Arama sonuçlarınız

1. S

Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler

Ynt: Giroff (Giresun Off-Road Kulübü) Etkinliklerinden Seçmeler ohhh ne güzel araçlarda canavar canavar :D

2. S

Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010)

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010) fotoğraflar kalite olarak bence muhteşem olmuş çok güzel çekilmiş
  3. S

Defender İçin Hidrolik Direksiyon Arıyorum

Ynt: defender için hidrolik direksiyon arıyorum rahat dönüyor mu direksiyon yani memnun musunuz?

4. S

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) çok güzel bir gezi olmuş devamını bekleriz
  5. S

Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?..

Ynt: Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?.. teorik olarak yapılabilir ancak bu çok saçma olur işin mali yönü bir yana bahsettiğiniz araç yanılmıyorsam önden çekerli yani 4*4 değil ön aksa uygulanacak dif kilidi eğer kilitte unutulursa direksiyonu tam çevirdiğinde aks kıracaktır bunu...

6. S

Operasyon; Land Rover Defender 110

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 size zahmet tel numaranızı özelden yazsanız ?

7. S

Operasyon; Land Rover Defender 110

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 sanırım işiniz oto kaporta tamir vs. üzerine eğer böyle ise bende bir defender toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz
  8. S

Bursa - Teleferik - Erikli Yayla (17 Ocak 2010)

Ynt: Bursa - Teleferik - Erikli Yayla (17 Ocak 2010) çok güzel bir gezi olmuş resimler içinde teşekkürler
  9. S

Fotoğraflarla Düzce

Ynt: Fotoğraflarla Düzce gerçekten çok güzelll belki seneye yerleşirim buralara

10. S

BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010)

Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) çok güzel bir gezi olmuş resimlerinizden de anlaşılıyorki ahhh bende olsaydım keşkes :'(

11. S

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) iyiymiş şuradan bi kurtulim ilk işim bi defenderle kapınıza dayanmak olacaktır. ;D
  12. S

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) peki motoruda tedarik edebiliyor musunuz sandık motor veya çıkma?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR