Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

bir yeşil araç vardı seri 1 45 ülke gezmiş bir araç bundan 8 yıl önce izmir kuşadasına da gelmişti gidip tanışmıştım, aracıda incelemiştim... seri1 88 şase üzerine kurulu bir araç onu diyorsanız biliyorum.... o aracın en büyük özelliği tamamen fabrika yedek parçaları ile kurulu araç...

2. ozntan

Seri 2 1960 Model

2015 eylül ayından beri uğraşıyorum tabi her gün değil :) hafta sonra ve tatil günlerimde arada da sıkılınca rapor alıp devam ediyorum... ancak zamana yaya yaya yapmayı düşünüyorsan mutlaka bir yer ayarla eğer biz bir garaj kuramasaydık malesef bu aracı bu hale getiremezdim.....
  3. ozntan

Overland Anatolia // Orca

gelde bayılma şimdi

4. ozntan

internette biraz araştır türkiyeden dünya turuna çıkan bir kaç kişi vardı bir iki tanesi de blog kurup oralarda yazıyordu kullandıkları araç otokardan sıfır alınmış onun üzerinde değişiklik yapılmış araçlardı.... nedeni belli senden önceki sahibi neresine ne yaptı bilemezsin örnek olması...
  5. ozntan

selamlar uzun bir plan yapılıyorsa dikkat etmen gereken şeyler in en başında kullandığın araç geliyor; hangi bölgelere gideceğin nerelerde konaklayacağın hangi mevsimde yapacağın da önemli örnek olması açışından bir senaryo ile açıklayalım araç alıp yaşadığın şehrin sanayi sitesine gidip...

6. ozntan

Aldıysak Başlayalım

zaten o temenni enbaşta saklı hakkın olarak duyor ama olursa da anında basarız marşa.... bu arada kanolarla aran nasıl bişey buldum bir kaç gündür aklım hep onlarda :) aracın üstüne koysam mı ki bir adet çift kişilik diye düşünüp duruyorum....

7. ozntan

Aldıysak Başlayalım

yani izmirden bursaya gittiğimi biliyorsun antalyaya uça uça gelirim... Herşey bir tarafa senin yerin ayrı sen halepçede kaldım de oraya bile gelirim......
  8. ozntan

Merhabalar....

uzun zamandır site üyesiyim daha çok offroad araçlarla ilgileniyorum; ancak bir süredir de kanolar üzerine okutyup araştırmaya çalışıyorum elim işe yatkın olduğundan hem boş vakitlerimi değerlendirmek adına hemde yeni bir hobi ile tanışma adına kendime ahşap bir kano yapabilirim diye...
  9. ozntan

Aldıysak Başlayalım

türkiyenin her yerinde rescue diyorsun :)

10. ozntan

Seri 2 1960 Model

tabi bu paranın içine araç parası çekici parası evraklar vs herşey dahil. :) sonra yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin

11. ozntan

Seri 2 1960 Model

yani düşün boyayı ben 1500 e halletim çünkü kendim söktüm ettim vs 1500 Tl ye arabayı kimse boyamaz işçilik parası vermeden giden rakam bu ha ama listeye bakıyorum mesela hiç gitmediyse 1000 Tl yeme içmeye gitmiş sanayide 580 Tl kargo parası vermişim toplamda 10 Tl 20 Tl gittiği için göze...
  12. ozntan

Seri 2 1960 Model

örnek olsun diye söylüyorum araç için sabit sehpa yapayım dedim sıfırı 70 tl tanesi 4 tane lazım 280 tl gitrtim malzemeleri kestirdim aldım deliklerini açtım harcadığım para 180 tl civata al 20 tl kilit al 10 tl yol parası git gel 20 tl 230 TL e yaparken yemek yedin saatlerce uğraştın...

13. ozntan

Seri 2 1960 Model

eksik gedik varsa siz tamamlayın yada buraya fazla yazmışşsın dediğiniz bişey varsa söyleyin bileyim
  14. ozntan

Seri 2 1960 Model

şimdi baktım deftere 14.545.30 TL olmuş son halinin fotosuda bu güncel halinden tek eksiği bağlanmamış bir kaç parçasının olması koltuk ve snorkel gibi onların da ödemesi yapılmış ama araca monte edilmemiş durumda
  15. ozntan

Seri 2 1960 Model

avatarımda gördüğün aracı topluyorum halen yaptığım her harcamayı kalme kalem yazdım yemekler içtiğim çaylar biralar sigaralr yol paraları harıç kasım 2015 ten bu güne kadar dır da devam ediyor tahmini bitişi eylül ayı olacak su hale gelinceye kadar harcadığım paranın listesini göndereyim...

16. ozntan

Seri 2 1960 Model

ölü bir araç yoktur her araç toplandığında birşeye benzer buradaki esas sorun zaman ve değerli kağıt.. seri 1 de toplasan 2 de toplasan 3 te toplasan defender de toplasan yapacağın masraf aynıdır 15000 tl yi gözden çıkar haaa bu parayı parça parça kuçuk küçükte ödeyebilirsin bir kalemde verip...
  17. ozntan

Serifender Bizon

tabi çalışmalara başlar başlamaz ilk olarak burada yayınlayacağım malum eskisi kadar çok hareketli olmasa da burası ilk göz ağrım olan www.gezenbilir.com un yeri bende her zaman cok başkadır....
  18. ozntan

Serifender Bizon

valla bu aralar iş güç yoğun gidiyor elimi süremedim desem yeri var... ancak; bir blog kurdum GEZGİN BİZON incelersen hem bizim araçla ilgili hem de genel olarak kamp ve uzun soluklu gezilerle ilgili bilgiler bulabilirsin....

19. ozntan

Aldıysak Başlayalım

boşalmış aküyü araç ile sarj edemezsin o nedenle de bir elektrikçide şarj ettirmen yararına olacaktır... diğer araçtan sök akünü defendere bağla aracı çalıştır aküyü tekara söküp kendi aküsü bağla doğru sanayiye :) hem araç gezer hem akü azcık da olsa canlanır sonrasında şarj edersin
  20. ozntan

Serifender Bizon

serdar eksik malzemelerimi topluyorum bu ara birde elimde başka işler vardı ondan kaynaklı kısa bir mola verdik bu hafta sonundan itibaren çalışmalara başlıyorum yine detayları hem burada hem blog'ta yayınlayacağım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR