Arama sonuçlarınız

1. birsel

2004 2.4 Kj Jeep Cherokee

Gulegule kullanin. Motor-sanziman-pompa uclusune dikkat edin derim sadece. Iyi gunlerde olsun.

2. birsel

(bir Garip Sorun) Cherokee 3.7 Gaz Yememe Sorunu

Atesleme sisteminden ola bilir. Bujiler kablolar vs. baktirin bence. Aracinizda lpg varsa atesleme elemanlarindaki sorunlar hemen kendini belli eder. Insallah elektronik bir ariza degildir.
  3. birsel

Aynen katiliyorum. Bir arazi araci icin fazla sayilmaz. Uzun yolda 12 lt. ye kadar duse biliyor.

4. birsel

Benim aracim zaten 16 lt. lpg yakiyor 100 km. de. Bakimlari da tamdir. Uzun yolda bayagi dusuyor tuketim.
  5. birsel

su anki fiyat 2.88 izmirde. Sehir ici 50 kurus yakiyor.

6. birsel

Ben yaklasik olarak 4 yildir kullaniyorum. Kronik bir vaka ile karsilasmadim. 2.4 motor cok agresif olmamak ile birlikte sorunsuzdur. Jeep in kendi amerikan motorudur.

7. birsel

Izmir De Jeep Xj / Wj /zj / Cj / Kj / Tj / Yj / Wk Sahipleri

Bulur büyük ihtimal, arabanı gözün kapalı teslim edebilirsin.
  8. birsel

Cherokee 2.5 Hakkında Lütfen Yardım

Hayırlısı olsun, araca bakın, baktırın, masrafı var mıdır, yok mudur, öyle karar vermek lazım. Eski sahibi, iyi baktıysa çok dayanıklı aletlerdir.
  9. birsel

Cherokee 2.5 Hakkında Lütfen Yardım

Merhaba, bahsettiğiniz karekasa delilen model. Türkiye de genelde 4.0 motorluları mevcuttur. Cherokee nin efsaneleşmiş modelidir, ancak aracın durumunu bilmeden konuşmak doğru olmaz. Araç 2.5 benzin , düz vitesmi ?

10. birsel

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

Yani oda düşünüle bilir tabii, artık hangisini tercih ederseniz. Yükselmede 2'' iyidir, çok fazla zorlamayın bence, birde iyi usta lazım tabii. Hayırlısı olsun.

11. birsel

Evet orijinal 16 jant
  12. birsel

duruyor bilmiyorum. Sizin aracınızın üstündeki janlar orjinal 16 jantmıdır? Evet Evet. Ben aracımın jantlarını seviyorum ancak benimkiler 17". 16 jant nasıl duruyor bilmiyorum. Sizin aracınızın üstündeki janlar orjinal 16 jantmıdır? Evet. Ben aracımın jantlarını seviyorum ancak benimkiler...

13. birsel

atarım tabiki, şu an aracın yakınında değilim gün içinde yollarım. Siz 16 jantın duruşunu görmek istiyorsunuz değilmi
  14. birsel

16 janta geçip 235 70 16 kullana bilirsiniz bence, benim aracım bu ebatta. Bu ebatta BF vardı.
  15. birsel

Bence , orjinal lastik ebadınızın dışında ebat kullanmayın. En uygun ebat bu olduğu için fabrika üzerine takmış.

16. birsel

Liberty Cherokee 2.4 Alt Merkez

Sanayi lisanı herhalde :)
  17. birsel

Aslında çok iyi bir site var bildiğim, fakat hiç alışveriş yapmadım. Ayrıca Türkiye ye gönderimi yok. justforjeep.com bir bakın derim.
  18. birsel

Bence, çok zor bulmanız. 3.7 yada 2.8 olsa daha kolay bulunurdu. Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama jeep parçacısıyla konuşmanızda yarar var.

19. birsel

Ufak tefekleri kendim ebay den getiriyorum, fakat bahsettiğim buji kabloları için parçacıdan sipariş verdim. Bir hata olursa geri dönüşü olmuyor. Aksesuar için, Cabelas ı deneye bilirsin. Daha başka , iyi yerler de var fakat Türkiye ye gönderimleri yok .
  20. birsel

Büyük ihtimal yurt dışından sipariş vermek gerekli. Bende de aynı araç var, ülkemizde 2.4 versiyonu az olduğu için bazen sıkıntı olabiliyor. Mesela ben geçen hafta buji kablolarını değiştirmek istedim, 20 günde yurt dışından gelecek. ( Orijinal Mopar getirtiyorum, yan sanayisi mevcut ama ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR