Arama sonuçlarınız

1. A

Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu"

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" baba ümit valla beni boşar !!!! geleceksiniz eve, bol " yağ bal !! " (nişantaşı, ist. yekta lokantası sokağı .. valinin evinin dibi !! 05323810200) "valla bi şey olmaz ! billa bi şey olmaz !!! " nerede ?? gelmez miyim ? uçarım...

2. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" bunlar, "tenis eskrim dağcılık" veya "dağcılık federsayonu" , "ayşegül dağda.." kitabında ki, dağcılık tanımları... dağcı= - 4-5 lik stepleri, 5-6 ip boyu lider çıkabilen - "ölmeye" tabii ki giden değil, ama ölüm riskinin...
  3. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" efe bey samimi sohbetinize teşekkürler. adım gökhan bilgiç, yaşım 51.. 1988 den beri dağlarla uğraşıyorum, ama dağcı değil, yüksek irtifa yürüşçüyüm.. ağrı, erciyes, cilo, hasan hariç burada hemen hemen her zirveye takıldım. rahmetli...

4. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" bana ait...
  5. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" dağcılık = önlem almak dağcılık = risk * * yoksa "dağcı" değil, "yüksek irtifa yürüyüşcüsü" olursunuz.. antoli boukreev ? annapurna mı nerede ?, çığ aldı götürdü, efsane dağcı'yı ! kötü dağcı mı ?? dağa çıktın mı, ("tay tay tom"...

6. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" hocam, siz de herşey den "nem" kapıyorsunuz ... ??? "kayakçılar bile ??? " adamlar otelin dibinde kayıyorlar ! ondan "bile..." "en teçhizat, en donanım, en tecrübe, en cart, en curt" !! "uludağ'da havanın...

7. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" hoca'lar uludağ'ı aman aman küçük görmeyin ! kışın adama terten giydirir ! kayakçılar bile otelin dibinde badem olabiliyorlar !!!!!!!!!!
  8. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" ben kaybolmaktan bahsetmiyorum; tek yükselti halinde (uludağ da dahil !) yükselen dağlarda hava çok daha sıkı bir şekilde patlıyor, zirve yolunda iken "sobe" oluyorsun ! metroloji uzamanı değilim de, şunu düşünüyorum; tek...
  9. A

keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ???

kartepe nin yanıbaşında, yuvacık barajını oralarda; bir istanbul'lu çifttin, işlettiği bir şirin pansiyon, bungalow'lar var idi. adını valla unuttum ! bileniniz var mı ? kışın eşimle girtmek istiyoruz.. teşekkürler, gökhan

10. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl buradan (sülüklü üst çanağı), batı, hafif güney batı; tam sırttan acelle trans yapın ! görmedi iseniz, bu güzel doğa gördünüz mü acaba ?? .. ort. 15 sene önce rahmetli iskender ığdır ve bir kaç dost, yürümüştük.. rota yı verebilirim ---> gokhanbilgic@bittelturkey.com

11. A

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" uludağ'ı sakın sakın küçük görmeyin ! kitle olmayan tek yükselti halinde çıkan dağlar çok sakat olur, uludağ, hasan, ağrı, erciyes.. uludağ 'a aman dikkat !
  12. A

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) sedat'ım hobaaaa (murat can) ile ismail geliyorlar mı ? tşk. gökhan abin

13. A

Uludağ; Otellerden, Klasik, Volfram ve Sırttan Göller (25 Haziran 2010)

25 haziran cuma 2 kişi uludağ'a gidiyoruz... buraya bayağı gittim de, dağı koklamak istiyorum ! e, en yakın yer burasaı özet program; - istanbul - bursa - çekirge'den araba ile otellere - arabayı bırak, volfram'a yan yoldan yürü saat: 10:30 gibi - volfram'dan bayır'ı çık, sırt hattına -...
  14. A

Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri

Ynt: Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri alper, bana email adresini versene sana bir şey anlatacam .... burda biraz abes kaçar !!! , yakışık almaz ................... rahmet'li uğur'um inşallah bana kırılmaz ! sevgiler, gökhan kardeşin gokhanbilgic@bittelturkey.com
  15. A

Suzhou - Çin; Ben Böyle Cennet Görmedim !!! Gökhan

sedat - murat can, yurtiçi kargo adresinizi verin, şu suzhou çin resimleri cd'sini göndereyim; öpüldünüz güzeller !!! gökhan Konu: gokhan - görmedi iseniz mutlaka ! suzhou, çin ... Tarih: Sun, 04 Apr 2010 23:17:27 +0300 Kimden: Ali Gokhan Bilgic <agokhanbilgic@ttmail.com> Yanıt adresi...

16. A

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) ahh can'ım iskender'im ! "müthiş bir dağcı" , daha önemlisi, müthiş bir insan ! kandilli rasathanesi'inde memur idi, tam işleri yaver gitmeye başlamıştı, atlas, matlas, o kaza !!!!! naçizane tavsiye; bizi de çağırmışlardı o ağrı kış'a, bünyad dinç, hakan...
  17. A

Atilla Dinçer adında bir dostumu arıyorum ....

Ynt: Atilla Dinçer adında bir dostumu arıyorum .... ibo !! olm. sesim çıkmıyor, neden ? geçen sene hanım (ümit) rahatsızlandı, filan.. neyse şimdi, beni ve seni götürür !!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah'ıma 1.000 şükür !!!! (özel sağlık sigortası ol !!! ( yok ise ! ) tecrübe konuşuyo...
  18. A

Taşıdıklarınız Taşımaya Değer mi?

Ynt: Taşıdıklarınız Taşımaya Değer mi? "konulara bakar iken" , burayı gördüm... ahh , ahh aklıma "can dostum" uğur uuluocak geldi ! ruhu şaad olsun ! şunu yapardı, bende ondan sonra yaptım, hakikaten süper ! tavsiye: eski, çöpe gidecek matınızdan ort. bir 40'a 30 (cm.) kesiyorsunuz...

19. A

Tüm Bursa Rotaları

Ynt: Tüm Bursa Rotaları bunu, "ben neymişim abi ! " ego'su ile kesin kesin yazmıyorum, deneyin süper !!! ort. 12-15 sene önce yapmış idim; geyik kamp'ı değil de , sıkı spor yapmak isteyenlere çok ama çok tavsiye !! dağ bisikletiniz var ise; çadır yok, çok sıkı bir kaz tüyü tulum, bivac...
  20. A

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) mayıs, haziran gibi, sülüklü sağ bayırdan yukarı çıkın ve sırttan, kuzey doğu, acelle'ye yürüyün (rahmet ile bir 12-15 sene önce yapmış idik; iskender ığdır) süper ama süperdir ! 2 gece kamp atmak durumundasınız.. sakın rampa aşağı düşmeyin, bitersiniz ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.