Arama sonuçlarınız

1. berk

Defender'a 35" mt117 extreme taktık

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık çok güzel olmuşşşşşş :)))) denemek ıstıyorum kafamda sureklı extremler dolasıyo zaten :)

2. berk

Puma motor

Ynt: Puma motor td derken motor turbo dızel mı?? benım buldugum sadece turbosu.. BD-30 için turbo..
  3. berk

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları yok artık bukadar da taraflı olunmaz ya :)

4. berk

Puma motor

Ynt: Puma motor ben bd-30 un turbosunu buldum da iş sadece turboyla olmuyo bırsuru parca degısımı gerekıyo.. ?
  5. berk

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

selamlar asagıda faturalı olanın lınkı var.. dıkkatle ıncelersenız farkı gorceksınız fatura jantınızı sıktıgınızda karsılıklı merkezlemeye yarıyor.. ama sızın jantlarda sıkıntı yaratmayabılır çelık jant ıcın gereklı olan flanş bu...

6. berk

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

faturasız flanş canını sıkabılır..

7. berk

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 benım öndede yok hahahah 4 defenderım oldu hepsınde farklı seylere takıldılar ne desem karsılascagınız sey farklı olcak :) arka kemerlere hıc takılmadılar arka kemer takılan yerlerı stıckerla kapadım orjınalınde de yok dıyorum kontrolu yapana zaten :) öne kemer takmam lazım artık...
  8. berk

Defender A bar Konusunda yardım

Ynt: Defender A bar Konusunda yardım benım teller ondekı bull bara ve yukardakı sepete baglı oyuzden araya lıft koydum telı cıkarmaya veya kasmaya yarıyo.. çokda saglam oldu .. dedıgın gıbı on camurluk ve tavana takılırsa zarar verebılır .. oyuzden ondekı koruma demırı ve sepet yapılırken...
  9. berk

Ynt: Defender A bar Konusunda yardım abı ben bu tellerı baumax dan aldım tekzende yada dıger yapı malzemelerı satan marketlerde goz kararı uzunlukta celık tel kestırdım ( sımdı hatırlamıyorum kac mt ) + 2 adet tellerın gerıolımını ayarlamak ıcın parca var 4 adet tellerı sıkıstırıp takmak ıcın...

10. berk

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 2 gun önce 6 ay gecmıs olan muaynem ortaya cıktı mecburen onun ıcın aracımı zafer abı aldı ( ustam zafer bager ) tüv ıcın gereklı eksıklıklerı halledıyo bıkac gun aracım bende olmıcak oyuzden bıraz ertelemem gerekıyo cok uzgunum :( bu sepetın montajı ıcın ne kullandıklarını...

11. berk

Ynt: Defender A bar Konusunda yardım buna bende bakmıstım defender için gereksız pahalı bır parca bence demırden benzerını yaptırın daha uyguna gelır hıc degılsa daha saglam bısey olur en azından ben öyle yaptım.. şöyle bısey oldu cokda benzemese de esınlendık ıste :)
  12. berk

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 halaa resım gonderemedım :( unutuyorum yaa lazımmı hala??

13. berk

landroverexperience.com.

Ynt: landroverexperience.com. bir eve bir defender yeter digerlerı ocagınıza ıncır agacı dıker :)))
  14. berk

landroverexperience.com.

Ynt: landroverexperience.com. test edıp onayladınız yanı :)))
  15. berk

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 en guzelı ;) kafan rahat olur

16. berk

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 hayırlısı olsun yenı aldıgın lastıgın ölculerı ne? defender ıcın optımum yukseltme +2 ınc dır bundan yukarsını cıddı yatırım yapman lazım zaten cokda gerekmıyo ben +2 brıtpart gazlı amortısorler ve arkalara +2 bearchmark helezon öne de heavy duty bearchmark koydum buna baglı...
  17. berk

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 inanamıyorum şaka yapıyo olmalısınız.... aynı takımı ( 4.ad) 300 luk spacerlar ve bıjonlar kapaklar dahıl 1,300 TL cıvarında rakkama aldım hüma otodan... parca alacaksanız mutlaka istanbuldan kayalar oto ve huma oto ıle gorusun derım önce buralardan fıyat aldıktan sonra...
  18. berk

landroverexperience.com.

Ynt: landroverexperience.com. kendileriyle işim olmaz :)))

19. berk

landroverexperience.com.

selamlar bır outdoor sıtesınden 250 lıra uzerındekı alısverıse landroverexperience den surus egıtımı verdıgını gorunce baktım sıteyı ınceledıkten sonra bılgı almak ıcın ıletısım formunu tıkladıgımda gunluk kullandıgım aracımı secemedım...
  20. berk

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bı arac herkeste bukadarmı bambaşaka olabılır yaa... sadece fabrıkadan cıkarken aynı gozukuyolar.. her defender sahıbının kısılıgını yansıtan bır arac oluyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR