Arama sonuçlarınız

1. efe_41

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... 7 tepe..

2. efe_41

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Fatih sultan mehmet..
  3. efe_41

Askam'dan Türkiyenin İlk 4x4 Minibüsü

Ynt: Askam'dan Türkiyenin İlk 4x4 Minibüsü hergün ordayım. bende çok şey yasadım bu yol orda. Önümüzdeki yık inş hep beraber gireriz oraya..

4. efe_41

Ynt: Askam'dan Türkiyenin İlk 4x4 Minibüsü Basamaklar yüzünden birçok defa sorun yaşadık. Kartepe otelbunları çok kar yağıyor diye almıştı. çok Zorlu şartlarda milletveki ve önemli misafirleri çıkarıyorduk bununla. Koltukları göründüğü gibi beyaz değildi. üstünde projektörde yoktu.. Amaaa karda...
  5. efe_41

Ynt: Askam'dan Türkiyenin İlk 4x4 Minibüsü 2005 yılında kartepe green park otel bunlardan 2 adet aldı. 2006 modeldi onlar. biri sac kapalı kasa, diğeri ise resimdeki tarzda ama tenteli değil aynı model sacdan.. Gidişi güzel. Mahcup etmiyor diyebilirim. ( otelde çalıştık kullandık bunları) ama...

6. efe_41

Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3-4 Mayıs 2008)

Ynt: Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3/4-Mayıs-2008) Çok hoş kareler bunlar... özelliklede sarı ve kırmızının yan yana buluştuğu lale resimleri :)

7. efe_41

Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Daha önce konusu olmuştu hatırlarsınız. Araca vinç takıldığında buna göre proje çizilip ruhsata işletilecek denilmişti. Yanılmıyorsam herkez hemfikirdi bu konuda. Bugün vinç taktırmak için bir ustayla görüştüm ve bana üstüne basa basa iddaa ederek araçtaki çeki demirin ruhsata işlenmiş ise, öne...
  8. efe_41

İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008) geçmiş olsun abilerim.. iyi bir hatıra olarak anarsınız o qünü artık.
  9. efe_41

Defender 110 (Maşukiye)

Ynt: Defender 110 (Maşukiye) Allah sizede nasip etsin inşallah.. Merak etmeyin bol bol kullanıyorum .. :)

10. efe_41

Ben de Yoldan Çıkıyorum :)

Ynt: Ben de Yoldan Çıkıyorum :) bendede land var ilanı görmüştüm msj atmıştım.. iyi araba falan diye. arabam elsalsizdir diodu.. beim arabayı gördü çok iyi ama kusura bakma kardeş benimki daha ii dedi.. bende demiştim yan yana çekelim ve düz yolda veya bayırda gazlayalım :) ben gelemem...

11. efe_41

Kim Kimdir?

Ynt: Kim kimdir? 21 yaşındayım.. doğayı, arabaları ve gezmeyi severim.. Hayatta heyecan ararım.. Kocaeli maşukiye deyim.. kartepede denebilir :)
  12. efe_41

4x4 Araçta İç Lastik

bizim defenderde iç lastik var.. orjinelden öleymiş.. dubleks yapalım diorz ama jantların değişmesi gerekiyor.. Şimdiye kadar bi sorun yaşatmadılar.. Ancak herkezin bildiği üzere patlayınca lastikçiye kadar bile gidemiyorsunuz. Hemen oturuyor.

13. efe_41

Defender 110 (Maşukiye)

Ynt: Defender 110 (Maşukiye) Teşekküer ederim.. Hatamı düzeltmişimdir umarım. Bahsettiğiniz şey aslında çok önemli bir konu ve dilimizi tehlikeyi düşürecek boyutlara ulaştı. Bu konuda T.C vatandaşı olarak üzerimize düşen hassasiyeti göstermeliyiz. Uyardığınız için tekrar teşekkür ederim Uğur bey.
  14. efe_41

Defender 110 (Maşukiye)

Merhabalar herkeze. Ben Efe. Aracımla daha tam anLamıyla bir macera yaşadım diyemeyeceğim. İş sebebiyle aktif olamadım hiç gezilerinizde.. Geziler hafta sonu oluyor. Benim işlerde hafta sonu yoğun. Nasip napalım. Yalnız araç bol bol kar gördü bu yıl kartepede. Mahçup etmedi saolsun.. Bir çok...
  15. efe_41

Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...)

Ynt: Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...) PROF. Ve ÖğREnci.. Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman...

16. efe_41

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 yardımcı olmak isterdim ama.. ben toplanmış hazır aldım.. ve land motoru yok üstünde.
  17. efe_41

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor allah acil şiflar versin.. izmir uzak ama olsn birine şifa olcaksa atlar giderdim.. 15 gün önce verdim daha.. bünye kaldırmaz :S:S
  18. efe_41

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... yukarda yazılanlara ainen bende kaTıLıorm.. üniformaya leke çalıolar.. kaç kişiyle karşılaştık gerek ben gerek babam, alenen at bişe diyorlar.. vermedik tabi. sizlerinde sölediği qibi en azından ceza yerimde para dewlete gider... ve bende 18 imde ehliyetimi alırken (3 yıl...

19. efe_41

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... motorun değildi o sıfatın plakası bende. :)
  20. efe_41

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... ya bu bana denk gelen polisi görseniz eminim düşünceleriniz çok farklı olur.. izmitte ceza yazmadığı kmse yok qibi bişe.. şöförler odasına bu memur için herqün sayısız şikayet gidiyormuş.. ara bi sokaktayım, tümseklerin çukurların olduğu biyer.. hızım 15 km/sa.. ve ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR