Arama sonuçlarınız

1. ozntan

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Bir umut tam 46 sayfa fotoğrafa baktım su aracın önden çekilmiş bir fotosunu bulamadım elinde olan varsa görüp bilen olduysa insaniyet namına bana ulaşsın :)
  2. ozntan

Serifender Bizon

bununla ilgili bir yazı hazırlıyorum eğer çok acelen yoksa bitince paylaşırım detaylıca bu konuyu ele almak istiyorum defenderlerin hali hazırda bulunan tesisatları kullanım açısından bir kaç değişiklikle daha iyi hale gelebiliyor kendi aracmın da tesisatında bu tarz ( yazı ekindeki pdf...
  3. ozntan

Aldıysak Başlayalım

hahahaha neyseki benim yolladığım o değildi hoş onuda atmayı düşünmütüm ancak ileride sis telsiz gps invertör vs falan bağlamak gerekirse diye daha gelişkin birşey yolladım :)

4. ozntan

Aldıysak Başlayalım

ekte bir pdf dosyası var yurt dışında yaşayan bir overlander arkadaşın olıvya isimli aracının elektrik şeması var hangi parçalara ihtiyacın olacağını hangi renk kabloları alacağını bıradan anlayabilirsin en ince kablo 1 mm ondan daha kalın olan her kablo 1 mm büyüyerek devam ediyor.... eğer...

5. ozntan

Aldıysak Başlayalım

işin acil değilse ben bununla ilgili detaylı ve fotoğraflı anlatacağım bir yazı hazırlıyorum biraz bekle istersen bununla birlikte sıfırdan bir tesisat çekeceksen sana bir önerim var
  6. ozntan

Aldıysak Başlayalım

serieslerde umut arkadaşın da dediği gibi iki tip elektrik tesisatı var ancak zaman içinde usta müdahaleleri ile bu iki tip olan tesisar kendi içlerinde de değişiklik gösterir hale geliyor benim sana tavsiyem.... eskiyi onarmakla uğraşma bulman hem zaman alır hemde istediğin gibi olmaz...

7. ozntan

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

motorun fotosunu çekersen söylerim hemen sana, yada motor un üzerinde bir kapak motorun hemen yanında da bir yağ kapağı daha var sa series motorudur
  8. ozntan

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

bir ara bende paylaşmıştım bulamazsan haber ver mailine de yollayabilirim series bölümünde de paylaşabilirim...
  9. ozntan

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

hayırlı olsun.... güle güle kullanın.... bu klima meselesi o kadar çok konuşulmaya başladı ki elimdeki araca kesin takacağım.....

10. ozntan

japon iyidir hoştur ancak işletme maliyeti yüksektir japonun 4 aks yedek parça parasına defendere komple alt takım yapılıyor sıfırdan
  11. ozntan

Serifender Bizon

tabi makaslarda difin üzerinde tam bir canavar
  12. ozntan

Serifender Bizon

araçta rezervuarlı amortisör seti var birde rr p38 in hidrolik direksiyonu var.... on numara beş yıldız araç

13. ozntan

Serifender Bizon

arkadaşlar nihai kararımı verdim :) tamponu bu resimdeki tampon gibi yapacağım daha doğrusu bu tamponun ön kısmını tahmin edip ona göre yapacağım anladığım kadarı ile standart tampon bağlantı ayaklarını deve boynu şeklinde yapıp 4-5 cm yukarı alacağım sonra üzerine borudan far,sinyal ve park...
  14. ozntan

Yahu aslan besleyen yemini düşünmez sözünü duymadınız mı hiç... evdeki 3 aracın yediğini tek başına yiyor hala da vercem mi diye gözüme bakıyor baksana

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR