Ynt: Kim Kimdir?
adım kemal ist doğumlu balıkesir asllı 48 yaşında 2 çocuk bir erkek bir kız babası aktif biriyim hobilerim : dijital dünyayı takip etmek / pc ile uğraşmak / resim çekmek ki <35 bin resim ve video harici harddiskte saklıyabiliyorum >/ otomobilleri tanımak tc ve dünya coğrafyasını öğrenmek kısaca çevremde adım araştırmacı olarak anılması beni mutlu ediyor . doğayı oldukça seven yükseklere çıkmayı ve denizlere dalmayı seven rastgeldikçe zıpkınla avlanan özellikle gökçeada ve yazlığım olan karadeniz <bide fazla hırçın olmasa varya > kıyısında karaburunda t.c. harici de kızıldeniz de dalma fırsatı buldum. türkiyede gitmediğim çok az yer kaldı imkanlar dahilinde tabiiki . mevlamızın bütün yarattığı güzellikleri görmek isteyen < oruç tut sıhhat bul seyahet et sıhhat bul > ilkesine inanan gezilerimin çoğunu ailemle yapamayı severim ist da 37 yıllık mercedes ve bmw ustasıyım artık zamanımı aileme ayırmak üzere mesleğimi oğluma bırakmış bulunuyorum . alkovandı / camperdi / vito derken ksımet 2009 vw t.5 uzun şasi almakmış bir ara resimlerini eklerim inş. çok harika bir araç kasa sağlamlığını emsal araçlarla tartışmam . yavaş yavaş kafama göre içine şekil vererek bi yandan da gezmeye devam inş.. t.5 ile ilk seferimi memleketim balıkesire vede pamukkaleye <9-12-2008> yaptım gezenbiliri tesadüfen buldum ve sevdim sanıyorum seçkin ve seviyeli insanların sitesi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kızımdan tabiiki . phobios nikli erhan beye tanışma tavsiyesi için tşkelr eder çalışmalarında başarılar dilerim vede bütün gezenbilirlilere hatta doğayı seven koruyan herkese .diğer arkadaşlar da bu kısmı okuyup katılsalar sanırım erhan beyi mutlu ederken ve bizlerde tanışmış oluruz ayrıca sitenin msn gibi anında çetleşme kısmı varsa yazarsanız sevinirim. YARATILAN HERŞEYİ SEVELİM YARATANDAN ÖTÜRÜ . A.E.O. OLUN not ve rica adminlere : yazdıklarımı dkkli yazdığıma inandığımdan kesilmemesini diliyorum kesilen kısımlar için üzüldüğümü belirtirim