Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

benzinliler de herşeyin iyi durumda oldğu varsayılırsa en iyi 10 en kötü 13 litre arası yakar daha çok yakanını gördüm az yakanını görmedim idda edenlerlede tekrardan denediğinde dediğim gibi 10 -13 litre olduğu çıkmıştır hep

2. ozntan

Defenderlere Uygulanan Tamponlar

mesela bu tamponun önden görünüşünü merak ediyorum gerçekten bu aracın değişik görselleri elinde olan arakdaş varsa ve buraya yüklerse sevinirim
  3. ozntan

Defenderlere Uygulanan Tamponlar

bir kısmınızın bildiği üzere bir araç topluyorum ve tampon kara takılmış durumdayım Defenderlere uygulanan tamponlarla ilgili elinde görsel olanlar var mı ? varsa paylaşabilir mi yeni topladığım araçta boru tipi yada standart tampon kullanmak yerine biraz daha değişik birşey yapmayı...

4. ozntan

defender olmayan dünya turu yarım kalmış dünya turudur.... sonra yeniden tamamlamak gerekebilir..... AMAN DİKKAT
  5. ozntan

Serifender Bizon

teşekkür ederim.... uğraşıyoruz bakalım sonucu bende çok merak ediyorum :)

6. ozntan

Serifender Bizon

keşke bir yerlerde denk gelebilsem su tampon görüntüsüne ama bulamadım bir türlü vakti zamanında bu fotoğrafı nereden aldığımı da hatırlayamadım öylece bakıp duruyorum aracın tamponu yaparken biraz doğaçlama yapmmaya çalışacağım sanırım :)

7. ozntan

Serifender Bizon

tamponun o gözükmeyen kısımlarında sisler ve vinc var aslında fakat biz göremiyoruz görüntüsü kaba ama araç çok yüksek olduğu için şase bağlantılarından yukarıya s verilerek 10 cm e yakın yükseltilmiş ama işte tam görüntü yok :(
  8. ozntan

Serifender Bizon

az önce benim fotoğrafını eklediğim tamponun önü sizce nasıldır? bir fikri olan var mı ? ya da elinde bu tip tampon görseli olan var mı ?
  9. ozntan

Serifender Bizon

daha kullanışlı hale getireceğim bir taraftan yaz bir taraftan düzenle zor oluyor yazılarda zaten karmaşık gidiyor ondan kaynaklı biraz sıkıntılı ama 1 aya çözülmüş olacak hepsi :)

10. ozntan

Serifender Bizon

ya ben camel tarzi bir tampon yapmak istiyorum aslında ya da bu şekilde bir tampon yapmak istiyorum ama bu aracın tam önden bir fotosunu malesef ki bulamadım

11. ozntan

Serifender Bizon

bu da aracın son halinden bir kaç kare olsun
  12. ozntan

Serifender Bizon

bu işlemden sonra araca tampon yapmayı düşündüm elimde eski araçtan kalan bir tampon vardı biraz eskimiş ve tamir gerekiyordu önce civatalarını söküp sprale takılan çelik kazıyıcılar ile bir güzel temizledim sonrada araca takıp bir denedim daha detaylı anlatımları

13. ozntan

Serifender Bizon

tekrardan merhaba :) pazar günü küçük bir fırsat yaratıp atölyeye gidebildim nihayet e gitmişkende biraz çalışalım dedik öncelikle aracın flap ( ön havalandırma kapakları ) larının kapak contalarını takayım dedim... önce iç kenarlarınna bir güzel derbi sürdüm daha sonra kurumaya bıraktım...
  14. ozntan

Overland Anatolia // Orca

benim de başıma buna benzer komik şeyler geldi hemen aklıma gelenlerden örnekleyecek olursam; digitürk satış temsisi bir grup aracın gerçekten nat.geo aracı olduğunu düşünüp aracın önünde foto çektirip ingilizce sisiz şirketin kanalını burada biz satıyoruz demişlerdi :) bende türkçe arkadaşlar...
  15. ozntan

evet en can alıcı kısım da zaten bu konu dönüp dolaşıp hep yedek parçaya geliyor.... tabi birde bu güne kadar yanlış yaptığım ama artık düzeltmek istediğim bir alışkanlığımıda tekrardan gözden geçirmem gerekiyor hangi parçayı alıyorsan al en kalitelisini al ki bir daha aklına takılmasın...

16. ozntan

dıscovery channel takalım bu sefer belki onlar destek olur olmadı TRT Belgesel logosu takalım yerli malı yurdun malı :)
  17. ozntan

bu overland araçlarda en çok dikkatimi çeken diğer bir ayrıntıda neredeyse gördüğüm araçların çok büyük kısmı 2 kişilik olarak düzenlenmiş olmasıydı genelde üç kapı üzerine kurulu arka alanın tamamı yaşam alanı olarak düzenleniyor sadece bir araç vardı 5 kapılı olan onuda 4 kişilik...
  18. ozntan

emre bu arada bir önceki senin aracın da benim aracımında kapı logoları nat. geo. wild di , yeni araçta nat.geo.traveler yapayım demiştim hatta bastırdım bile :) senin kide nat geo traveler miş :) su nat.ceo yöneticileri bizdeki istikrarı görsede acık sponsorluk verseler bari :) en azından...

19. ozntan

zaten yol lastiği olmazsa olmazı genelde bf nin at lastiklerini kullanıyorlar genelde çok kalın olmayan taban ölçüsü ile birlikte 30 ya da max. 32 inç lastik kullanıyorlar... nedeni daha az vibrasyon daha çok hız.... bir çok uzun yol aracı inceledim. mutlaka sende farketmişsindir... hiç...
  20. ozntan

tabi birde sponsor konusu var ki meselenin can damarı zaten burası adamların elinde sheel passcard vardı istedikleri sheel istasyonundan yakıt alıyorlar ve ödemeyi sheel yapıyordu... aracın hem yakıttı hem motor sıvılarının sponsoru sheel di :) o aracın seçilme nedeni de oydu bana sheel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR