Defender A bar Konusunda yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,439

ali fatih

Kamp II
Yer
istanbul
Merhaba arkadaşlar
Sizden yardım rica edeceğim aşağıda resimlerini eklediğim. A bar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz.
Nereden bulabilirim? ortalama kaç paradır? Türkiyede yoksa hangi siteden sipariş verebiliyoruz?
Teşekkür ederim

[attachment=1]

[attachment=1]

FrontNudgeMuddy.jpg

Etiketler

Ynt: Defender A bar Konusunda yardım

[attachment=1]

Bull bar, Nudge Bar, diye de söyleniyor.
ikinci resmi yükleyememiştim. şimdi yükleyebildim. :smiley:

ABar1.jpg

far çerçevesi olmayan modeli 1200TL idi sanırım. bu modeli de 2000 TL civarındadır. Hüma ve Kayalar getiriyor. Kayaların aksesuar kataloğunda var. huma getiriyor satılınca siteden kaldırıyor aksesuarları.

buna bende bakmıstım defender için gereksız pahalı bır parca bence demırden benzerını yaptırın daha uyguna gelır hıc degılsa daha saglam bısey olur en azından ben öyle yaptım.. şöyle bısey oldu cokda benzemese de esınlendık ıste :smiley:

[attachment=1]

lrrr.jpg

berk' Alıntı:
buna bende bakmıstım defender için gereksız pahalı bır parca bence demırden benzerını yaptırın daha uyguna gelır hıc degılsa daha saglam bısey olur en azından ben öyle yaptım.. şöyle bısey oldu cokda benzemese de esınlendık ıste :smiley:

[attachment=1]

Dalkıran tellerini nereden aldınız acaba? fiyatını hatırlıyormusunuz?

huseyinyilmaz' Alıntı:

abı ben bu tellerı baumax dan aldım tekzende yada dıger yapı malzemelerı satan marketlerde goz kararı uzunlukta celık tel kestırdım ( sımdı hatırlamıyorum kac mt ) + 2 adet tellerın gerıolımını ayarlamak ıcın parca var 4 adet tellerı sıkıstırıp takmak ıcın parca var da sımdı resımlerını bulmam lazım:smiley:) toplamı bana 25-30 lıra cıvarına geldı.. cok basıt yapımı

http://www.tekneyatmalzeme.com/urun-detay.php?no=238 (4 ad )

http://www.tekneyatmalzeme.com/urun-detay.php?no=344 ( 2 ad tellerı germek ıcın )

çok teşekkür ederim bilgi için. ancak merak ettiğim birşey var ön tampona ve portbagaja bağlanmayacaksa ön çamurluk ve tavana bağlanacak. bu tele dal çarparsa yırtıp atmayacak mı? yani bu şekilde kullanımı çok tehlikeli gibi.

huseyinyilmaz' Alıntı:
çok teşekkür ederim bilgi için. ancak merak ettiğim birşey var ön tampona ve portbagaja bağlanmayacaksa ön çamurluk ve tavana bağlanacak. bu tele dal çarparsa yırtıp atmayacak mı? yani bu şekilde kullanımı çok tehlikeli gibi.

benım teller ondekı bull bara ve yukardakı sepete baglı oyuzden araya lıft koydum telı cıkarmaya veya kasmaya yarıyo.. çokda saglam oldu .. dedıgın gıbı on camurluk ve tavana takılırsa zarar verebılır .. oyuzden ondekı koruma demırı ve sepet yapılırken tellerın baglanacagı yerlerı zaten yapmıslardı ustalarım

bripart ın sitesinde online aksesuar kataloğu var. oradan istediğiniz ürünün kodu nu alarak huma' ya ürün kodlarıyla sorabilirsiniz. onlarda aynı kataloğu kullandıkları için ürün kodları aynıdır.

huseyinyilmaz' Alıntı:
sayın yılmaz yukarıda linki verilen mağazada <krom liftin ve norsmenli liftin > isimli parçalar var bence çok daha mükemmel oluyor
norsmenli liftin isimli parça aynı zamanda gerdirme işini hallediyor bir ucu sağ bir ucu sol diş halatı birleştirmek için sadece yuvaya sokup üstteki havşalı somunu sıkmak yeterli

b1a365[1].jpg

ilginiz için çok teşekkür ederim. parçaları not aldım ancak portbagajı ve ön tamponu yapmadan sanırım yapamayacağım çünkü kaportayı yırtıp atar muhtemelen dal takılırsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler