Arama sonuçlarınız

1. Kapitan

Trangia İsveç Ordu Ocağı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Trangia İsveç Ordu Ocağı - Ürün Değerlendirmesi Ocak aynı dostum, fiyat ta aynı aslında kargo fiyatını dahil edersen. Bu arada verdiğin iki linkteki ocaklar da kullanılmış durumda :) Ebay'ı yeterince araştırırsanız aynı ocağın kullanılmamış ve ucuz olanını bulabilirsiniz. Ben kullanıyorum...

2. Kapitan

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Cem Baykent Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - İstanbul Memleket: Denizli Semt: Kadıköy İlgi Alanı: Trekking, kampçılık, gece yürüyüşü
  3. Kapitan

Piguin Astra 5 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır

Ynt: Piguin Astra 5 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır Çadırın kaç adet polü var ve pol malzemesi nedir?

4. Kapitan

Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme

Ynt: Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme Güncel
  5. Kapitan

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın Dostum 3M Migros, Carrefour vs. gibi büyük marketlerin içki reyonlarında ispirto ve saf alkol bulabilirsin. Mangal reyonunda bulamaman normal :)

6. Kapitan

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Bisikletle gezerken köpek sizi kovalamaya başlarsa sakin olun, korkmayın ve ondan daha güçlü olduğunuzu bilin. Kaçmaya çalışıp başaramaz iseniz dönen bacaklarınızı ısırabileceğini, size zarar verebileceğini akılınızdan çıkartmayın. İlk olarak BİSİKLETİ KÖPEĞİN...

7. Kapitan

Tek Kişilik Çadır Aranıyor

Ynt: Tek Kişilik Çadır Aranıyor. Marmot Eos... Gönlümüzdeki aslan parçası... Venturer arkadaşım sana bir öneri: Diğer sektörlerin aksine outdoor malzemelerinde alınan malzemelerin performanslarının fiyatları ile doğru orantılı olduğunu hatırlatırım. Çadır kritik bir ekipmandır. Ona güvenip...
  8. Kapitan

Lafuma Summertime 2/3 Çadır İzlenimi

Ynt: lafuma summertime 2/3 çadır izlenimi Güzel değerlendirme olmuş. Lafuma'nın çadırları fiyat/performans açısından gayet iyiler. 85 tl'de oldukça uygun. Çadır hafiften eşek ölüsü kıvamında olsa da aracla seyahat eden ve aracın yakınına çadır kuranlar için ideal gözüküyor. Güle güle kullanın.
  9. Kapitan

Ynt: Trangia İsveç Ordu Ocağı - Ürün Değerlendirmesi Teşekkür ederim Yankı Bey. Herşeyim gibi ocağım da bir garip :)

10. Kapitan

Ocak Seçimi

Ynt: Ocak Seçimi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28646.0 bir bakın belki beğenirsiniz.

11. Kapitan

Ynt: Trangia İsveç Ordu Ocağı - Ürün Değerlendirmesi Büyük kabın bir diğer güzel tarafı da üzerinde bir asma kancası barındırıyor olması. Böylece kamp ateşinizde ocağı bir dala vs. asarak istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz. [attachment=1] İşte ocağın en güzel opsiyonu. İki kabı iç içe...
  12. Kapitan

Değerli arkadaşlar, Bu başlıkta sizlere kullanmakta olduğum Trangia İsveç Ordu Ocağının değerlendirmesini yapacağım. Gerçi başlıkta Trangia yazdım ama ocak firmanın ürünü olmayabilir. Nasıl ki her mendile Selpak diyorsak her alkol ocağına da trangia dediğim(iz)den ismi böyle kalsın. Gelelim...

13. Kapitan

Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi Estafurullah dostum, bizim ekiptekin çoğu arkadaşımda olan bir tulum. Muadili marka ve modellerde de tulum kullanan ekip üyelerimiz var ama kullanıcı deneyimleri doğrultusunda üst limitlerini zorlaman daha iyi olacak kanaatindeyim. Alıp uzun süre rahat...
  14. Kapitan

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi H.sonu kampımızda hava yukarıdaki mesajımda da beklediğimiz gibi oldukça soğuktu. Akşam saat 3'e doğru çadırlarımıza çekildik. Benim tulum Marmot Neversummer, yanımda yatan arkadaşımınki ise Marmot Wave 4. Yere çift mat sermiştik. Çadırın üst havalandırmalar açık, kapısı...
  15. Kapitan

Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi Dostum bir Marmot Wave 4 al. Hem bütçene uygun hem de isteklerini son derece rahatlıkla karşılayabilen bir tulumun olsun.

16. Kapitan

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Sayın MC Murat hocam, Size kötü bir anımı anlatayım. St. Moritz uyku tulumum var. LaFuma Campo 2 çadırla ve çok sıkı bir matla beraber. (Yankı bey bilir o 38 liraya satılan siyah matlardan). Neyse hocam kampa gittik yağmur fena, derken kar bastırdı. Hava ortalama -5...
  17. Kapitan

Trekking İçin Ayakkabı Seçimi

Ynt: Trekking İçin Ayakkabı Seçimi Boreal Atlas al dostum. Yada Boreal Moab ;)
  18. Kapitan

Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..

Ynt: Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?.. Sen en iyisi bu hizmeti verenlerle görüş. İllaki birisi yardımcı olacaktır.

19. Kapitan

Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009)

Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009) Bu ekiple bir araya gelmek bir daha nasip olmadı. Etkiliğin olduğu gün yakın bir arkadaşımın nikahı var, ben şehire hapis siz orda takılın bakalım. Resimlere bakar bakar, iç çekerim artık. :/ PS: Çiğdem adrenalin'de şu...
  20. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Hakan (kakuli) arkadaşın benzin kutusu yöntemini biraz değiştirip geçen hafta kullandık. Yoğun yağmur ve kar yağışı altında kullandığımız yöntem son derece başarılı oldu. Yaktığımız ağaç dalları günlerce suda beklemiş kadar ıslaktı. Yöntem: Toprağı az miktarda kazarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR