini düşündüğümden olacak ki aklım sürekli serieslere kayıyordu.... bu git gel arasında bir...

4. ozntan

Merhabalar, Hoş Buldum.

avatardaki eski aracımı da suan hali hazırda yaptığım aracımıda kendim yapmaya çalışıyorum önceliklerin konusunda da destek verebilirim ama onun için aracı iyice anlatman lazım 05333779141 nolu telefondan bana ulaşabilirsin... bu kadar zaman içinde ki en buyuk deneyimim "kendini kaptırma" oldu...
  5. ozntan

Merhabalar, Hoş Buldum.

bu arada vakti zamanında aracımı kendim kapının önünde spreyle boyadım suan avatardki aracım

6. ozntan

Merhabalar, Hoş Buldum.

şile kriko ile aracı sadece lastik değişmi için kaldırabilrisin ben kaldırıyorum ancak her ihtimale karşı söktüğün lastiği mutlaka aracın altına koy ki ters bir durumda hem cana hem mala zarar gelmesin... ancak aracın altına yatacaksan mutlaka aracı sehpa ile sabitlemen yönünde karar vermen...

7. ozntan

Merhabalar, Hoş Buldum.

dün cok fazla vaktim olmadığından hızlıca okuyup geçip iletişim bilgisi bıraktım... şimdi biraz daha detaylı yazabilirim... öncelikle aracın hayırlı olsun doğru bir seçim yapmışşın.... aracın bütün evrak vs işlemleri bittiğine göre onunde iki seçim var ya kafanda soru işareti bırakmayan bir...
  8. ozntan

Merhabalar, Hoş Buldum.

pazar günü vaktin varsa buluşabilirz sasalıda hobi atölyemizde yeni toplanan ve toplanması için bekleyen araçlarımız eşliğinde hem semaverde cay hem series muhabbetide yapabiliriz
  9. ozntan

Merhabalar, Hoş Buldum.

merhabalar serieslerle baya haşır neşirim hatta suan topladığım bir araç var ve tabi ki yine series telefon numaram 05333779141 yarın sabah 06 dan itibaren arayabilirsin beni elimden gelen yardımı yaparım...

10. ozntan

Land Rover Series 3 88'' Ön Kapı Pencere Ve Çerçeve Lazım

bende elimdeki seriesin kapılarını defendere cevirmeye çalışıyorum izmirdeyim biraz bekle istersen kapılar ve üst çercevesi çok temiz passız çürüksüz var... ;)

11. ozntan

Series 2-a Ya Defender Konsol Takılması....

arkdaşlar merhaba elimizde bir seri 2-a vardı (facebooktan takip eden arkadaşlar çalışmaları inceliyordur zaten) bunun motor yapısı değişeceği için önce on kısmını defendere çevirdik yetmedi kapıları da çevirelim dedik ( çalışmaları devam ediyor ) elimizde bir adet defender konsol var bunu...
  12. ozntan

-50 Ofsetli Defender Jantı

arif arkadaş işinin ehlidir zaten lastik ölçülerini söylersen o sana yaptırman gereken jant ölçüsünü söyleyecektir.. ona göre yaptırırsın...

13. ozntan

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

muammer sonra aracı sattım :) şimdi yeni maceradayız açarım yakında topiği
  14. ozntan

Ve 2. Series 3 Aracımızı Aldık Series Candır Can :)

bir blog oluşturup oradan yazacağım suan aracı komple söktüm şase temizlenip terasıon ve pütür atılacak detaylıca aracı anlatacağım suan görselleri topluyorum
  15. ozntan

Ofsetli Jant

huma otoda vardı -35 jant bende -50 arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım stokta kalmadığını söylüyorlar :(

16. ozntan

-50 Ofsetli Defender Jantı

bende bir takım sıfır bf mt lastik var o nedenle lastik ihtiyacım yok... fiyat olarak ne düşünüyorsunuz yada tek cant satmazmısınız....
  17. ozntan

Defender Pick Up Panzorot

panzorot la ne demek istediğinizi anlamadım
  18. ozntan

Ve 2. Series 3 Aracımızı Aldık Series Candır Can :)

hadi akalım hayırlı olsun bu arada bende dayanamadım aldım bir tane daha :) buradan yine tüm fotoları ve detayları paylaşmak istiyorum ama yeni bir güncelleme ile tüm fotolar yine gidecek diye bir blog kurup link atmayı duşunuyorum bu sefer...

19. ozntan

Defender camper projem

mummer ne sorunu çıktı özelden konuşalım kimse öğrenemeden halledelim :)
  20. ozntan

Makas Yükseltme Kulakları

merhaba daha önceden konuşmuştuk ( bkz. iki üstteki topik ) ozaman düşündüğüm aracı adanaya devrettim gitti fakat fazla dayanamadan yeni araç aldık ve yine aynı araç suan sanayide kaporta boyada :) şimdi hem kendim için hemde bu topiği birkaç sorum olacak... 1- bu araclarda 4 makas var yani...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

SON KONULAR

Geri