Arama sonuçlarınız

1. cavdare

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? kabin takılırken kablolarında bağlanması gerekiyor...aldığınız kabinde muhtemelen rezistans(buz çözücü), kabin içi aydınlatma ve fren lambası için üç ayrı kablo bağlantısı vardır..eğer kabindede otomatik kiliDİ varsa birde onun kablosu olur...fren ve...

2. cavdare

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin allah razı olsun ..daha iyileri sizlerin olsun...adana anelfibermax ta yaptırdım..normal kabinleri 1600 +200 kargoya veriyorlar..bu özel şipariş olduğu için 2000+200 e yaptılar...istersen kargoyu kendi istediğin kargoyla kendin ödemeli göndertebilirsiniz...
  3. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin yeni kabinim geldi,,,bakalım beyenecekmisiniz...

4. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin anel fibermax yapımı...sorunsuz çalışıyor. vanda tanıdığınız varsa baktırabilirsiniz...anel'i aradım sıfırına 1800+kdv dedi..pazarlıkla kaça verir bilmiyorum...aracı aldığım kurum, yanlış hatırlamıyorsam, 6-7 araca taktırdıklarını ve 1500 den taktırdıklarını...
  5. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin

6. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin bende rollback var yakında fotoğraflarını yüklerim isterseniz size uygun bir fiyata bırakabilirim....

7. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin anel fibermax ile görüştüm bu fotoğraftakine benzer bir kabin yapacaklar kargo ile birlikte 2200 TL ...20-25 gün sürer dedi ..bakalım nasıl olacak... bu arada aracın arkasında rollback var düşünen olursa satabilrim....
  8. cavdare

Ynt: kapalı (camlı) kabin ruhsata işletme bilgisi benim araç 25 plaka ..geçen sene vanda proje çizdirip van tüvde muayene ettirip ruhsata işlettim...hiç bir sıkıntı çıkarmamışlardı..sanırım.proje 350 civarıydı...
  9. cavdare

ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. allah razı olsun.. daha iyileri sizlerin olsun...

10. cavdare

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. ve sonunda action sport 4x4 üme tekrar kavuştum...29000tl 3000 km de manuel....özlemişim arabamı...

11. cavdare

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. bu arada bir şey daha sorayım belki bileniniz vardır. korando sportun 4*4 ü gelecekmi. 6 vites, artırılmış motor gücü ve değişen ön tasarım ile beni cezbetmişti...
  12. cavdare

bedelli için 8 ay önce aracımı sattım... bu arada biraz vito denedim...action sporttan sonra vito(2003) hiç sarmadı. aracımı özlüyorum...düşük kilometreli temiz bir tane bulursam yine action sport alıcam...bu 8 aylık süre içinde aracımı ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım...bence bu...

13. cavdare

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

slm yunus bey sizden biraz fikir alayım... benin action sportu benim yerime askere gönderdim..şimdilik geçici olarak taksi alıcam ama en kısa sürede tekrar yerden yükselmek istiyorum..niyetim vito-transporter veya tekrar action sport almak....öncelikle aklımda vito da vardı özellikle bizim...
  14. cavdare

ZJ Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı ?

Ynt: ZJ Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı ? arkadaşlar bende action sport var orjinal lastikleri 225/75/16 ben 235/75/16 taktım...37 basınçla kullanıyordum...geçen opette lastiklerin havasına bakayım dedim..ordaki tabloda 225/75/16 içi 68 yazıyordu...ordaki biri biz transitlere55-60 vuruyoruz dedi...
  15. cavdare

emniyet kemeri uyarısı

Ynt: emniyet kemeri uyarısı teşekkürler ediz bey...

16. cavdare

emniyet kemeri uyarısı

Ynt: emniyet kemeri uyarısı doğru bir öneri ama uygulaması sıkıcı.....şehir içi için çok uygulanabilir değil. uzun yolda takıyorum zaten ama 1-2 kilometre için tak çıkar çekilmiyor... araç 30 km yi geçince ötmeye başlıyor bu nedenle ya 30u geçmiyorum..yada gaza asılıyorum bir an önce ulaşayım...
  17. cavdare

07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.

Ynt: 07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ. öncelikle güzel gezi olmuş...ağaçlarda, karda, arabalarda, ekipte güzel... yanlız fotoğraflarda eksik var ,,mangal ve semaver görünmüyor... fotoğraflarda zincir falanda görünmüyor...sanırım beklediğinizden daha karlı çıktı.. gerçi biliyorum...
  18. cavdare

emniyet kemeri uyarısı

Ynt: emniyet kemeri uyarısı

19. cavdare

Gezenbilir Van Grubu

Ynt: Gezenbilir Van Grubu deprem dolayısıyla erzincandayım...ama mart ayında dersler dolayısıyla vanda olacam.iibf deyim sizde müsait olursanız tanışırız....
  20. cavdare

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

4- ertuğrul çavdar.... 2010 4x4 manuel.....şu an için erzincan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz