Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Series 2-a Ya Defender Konsol Takılması....

yok yahu niye bozuşalım..... illa dirilteceğim diye kalkışınca böyle oluyor yoksa bilirisin bir onceki aracımın düğmelerini bile ellemedim... bu seferki de boyle olsun......

2. ozntan

Series 2-a Ya Defender Konsol Takılması....

harbiden yokmuş ya la :)
  3. ozntan

Aldıysak Başlayalım

fotoğrafı göremiyorum ancak karbüratörde ucu eritilerek kapatılmış bir hortum varsa benzin pompasının oradaki diyaframın ucuna takılan hortumdan bahsediyorsundur diye düşünüyorum..... kaliteli yanmaz benzin hortumlarından al bir ucunu dediğim yere diğer ucunuda karbüratördeki tıkalı yere tak...

4. ozntan

Serifender Bizon

ya land roverler kolay araçlardır aslında diye düşünüyrdum taki arkadaşım ahmet unimogu sökene kadar :) emin ol koskoca unimogtan cıkan civatalar bir tası geçmedi :) bizimkinlerde sadece koltukların bağlandığı panelde 45 civata söküyorsun ee bide paslı küflü ise ısıt olmadı kes bir sürü...
  5. ozntan

Serifender Bizon

benimkinde öyle bir sorun olmadı kaput tam kapanıyor ve eğrilikte olmadı anlayamadım nerede olduğunu

6. ozntan

Serifender Bizon

motor kaputu nasıl eğri duruyor onu anlayamadım ?

7. ozntan

Aldıysak Başlayalım

p38 HD li bir araç makaslar difin üzerine alınmış güzelcene de rezervuarlı amortisörler takılmış araç gayet başarılı olmuş ama kazın ayağı öyle değil bizler hep aracı gitmeye yönelik düşünüyoruz bide bu işin durması var ( Fren )
  8. ozntan

Series 3 Restarasyon

seriesinkiler böyle duruyor
  9. ozntan

Series 3 Restarasyon

defender dodikler bu araçlara biraz tadilatla güzel olabiliyor bunun için öncelikle lastiklerin -70 ofset le dışarı alınıp üzerine 285 tabanlı lastik olması gerekiyor ki dodiklerin dışarı çıkan kısmı olan 8 cm lastikle aynı hizaya gelsin birde marspiyel ( kapı altı eteklerinin ) sökülmesi...

10. ozntan

Serifender Bizon

şimdi sırada göğüslük montajı var göğüslükte yerine takılınca artık elektirik işine geçebiliriz.... bu hafta içi döşemeci ile haşır neşir olacağız..... ondan sonra elektiriğe geçebiliriz..... elektirik için çalışmalara devam böyle birşey yapmak istiyorum iyice inceleyip ona göre...

11. ozntan

Serifender Bizon

sevgili arkadaşım Emre DÖNMEZ overland anatolia da aracımızı kutsamak gerektiğini düşünüp sticer leri yollamış sıra yavaş yavaş ona da geliyor.....
  12. ozntan

Serifender Bizon

bu arada ahmetin aracında parabolik makas var sürekli ya yerli üretim bir makas kullanıldı diyordu ama hangi marka olduğunu bir türlü hatırlayamıyordu BMC firması ahmet unutur diye makas yaprağının üzerine yazmış hiç işlem görmeden direk takılıyor...... aklınızda olsun bakalım alt takıma...

13. ozntan

Serifender Bizon

bunun dışında aracın menteşelerde efendere çevrilecekti o işide hallettim.... sağ sol dikiz aynalarını da taktık....
  14. ozntan

Serifender Bizon

hafta sonu yine atölyedeydik ama nedense çok iş yapasım yoktu elimde anahtarlar gezdim durdum.... :) öncelikle series araca defender cam panel koyduğumuz için onun sabitleme civatalarını yapmama gerekiyordu bu işi halletim denemeden sonra bir güzel boyandı ve yerine takıldı
  15. ozntan

Membran Uygulaması Olur Mu

ben bu malzemeyi istanbul'da tersanede çalışırken kullanıyordum bire bir uygulama işlemide yaptım birden çok kere, sitesinde de yazıyor bir sürü teknik verisi suyu emmiyor suyu geçirmiyor nefes alıyor koku yapmıyor ses yalıtımına da ısı yalıtımında da kullanılıyor zaten web sitesinde de yazıyor...

16. ozntan

Serifender Bizon

parça listesi belli yarın bi fiyatlandıralım bakalım kaç lira tutacak sehpa başına 25-30 tl gibi bir rakama denk geliyorsa uğraşır yaparım üzerinde bir rakamsa zaten yapmam 65 tl den 3 tonluk standlar var aynısından
  17. ozntan

Membran Uygulaması Olur Mu

www.panetti.com.tr web sitesi bu ben daha önceden bu malzemeyi biliyorum rmk marin de gemilerin makina dairesi üzerinde bulunan kamaralarda kullanılırdı... series topiği içinde bizon var yeni yaptığım araç onda kullanacağım bu malzemeyi yaparken haber veririm fotolara bakarsın.... bu arada...
  18. ozntan

Serifender Bizon

bunu bende görmüştüm birde direk kütük keserek te yapıyorlar ama sehpa sanki daha kullanışlı gibi duruyor gerçi sehpadaki araç altında çaışmayı hiç sevmiyoerum güvenl ide gelmiyor ama alt takımı indirmek için başkada şansım yok malum bizim atölyede çukur yok olsaydı iyi olurdu ama yok :)

19. ozntan

Serifender Bizon

evet konumuza dönebiliriz :) bazı işleri yapabilmek için ara elemanlara ihtiyaç duyuyoruz alt takımı kendim yapmak istediğim için öncelikle iyi bir krikoya ihtiyacım var hem pahalı olduğu için hemde suan iyi bir krikoya bütçe ayıramayacağımız için elimizdeki bir adet yarım çalışan şişe kriko...
  20. ozntan

Serifender Bizon

olur mu? tamda konudan bahsediyoruz tam da olmasını istediğim şey bu insanlar okudukça aklında soru işareti kalmayacağı bir şey olsun istiyordum.... bunlarında hepsi bu konu ile ilgili şeyler... öncelikle istediğin saat beni arayabilirsin her zaman uygun oluyorum... heli konu bu araçlarsa her...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR