eye mountaineer markası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,865

tuggy

Ana Kamp
Yer
samsun
arkadaşlar böyle bir markayı ilk defa duydum,size de sormak istedim,çanta alacağım ve fiyatlar çok uygun.Bunu alsam iş görür mü? teşekkürler,saygılar.

http://www.askeriavurunleri.com/70-Litre-Dag-Cantasi,PR-447.html

Etiketler
Ynt: eye mountaineer markası

Ağır kullanım için uygun gözükmüyor. Ciddi dağcılık faaliyetlerinde kullanımı sorun yaratabilir bence. Ama kampçılık için denenebilir. O da çok ağır yüklememek ve uzun süre yürümemek şartı ile, yoksa can acıtabilir / yarı yolda bırakabilir.

Biz genelde kulüpte en düşük salewa öneriyoruz veya deuter'in giriş seviyesi olan modellerini.

bu tip bir çanta ile uzun süreli yürüyüşlerde ciddi sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum. 70 litre oldukça fazla bir hacim.
Kaçkarda 7 günlük yalnız başıma bir faaliyet yaptım karrimor alpinist 55 lt. bir çanta yetti. çanta büyüdükçe içini doldurma isteğide artıyor:smiley:

valla çok sıkıntılı iş şu alışveriş faslı :smiley: kısıtlı bütçeyle en kaliteli ürünü bulmak o kadar zor ki...

çantanıza koyduğunuz ekipmanlar nelerdir? 55 litreye neler sığabiliyor onu öğrenmeye çalışıyorum ;D

bende 60+40 yani 100 lt. çanta var. benim size tavsiyem çanta konusunda ne kadar büyük o kadar iyi diye düşünmemeniz. ben düşünmüştüm hatalı düşünmüşüm:smiley: sırt sistemi iyi, hafiif ve sağlam çanta almaya bakın. ben kaçkarda tek başıma olduğum için, çadır, ocak, uyku tulumu, mat, sandalet, mutfak malzemesi, yiyecek içecek, yedek giysi vs vs hepsini kendim aldım, uçağa binerken tartılar 22 kg idi. yani bence 45+10 yada 55+10 bir çanta normal kamplar için işinizi rahat rahat görür.

Çanta ve ayakkabıya bir seferde iyisinden almanızı tavsiye ederim.
Aksi takdirde arkadaşların da dediği gibi uzun yürüyüşlerde sıkıntı olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler