Arama sonuçlarınız

1. 6005016

Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek.

Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek. çok acımasız bi test . bmw x drive var gördüğüm geçebilen. kilitsiz geçebilecek araç çok az yani .mitsubishi s-avc versiyonlarınında geçebileceğini tahmin ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=soU7s-syFTM&feature=related burada da viraj almadaki...

2. 6005016

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri ben cherokeye 215/75/16 taktım taban daraldı ama araç biraz daha yükseldi zemini bulması açısından dar taban karda falan daha iyi. ayrıca araç daha az zorlanıyor.yanak yükseldiği için araçta yükseliyor .konfor artıyor. kötü yanı fren mesafesi uzuyor.yol tutuş azalıyor...
  3. 6005016

Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek. + ve - değilde cherokeden sonra ne gibi farklar oluştu onu merak etmiştim.test etsem zaten 10 dk sürüyor sürmüyor asvaltta hiç bişey anlamıyorsunuz.viraj bile olmayan samsun çarşamba yolunda test ettiriyorlar araçları samsundakiler. megane ve...

4. 6005016

Ynt: Grand Cherokeden İnip Dustere Binmek. hoşbulduk. satıcıya getir bakim şunu az çamura desem getirmez sanırım. ;D takılabilecek en yüksek lastik boyutu nedir acaba.sürtmeden kaç cm yükseltebiliriz aracı. sıfırı ile gelen lastik m+s sanırım.sitesinde öyle yazıyor. şu alttakine benzer...
  5. 6005016

Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında

Ynt: Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında hala kilit yok sanırım

6. 6005016

biraz başınızı ağrıtacağım. halihazırda iki aracım var. 1996 grand cheroke 5.2 limited. megane 2 sedan 2004.ikisini verip dizel 4x4 artık hangi versiyonuna paketine yeterse duster ile takas etmek istiyorum. arazi aracı kesinlikle lazım en kötü ihtimalle yerden yüksek araç lazım.birde uzun...

7. 6005016

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği peki hiç arıza yaptımı role koyduktan sonra.tavsiye edersen bende yaptırayım.elektrikçi yapalım dedide ben ankaradaki akgün ustaya sordum tavsiye etmemişti.
  8. 6005016

Neden Toyota?

Ynt: Neden Toyota? diğer modeleride bilmemde http://www.youtube.com/watch?v=aZF8N9NItHI burada çok vahim
  9. 6005016

Çocuklarımıza yedirdiklerimiz

Ynt: Çocuklarımıza yedirdiklerimiz bizim ufaklık 2 yaşında şimdiye kadar bi kaç kaza dışında çukulata şeker pasta yedirmedik.şeker doğada bulunan bir madde değil kesinlikle vermeyin. sütleri her ne kadar pastörize değil deselerde keçi manda ve kömüş sütü .köy pazarından alıyorum.kanser...

10. 6005016

2005 Model Nissan Rally Raid 4x4

Ynt: 2005 Model Nissan Rally Raid 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=aZF8N9NItHI toyota asfaltta dökülüyor taklacı biraz.

11. 6005016

Grand Cherokee 5.2 Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım ben plakası kapatılan araçları pek ciddiye almıyorum. pertten toplanmış bile olabilir .görüşüp plakasını ve şasi nosunu alın.asigortacınıza sorgulatın.bboşuna yorulmamış olursunuz.olumlu sonuç olursa gidip bakmak lazım tabiki .ama 15 yıllık aracın 80bin km...
  12. 6005016

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği 8k xenonlar vardı ben satın aldığımda .çok farketmemiştim göz aldığını 1 ay kadar önce söktürdüm halojen taktırdım xenonlar mercek olmadığı sürece hiçi yi aydınlatmıyor.şuan daha güzel aydınlatması 60 lık ampüller. araya röle koyup yükseltilebiliyor halojen...

13. 6005016

2007 Otomatik Suzuki Jimny/ Siyah/Yapılı/Orjinal/85.000km./Takaslı!..21.500TL

Ynt: 2007 Otomatik Suzuki Jimny/ Siyah/Yapılı/Orjinal/85.000km./Takaslı!..21.500TL http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60828.0 araç satılmış :(
  14. 6005016

Sahibinden 1997 Cherokee XJ Country

Ynt: Sahibinden 1997 Cherokee XJ Country akgünde gördüğüm araç sanırım bu arka tampon takılıyordu. hayırlısı yeni topladınız sanırım neden hemen satıyorsunuz.
  15. 6005016

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? boxer diesel en iyisi 2.000 c olarak büyüklerdende bu güzel :)...

16. 6005016

CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ??

Ynt: CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ?? devirle değil bildiğim kadarıyla ısı sensörü ile geçmesi lazım ısı sensörü bozulmuş olabilir. belki o markada devirle geçiyordur ama hiç duymadım devirle geçeni. benim aarcımda dip gaz yapınca benzine geçiyordu ayarlattım artık dipgazda bile geçmiyor ...
  17. 6005016

Zincir mi? Kar Lastiği mi?

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? çamurda mt lastik karda kışda kış lastiği buz da zincir yada çivili lastik yada kar paleti . anladığım kadarıyla bu şekilde . kış yaklaşıyor . geçen yıl ocak ayında biraz aceleyle ve stok bulunamadığından bulabildiğim en ucuz lastiği aldım fazla...
  18. 6005016

Lastiklere su doldurma

Ynt: Lastiklere su doldurma hava yerine farklı maddeler denenebilir aslında . süspansiyon sistemine bile gerek kalmayabilir.çukur vs tamamen soğurabilecek maddeler vardır eminim.ilk lastiklerinde içi doluymuş sonradan birinin aklına hava basmak gelmiş dunlop tu galiba

19. 6005016

Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2

Ynt: Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2 hayırlı satışlar. kendi aracım 96 5.2 var bir türlü fırsat bulup modifiye ettiremedim. .kendi aracımıda satmak istemiyorum kardeşim istanbulda ne kadar cheroke varsa test etti en temiz en orjinal en dirisini aldık.araç orjinal 180 bin km de...
  20. 6005016

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR