Arama sonuçlarınız

1. hakanbusa

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Şu anda çok iddalı konuşacağım ama Donanım olarak TÜRKİYE de tektir.

2. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?
  3. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Niva'yı 1 seneden beri kullanmaktayım. Yavuz bey'in de dediği gibi, Bakımlı araç çok önemli. Hele ki bizim gibi sert offroad yapanlar için. Bu gün bu işe gönül vermişseniz Hangi marka arazi aracı olursa olsun. Mutlaka küçük veya büyük problemlerle...

4. hakanbusa

1.000 KM Yapmamış, Marshall MT 838 Lastik.

Ynt: 1.000 KM Yapmamış, Marshall MT 838 Lastik. Yeni bir gelişme oldu. Aracımı satmaktan vaz geçip,yüklemeye kara verdik. Bu doğrultuda lastikler bize gerekli olacak. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
  5. hakanbusa

Satılık 26.500 Km de Yapılı Niva

Ynt: Satılık 26.500 Km de Yapılı Niva Sahibinden.com daki ilanı kopyalamıştım. İlan no: 28618319 Gezenbilir üyelerine kolaylık yapacağım. Saygılar.

6. hakanbusa

Satılık 26.500 Km de Yapılı Niva

SAHİBİNDEN 2005 MODEL ORİJİNAL 26.600KM DE(KM KESİNLİKLE ORİJİNALDİR.) 1.7 ÇOK NOKTA ENJEKTÖRLÜ MODELİDİR. ORİJİNAL HİDROLİK DİREKSİYONLU DUR. HİÇ BİR ZAMAN LPG TAKILMAMIŞTIR. ARAÇTA BULUNAN EXTRALARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. - T-MAX 9000 VİNÇ : 1.000TL - SEPET : 600TL - SUSTALAR : 400TL -SİS...

7. hakanbusa

1.000 KM Yapmamış, Marshall MT 838 Lastik.

Hepinize hayırlı günler arkadaşlar. Elimde henüz 1.000 km yapmamış 4 adet Marshall mt 838 lastik bulunmaktadır. Ebat 225/75/16. Yama vs yoktur. Aracı satacağım için yeni aracıma olmuyor. (15 jant) Kumho mt 838 ile aynı lastiktir.
  8. hakanbusa

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Teşekkür ederim. 97 oktan benzin ile klima açık vaziyette şehir içi (ist) 290 krş yakıyor. 2 depo boşalttım hep aynı. 95 oktanda fiyattan dolayı her halde biraz daha düşer. 225 km de ibre tam ortada oluyor. 475-500 km arası da bitiyor.Uzun yolu daha test edemedim...
  9. hakanbusa

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Herkese merhaba. Bir kaç gün önce Barbaros bey'in yanına gittim ve Suzuki jimny'me chip tuning yaptırdım. Şunu söylememde fayda var. Kendisi işinin uzmanı biri ve ben oradayken yurt dışındaki 4x4 sitelerine devamlı bilgi ve program veriyordu. Kendisinin yanına...

10. hakanbusa

Suzuki Jimny de Direksiyon Problemi

Ynt: Suzuki Jimny de Direksiyon Problemi Aynı sorun benim 2007 jimny de de var. Halen çözebilmiş değiliz. Hakikaten sıkıntılı bir sürüş sergiliyor. Bilen veya başına gelip te çözen varsa lütfen paylaşalım.

11. hakanbusa

Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik?

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Dursun usta ya vereceğim kopyasını çıkartsın. Daha ucuza niva tayfası faydalansın.
  12. hakanbusa

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Ben siparişini verdim. Tahminen bu hafta elimizde olur. Aynı sıkıntıyı ben acarlar gezisinde yaşadım. ALLAH tan Dursun usta yanımızdaydı da sorunu halletti.

13. hakanbusa

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Yanlış anlaşılma oldu herhalde özür dilerim.
  14. hakanbusa

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Sizin söylediklerinize maalesef katılamıyorum. Aynı süreci bende yaşadım. Yavuz beyin de dediği gibi diferansiyeli aşağı almak lazım. Ben 2 adet aks bozdum bu yüzden Ama şimdi mükemmel oldu. Üzerinde 30/9.5/15 mt lastikler takılı...
  15. hakanbusa

Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Biz bu araçları sabah saat 2-3 e kadar sanayi de kalıp, elimiz ile toplandık. Hiç bir şekilde satmak amacıyla yapılmadı. Gündüz harcanan vakitleri saymıyorum. Sizleri bilmem ama benim her saatim para.(pazarlama). Araca harcayacağım...

16. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Her bir parçanın kayalar otomotivden alınmış faturaları var. Zaten en büyük stok ve uygun fiyat burada.
  17. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Hepinizin görüşüne saygı duyuyorum. Zaten benim de açıklamak istediğim nokta; Askeriyeden İhale ile alınan araçların ki biz çok temizlerini aldığımızı düşünüyoruz, Verilen ve harcanan paralara değmediğini vurgulamak istememdi. Zaten konu...
  18. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Reha bey konuyla ilgili sizi tenzih ederim. Ama ortada bir gerçek var ve bunu kimse görmek istemiyor. Bu araçların standartları 1980 yıllarındaki teknoloji ye göre iyiymiş. Ayrıca çöllerde, vahalarda yani geniş arazide uyumlu olması için...

19. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover EVET araçların hantal ve ağır olduğunu birkez daha test ettik. Araçlar bitti,0 mt ler ile ilk offroad denemesinde sınıfta kaldı .Resimler ve videoları yakın zamanda yüklerim. İstanbul ormanlı kum sahilinde çöktü. motor yetmedi. Çamurda...
  20. hakanbusa

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Problem yok. Görüşmek üzere

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR