Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağır kullanım için uygun gözükmüyor. Ciddi dağcılık faaliyetlerinde kullanımı sorun yaratabilir bence. Ama kampçılık için denenebilir. O da çok ağır yüklememek ve uzun süre yürümemek şartı ile, yoksa can acıtabilir / yarı yolda bırakabilir.
Biz genelde kulüpte en düşük salewa öneriyoruz veya deuter'in giriş seviyesi olan modellerini.
bu tip bir çanta ile uzun süreli yürüyüşlerde ciddi sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum. 70 litre oldukça fazla bir hacim.
Kaçkarda 7 günlük yalnız başıma bir faaliyet yaptım karrimor alpinist 55 lt. bir çanta yetti. çanta büyüdükçe içini doldurma isteğide artıyor
bende 60+40 yani 100 lt. çanta var. benim size tavsiyem çanta konusunda ne kadar büyük o kadar iyi diye düşünmemeniz. ben düşünmüştüm hatalı düşünmüşüm sırt sistemi iyi, hafiif ve sağlam çanta almaya bakın. ben kaçkarda tek başıma olduğum için, çadır, ocak, uyku tulumu, mat, sandalet, mutfak malzemesi, yiyecek içecek, yedek giysi vs vs hepsini kendim aldım, uçağa binerken tartılar 22 kg idi. yani bence 45+10 yada 55+10 bir çanta normal kamplar için işinizi rahat rahat görür.