Suzuki Jimny de Direksiyon Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marmok Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,959

marmok

Yeni Üye
Arkadaşlar,
2008 model 22.000 km. de suzuki jimny aracım var. 80-90 km sürratlerde yamalı veya bozuk asfalta girdiğimde direksiyonda vuruntu ve tıkırtı başlıyor. servise gittiğimde, herşeyin normal olduğunu alt takımda problem olmadığını söylüyorlar. bazı servislerde ön tekerleklerin çalıştığı kürelerde boşluk olduğunu ve orjinal boşluk alma getleri koyacaklarını söylediler ama bence ses kutudan gibi , velhasıl çözen yok, türkiyede ki servisi de malesef rezalet.. bu konuda bilgi sahibi olanlardan destek alabilirmiyim . Bu keyifsiz sürüş yüzünden satmayı bile düşünüyorum .
saygılar.

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny de Direksiyon Problemi

arkadaşım bide profile nerde olduğunuzu yazsanız emin olun yönlendirmek cok daha kolay olacak istanbulda iseniz aksiyon suzukiye bir gidin derim

selamlar,sizin direksiyondan gelen ses direksiyon simitinin altında yani sinyal ,silecek kollarının olduğu yerde bulunan direksiyon tıkırtı burcunun olduğu yerden veya direksiyonda mafsal var ise oradan gelebilir,kutudan olmaz,saygılar.

Ben marmaristeyim. 60 km ye kadar sesi ve vuruntuyu hissetmiyorsunuz . 60 km . hızdan sonra, yollatdaki kasis ve yamalara girdiğimde, sallama ve vuruntu başlıyor. lastik ve jantlar orjinal. sallama ile birlikte direksiyonda vuruntu oluyor.
saygılarımla,

Aynı sorun benim 2007 jimny de de var. Halen çözebilmiş değiliz. Hakikaten sıkıntılı bir sürüş sergiliyor. Bilen veya başına gelip te çözen varsa lütfen paylaşalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

SON KONULAR