Arama sonuçlarınız

1. M

Husky Uyku Tulumu Hakkında

Ynt: Husky Uyku Tulumu Hakkında bu tulum 0 derece konfor değerine sahipki onuda husky kendi sitesinde yazmış - değerlendirmeyi ona göre yapmak lazım- Çadır içi ve dışı yaklaşık 10 derecelik bir fark olduğunu düşünürsek kışın gittiğinizde hava sıcaklığı sabaha karşı -10 olursa problem yok, daha...

2. M

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Herzaman beklerim ne demek. bakarsın birgün beraberde çıkarız biyerlere:) görüşürüz
  3. M

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Vedat problem çıktı heralde ama merak etme daha çok fırsatın olacak dağları gezmek için

4. M

Kamp için çanta tavsiyesi?

Ynt: Kamp için çanta tavsiyesi? Şişme yataktan kastınız marketlerde satılanlar ise kendisi zaten sanıırm 50 lt kaplar:) Mat alacak iseniz havalı matlar var yada dolgulu matlar ancak çift kişilik değil tek kişilk. Anladığım kadarı ile 2 kişisiniz. Bu durumda arkadaşınızında bişeyler taşıması...
  5. M

Kamp için çanta tavsiyesi?

Ynt: Kamp için çanta tavsiyesi? 70 lt çanta ile -gereksiz malzeme alınmaz ise- yazın rahat rahat bir haftalık malzeme taşınır. Tabi bu kişiden kişiye göre değişir. Ancak çantanın büyüklüğünü pek abartmamak lazım diye düşünüyorum, tabii kamp yükü ile yürüyecekseniz. Çantada kaliteyi anlamak...

6. M

iç çamaşır.??

Ynt: iç çamaşır.?? Özellikle pamuklu atlet yürüyüşlerde önerilecek bir giyim zaten değil, mazallah zatüre bile eder adamı. onun yerine polyester, bamboo vs gibi malzemlerle üretilmiş içlikler var. Oldukça fazla marka ve çeşitte piyasada outdoor-spor mağazalarında bulunuyor. Fiyat olarak...

7. M

Bursa'da Dağcı Çantası Nereden Alınabilir?

Ynt: Bursa'da Dağcı Çantası Nereden Alınabilir? Adres : Altıparmak caddesi, dikçeşme sokak no:9 Altıparmak caddesinden parka doğru inerken soldaki koray sporun karşı aralığı oluyor ( sokak girişinde foto kent ve ttnet var ). Beklerim, ihtiyaçlarınıza uygun bişeyler bakıp elimden geldiğince...
  8. M

Bursa'da Dağcı Çantası Nereden Alınabilir?

Ynt: Bursa'da Dağcı Çantası Nereden Alınabilir? Uzun yol yürüyecekseniz ve rahat etmek istiyorsanız ucuz çantaların hiçbirinden bu verimi alamazsınız. 55-60 lt bir çanta 250 tl-400 tl civarındadır. Bu konuda Bursada koray spor, doğa spor, patika outdoor(benim yerim :) )çantalar bulabilirsiniz...
  9. M

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Ahmet hocam program güzel olmuş, inşallah hava sıkıntı yaratmaz ve güzel vakit geçirirsiniz. Telefonda dediğim gibi 15 gün önce kaçkara gitmemiş olsaydım bende size eşlik etmek isterdim:) Bütün dağlarda çadır...

10. M

Yüksek Rakımlarda Baş Ağrısı Sorunu

Ynt: Yüksek Rakımlarda Baş Ağrısı Sorunu 2800 mt çok ciddi bir yükseklik değil, bünyeden bünyeye değişebilir ama pek ciddi baş ağrısı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak anladığım kadarı ile tek başınıza gideceksiniz ve pek deneyimli değilsiniz, şartlarınızı bilemiyorum ama bu durum özellikle bir...

11. M

eye mountaineer markası

Ynt: eye mountaineer markası bende 60+40 yani 100 lt. çanta var. benim size tavsiyem çanta konusunda ne kadar büyük o kadar iyi diye düşünmemeniz. ben düşünmüştüm hatalı düşünmüşüm:) sırt sistemi iyi, hafiif ve sağlam çanta almaya bakın. ben kaçkarda tek başıma olduğum için, çadır, ocak, uyku...
  12. M

eye mountaineer markası

Ynt: eye mountaineer markası bu tip bir çanta ile uzun süreli yürüyüşlerde ciddi sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum. 70 litre oldukça fazla bir hacim. Kaçkarda 7 günlük yalnız başıma bir faaliyet yaptım karrimor alpinist 55 lt. bir çanta yetti. çanta büyüdükçe içini doldurma isteğide artıyor:)

13. M

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi ben bu modeli kullanıyorum, şimdiye kadar herhangibi bir sıkıntı yaşatmadı, tavsiye ederim.
  14. M

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar özel mesaj atmaya çalışıyorum ancak çaylak üyeleri pek sallamıyor sanırım, sürekli hata veriyor. Bursaya geldiğinde haberleşirsek hoş olur. Benim kayak ile pek aram yok ama bir kış zirvesi yapabiliriz...
  15. M

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar uzun süredir gezenbilir'e üyeyim, okuyucu olarak:) iyi denk geldi valla raporu görünce anladım siz olduğunuzu. Bende sizin güleryüzünüz ve hoş sohbetiniz için teşekkür ederim. Bende oradan oldukça...

16. M

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar yolda karşılaşıp selam gönderdiğin biri olarak bende selam göndereyim dedim. Ben Uğur, Deniz gölünde karşılaşmıştık ve o muhteşem siyah çayımdan içme şerefine nail olmuştun:) Dikkatini çekerim yeşil...
  17. M

Kaçkarlar'da Trekking için En İyi Acente veya Kulüp?

Ynt: Kaçkarlar'da Trekking için En İyi Acente veya Kulüp? Forumları okuyarak teorik bilgi sahibi olunabilir ama yürümek kondisyon ve tecrübe gerektirir. Öncelikle daha günübirilik gezilere katılmanızı tavsiye ederim ama eğer illla gideceğim derseniz bir klüple gitmeniz çok zor, acenta bukla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR