Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) ahhhhhhh, urfa'nın kırmızı pul biberi ahhhhhhhh !! kafayı yiyorum, öle güzel acı istanbul'da yok yok yok .. arnavut gökhan

2. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) farkeeetmezzzz, deliye her gün bayram, ;D 30 haziran, daha bi bayram... bu küsemese nası kopturuyoz yavv ?? kesin tarif var da, göki, okuma özürlü ..... ümit'le gökhan
  3. A

Dostlar, Tireçking Papucu Arıyorum - Gökhan

Ynt: Dostlar, Tireçking Papucu Arıyorum - Gökhan sedat'ım okudum, can'lar boreal atlas diyo, ama hocam ~ 300 ytl diyo .. (295 mi ne ????, taksit ayana gecırrt) bu adrenalin mi ne bi maaza var, kafayı mı yemiş bunlar ? usd 200 !! bi yürüyüş papucunu, abd de maks. maks. usd 150 ye almayını...

4. A

Dostlar, Tireçking Papucu Arıyorum - Gökhan

dostlar, bu kamp, dag, malzeme geyiginden baya uzak kaldım.. geçen yaz, aladag kaldi güneyinde sürter iken, scarpa'nın altı bi çıktı ki inanamazsınız.. carrtttt, komple siyah alt, ayakabıdan ayrıldı... ,uzun süre kullanmıyınca böle olurmuş; çöp.. lastiklere kaldık.. taa, 1988 den kalma bir...
  5. A

Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi

Ynt: Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi ha, bi keko da sıkı tiryaki, o bilem bi çakmak getirmeyi unutmuş hıyar !! .oklu tiryaki... çık çık çıkkkk sevgiler, gökhan

6. A

19 Mayıs Etkinliği

19 mayıs, h.sonuna geliyo.. ne yapmak istiyoruz biliyo musunuz ? (yağmur yağmaz ise, yağmurda işkence olur, hocam) ümit ve yeğenim cenk ile 1- 17 mayıs perş. , mudurnu dokurcun'a zıplamak 2- arabayı orda bırakmak 3- bi motorcuyla anlaşıp, süluklü'ye çıkmak; (saat 16:00 gibi) (motorun arka...

7. A

Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi

Ynt: Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi eveeeeet .. size bi anımı anlatiim de, biraz gülün.... sene '97 mi '98 mi ne ?, 3 arkadaş lay lay lom otellerden göllere yürüyoruz (uludağ) .. kampı attık, yemekleri çıkardık, ocağı hazırladık, burada ki gibi üstün bir dikkatle hazırladığımız "geyik"...
  8. A

Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun hobaaaaaaa bi ses be yavv !! toprak holding seni yamulttu galibam... nice mutlu "uykuluklara" ve "diyet kokoreç'lere" canımcım !!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. A

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası ya canlar çıldırtmayın beni, Allah Allah ........... buranın methini çok duydum, ne mutlu ne mutlu gezenlere.. inşallah bize de düşer... Camili var yaa, süper; insanları daha sağlam.. bakın onu iyi biliyorum.. (Artvin, Gürcistan sıkıdır, korkmayın, çok...

10. A

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası ne mutlu size, çok ama çok gitmek isterim... camili'nin ana yolu, gürcistan'dan gelir, kışın maçahel "stop" ... neden diyorum, bana göre ülkemizin en en izole bölgesi.. yani suni muahabbet yok.. herşey tabii.. kulakları çınlasın, bi marangoz ustam vardı...

11. A

İngilizce'nin Bittiği Andır Bu :)

Ynt: İngilizce'nin Bittiği Andır Bu :) : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) süper, saolasın..
  12. A

Bilmiyorsanız Bakın! Süper Fotoğraflar

Ynt: Bilmiyorsanız Bakın! Süper Fotoğraflar uln. ne salak bakar körüm sedat'ım ..

13. A

Kask Tak !

Ynt: Kask Tak ! yok olmadı ................ kask tak ! değil kask tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bazı canlar bilir, 2000 de ktm ile bi kaza.. kask olmasa var yaa, direkt zincirlikuyu.. tam tamına 4 ay koma, hastane çıkışı kg: 42, beyin suyu gitmiş, hala "tay tay"...
  14. A

Bilmiyorsanız Bakın! Süper Fotoğraflar

<a href="http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/Resimler.aspx?gr=2&s=1&g=UlqrbvjdW8TGrZEiEOaW1jWg6HSLz2WUQyDHXYpEtDtuPJypp3poodrvqwmdvS0f5YYPpGNunp2TvmrbAoYuXVM2IXLdIkar1hLaCfbuM0/Vd20W/SHzLeKIudnr7yOvkFjTRxefA9ZrXrjknxXvxfynp8MwlwfQ&i=0"> Fotoğraflar</a> 3. (bizim küçük ayı bünyad, bana göre çok...
  15. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ama bulduğu kaytan bıyık olmaca .....

16. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... taksim'de dolaşmaca ... ayooolllllllllllllll !!
  17. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... habşuuuuuuuuuuuuuu !!! firkkkk, firkkkkkkkk !! :)))
  18. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... elleri pantola silmece.. (iyiyim muradım..)

19. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... suda balık avlama
  20. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... linux

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068