Arama sonuçlarınız

1. rauf_468

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Hayırlı olsun Maşaallah çok güzel araç,nazar değmesin, Bol çamurlar... :)

2. rauf_468

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Tabiki olabilir Burkay bey,ilk olarak nasıl bir buluşma ayarlayalım? Yani bir doğa buluşması mı yoksa,belirlenen bir tesis te mi toplanmak uygun olur?
  3. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Merhabalar Burkay bey, ben moderatör ile mesajlaştım,şu aşamada dernek kurmamıza gerek olmadığını söylediler,konya da etkinliklere başlamamız gerekiyor,zamanla katılım olduğu sürece dernek kurma girişimlerine başlayabileceğimizi söylediler.

4. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Merhabalar Burkay Bey, ben grup kurmamız için neler yapmamız gerekıyor araştırmalara baslıyorum.inş. amacımıza ulaşırız. Saygılar.
  5. rauf_468

Merhaba Altay bey, Siz baya hızlısınız anlaşılan,hemen nereye gidecegimizi sorduğunuza göre :) Konya da bir grup kurarak başlasak bu işe aslında daha iyi olur diye düşünüyorum. Bende bir grupla gezmeyi çok istiiyorum fakat aktif bir grup yok şu anda konya da bildiğim kadarıyla. Bazı tanıdıgım...

6. rauf_468

Unimog U 1700 L

Ynt: Unimog U 1700 L Teşekkürler Ahmet Bey,Tabiki arazide yaktığını hesaba katmıyorum ben sadece uzun yolda ve sehır ıcınde ne kadar artıyo onu merak etmıstım,arazıde yürüdümü yakıt çok önemli değil :) Ama cevabımı aldım tekrar teşekkürler.

7. rauf_468

Unimog U 1700 L

Ynt: Unimog U 1700 L Çok teşekkürler Ahmet Bey, evet benim aracım da 2.5 adventure 4x4, 144 beygir, dediğiniz gibi, bugün baktım arabaya, viraj demirleri ezilmiş şekildeydi, inş. benim aracıma da cuk olur :) birde sizin aracınızda yakıt sarfiyatında ne kadarlık bir artış oldu,ölçme şansınız...
  8. rauf_468

Unimog U 1700 L

Ynt: Unimog U 1700 L Merhabalar Ahmet Bey, Öncelikle lastikler çok yakışmış aracınıza, güle güle kullanın. Benım bir sorum olcaktı size, 31x10.5xR15 lastikler direksiyonu tam tur çevirince aracınıza sürtme yapar diyerekten benim hilux'a taktırmadılar ama lastikleri, sizin aracınızda lastikler...
  9. rauf_468

Unimog U 1700 L

Ynt: Unimog U 1700 L Hayırlı olsun aracınız.Güle güle kullanın.Kazasız belasız...

10. rauf_468

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Çok güzel hareketler bunlar, :) birde egzozda ses ayarı yaparsanız eminim çok daha güzel olur...Bol çamurlar.:)

11. rauf_468

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Çok güzel olmuş aracınız elinize sağlık,kazasız belasız inş.Bol çamurlar... ;)
  12. rauf_468

Gezenbilir Aksaray Grubu

Ynt: Gezenbilir Aksaray Grubu Ad - Soyad:Rauf ÇELEBİ Doğum Tarihi Ve Yeri:1990 KONYA Memleket:KONYA Semt:MERAM İlgi Alanı: Doğa gezileri,off-road,motor sporları,yüzme,serbest dalış... Not: Aksaray üniversitesi mak. müh. bölümünde okumaktayım.Aksarayda yapılan etkinliklere katılmak...

13. rauf_468

Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D

Ynt: Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D Rica ederim sizede bol çamurlar. ;)
  14. rauf_468

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 hilux modifiyesi Selamlar, Hasan Bey sanırım sizin tam istediğiniz gibi tampon içi vinç uygulaması bu konunun 1. sayfasında yer alıyor.Örnek teşkil edebilir sizin için.Şahsen bende o aracın önündeki boru tampondan bi tampon yaptım aracıma. ;)
  15. rauf_468

Ynt: Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D Sadece arka diferansiyelde var LSD.Ama LSD diferansiyel,araç çapraz boşta da kaldığı zaman hafifte rampa ise çok iş yapmıyor.Biraz el freni ile hallediyorum ben ama rampa fazla ise oda işe yaramıyor.Çapraz olmaması durumunda ise mesela kar, çamur veya...

16. rauf_468

Ynt: Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D Teşekkürler Sinan Bey, Evet, aracım 2007 model turbo-intercooler.En yeni kasa diğil bir önce ki kasa,resimlerdede görüldüğü gibi,yeni kasa ilede çok fark yok zaten ön kısımda tampon ve panelde değişiklik yapılmış. Arkada diferansiyel kilidi yok, LSD...
  17. rauf_468

Lastik seçimi ???

Ynt: Lastik seçimi ??? Ben orjinal jantları değiştirmek istemiyorum ama daha farklı nasıl arttırabilirim iz genişliğini?
  18. rauf_468

Lastik seçimi ???

Ynt: Lastik seçimi ??? Teşekküler. Ben aracı yükseltmeyi düşünüyorum fakat aracın viraj dönme performansı ve yolda oynamasını etkilemesinden korktugum için çekiniyorum yükseltmekten.Sanırım 265x70xR15 lastik takıcam. Birde Torsiyonlardan nasıl yükseltiliyor acaba?

19. rauf_468

Lastik seçimi ???

2007 model 2.5 D-4D 4x4 Toyota Hilux için lastik almak istiyoruz.Fakat bir karara varabilmiş değiliz. Aracı %70 normal yol,% 30 yol dışı kullanmaktayız.Ama çamur ve karda kalmayıda hiç istemiyoruz. Aracın satandart lastik boyutu 255x70xR15 ve lastikte hafif oynama yapabiliriz, aracın biraz daha...
  20. rauf_468

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri TOYOTA Hilux - 2007 - 4x4 - 2.5 D-4D - Standart Şehir içi : 9.5 lt Euro diesel Şehir dışı: 8.8 lt Euro diesel

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.