Kim Kimdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,911

phobios

Zirve
Yer
istanbul
Arkadaşlar,

Burada suya nereden değdiğimizle ilgili ufak detaylar ile tanışalım, yerimizi yurdumuzu belli edelim. Ortak aktiviteler planlamakta faydalı olur diye düşünüyorum. ;D ;D

Ben uzun zamandır fırsat buldukça kendimi denize atarım, ufak tefek serbest dalış yaparım. CMAS 3 Yıldız dalıcıyım. İstanbul'dayım. Yok mu artıran? ;) ;)

Etiketler

Ynt: Kim Kimdir?

Ben Mert, 28 yaşındayım, NAUI dalış eğitmeniyim, eğitmenliği hobi olarak devam ettiriyorum, 98 senesinde başladığım tüplü dalış adeta tutku halinde, İstanbul'da yaşıyorum, dalasım geldiğinde evime yakın Karadeniz sahiline atarım kendimi :smiley: Serbest dalışı da küçük yaştan beri yapıyorum onun yeri de ayrıdır ;)
Şu ana kadar Türkiye'de Mersin ve Datça civarı dışında her noktada, Dünyada ise Sharm El Sheikh, Hurghada, Monterey (CA) ve Puerto Galera (Filipinler) da dalış yaptım. Öncelikli amaç mercanlar yok olmadan sıcak denizlerdeki cennet köşeleri keşfetmek.

Ynt: Kim Kimdir?

adım kemal ist doğumlu balıkesir asllı 48 yaşında 2 çocuk bir erkek bir kız babası aktif biriyim hobilerim : dijital dünyayı takip etmek / pc ile uğraşmak / resim çekmek ki <35 bin resim ve video harici harddiskte saklıyabiliyorum >/ otomobilleri tanımak tc ve dünya coğrafyasını öğrenmek kısaca çevremde adım araştırmacı olarak anılması beni mutlu ediyor . doğayı oldukça seven yükseklere çıkmayı ve denizlere dalmayı seven rastgeldikçe zıpkınla avlanan özellikle gökçeada ve yazlığım olan karadeniz <bide fazla hırçın olmasa varya > kıyısında karaburunda t.c. harici de kızıldeniz de dalma fırsatı buldum. türkiyede gitmediğim çok az yer kaldı imkanlar dahilinde tabiiki . mevlamızın bütün yarattığı güzellikleri görmek isteyen < oruç tut sıhhat bul seyahet et sıhhat bul > ilkesine inanan gezilerimin çoğunu ailemle yapamayı severim ist da 37 yıllık mercedes ve bmw ustasıyım artık zamanımı aileme ayırmak üzere mesleğimi oğluma bırakmış bulunuyorum . alkovandı / camperdi / vito derken ksımet 2009 vw t.5 uzun şasi almakmış bir ara resimlerini eklerim inş. çok harika bir araç kasa sağlamlığını emsal araçlarla tartışmam . yavaş yavaş kafama göre içine şekil vererek bi yandan da gezmeye devam inş.. t.5 ile ilk seferimi memleketim balıkesire vede pamukkaleye <9-12-2008> yaptım gezenbiliri tesadüfen buldum ve sevdim sanıyorum seçkin ve seviyeli insanların sitesi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kızımdan tabiiki . phobios nikli erhan beye tanışma tavsiyesi için tşkelr eder çalışmalarında başarılar dilerim vede bütün gezenbilirlilere hatta doğayı seven koruyan herkese .diğer arkadaşlar da bu kısmı okuyup katılsalar sanırım erhan beyi mutlu ederken ve bizlerde tanışmış oluruz ayrıca sitenin msn gibi anında çetleşme kısmı varsa yazarsanız sevinirim. YARATILAN HERŞEYİ SEVELİM YARATANDAN ÖTÜRÜ . A.E.O. OLUN not ve rica adminlere : yazdıklarımı dkkli yazdığıma inandığımdan kesilmemesini diliyorum kesilen kısımlar için üzüldüğümü belirtirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler