CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 06mustafa06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,701

06mustafa06

Ana Kamp
Yer
ankara
arakadaşalar aracımı alalı 2 ay oldu üzerinde 2007 yılında takılmış milano marka tüp takılı. aracın motoru ne kadar sıcak olursa olsun 2.500 devrin üzerinde hemde 2 sefer 2.500 devri geçince lpg ye geciyor. Bu sebepden lpg nin harince 500 km. de 100 tl ye yakın benzin yakıyor. Ustaya sordum yazılımı bu şekilde dedi , ama incelemeden direk söyledi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Birde milano çok iyi marka değil heralde , bu sıkıntıyı düzeltmek için lpg sisteminin hangi parçalarını degiştirmem gerekir ve marka olarak ne tafsiye edersiniz.. Saygılar...

Etiketler
Ynt: CHEROKEE V8 MİLANO LPG YARDIM ??

06mustafa06' Alıntı:
arakadaşalar aracımı alalı 2 ay oldu üzerinde 2007 yılında takılmış milano marka tüp takılı. aracın motoru ne kadar sıcak olursa olsun 2.500 devrin üzerinde hemde 2 sefer 2.500 devri geçince lpg ye geciyor. Bu sebepden lpg nin harince 500 km. de 100 tl ye yakın benzin yakıyor. Ustaya sordum yazılımı bu şekilde dedi , ama incelemeden direk söyledi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Birde milano çok iyi marka değil heralde , bu sıkıntıyı düzeltmek için lpg sisteminin hangi parçalarını degiştirmem gerekir ve marka olarak ne tafsiye edersiniz.. Saygılar...

lpg nin geçiş devri programdan ayarlana bilir milanonun servis ağı biraz zayıftır ama doğru usta elinde sorunsuz çalışa bilir deyiştirmek istersenizde çevrenizde en çok hangi lpg markalarının bayileri varsa bildirirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışırım marka ismini reklam olmasın diye tel den sorar sanız daha iyi olur 0545 355 17 17 raif

Raif usta selamlar benimde yeni aracımda 5.2 romano marka lpg sistemi var.Sanki araç lpg de çok zayıf.Bu marka hakkında sizden bilgi alabilirmiyim.Sanki sıkıntı çıkartacak gibi...

devirle değil bildiğim kadarıyla ısı sensörü ile geçmesi lazım ısı sensörü bozulmuş olabilir. belki o markada devirle geçiyordur ama hiç duymadım devirle geçeni.

benim aarcımda dip gaz yapınca benzine geçiyordu ayarlattım artık dipgazda bile geçmiyor .

ayar yapılırken ne kadar güç çekecek fonksiyon varsa çalıştırdım kima dahil o şekilde ayarladılar.

yunusure' Alıntı:
Raif usta selamlar benimde yeni aracımda 5.2 romano marka lpg sistemi var.Sanki araç lpg de çok zayıf.Bu marka hakkında sizden bilgi alabilirmiyim.Sanki sıkıntı çıkartacak gibi...
merhaba yunus romano en iyi markalardan biridir sorun çıkarmaz ya ayarları bozuktur yada montaj hatası vardır saygılar

6005016' Alıntı:
devirle değil bildiğim kadarıyla ısı sensörü ile geçmesi lazım ısı sensörü bozulmuş olabilir. belki o markada devirle geçiyordur ama hiç duymadım devirle geçeni.

benim aarcımda dip gaz yapınca benzine geçiyordu ayarlattım artık dipgazda bile geçmiyor .

ayar yapılırken ne kadar güç çekecek fonksiyon varsa çalıştırdım kima dahil o şekilde ayarladılar.

merhaba bütün programlarda geçiş devir ayarı vardır su ısı sensörü ayrı bir özelliktir motor soğukken önce ısı sensörü sonra devir algılayarak gaza geçiş yapar devir ayarını rolanti devrinden düşük tutarsan direk gaza geçer tabi bekleme saniye ayarı zamanında

06mustafa06' Alıntı:

bendede mılano egas var.bendede aynı sorun var.2500 e getırmeden gecmıyor lpg ye.bende cok sorun yasadım bu mılanoyla. ozellıkle hava saogukken kırmızı ısıkta p ye alıyorum sonra d ye aldıgım zaman stop edıyordu.mesela bı ılerı bır gerı yapamıyordum.vıtes gecıslerınde stop edıyordu.ımes ın ordakı ıthalatcısı bıle sorunu cozememıstı.ve calmadıgım kapı kalmamıstı.en sonunda forumlardakı tavsıye uzerıne umranıye sanayı sıtesındekı candan muhendıslıge gıttım.meger 1 senedır cektıgım sıkıntı lpg beynınden kaynaklanıyormus ve hıc kımse boyle bır tesbıtte bulunamamıstı.arabadan sogumustum satmayı dusunuyordum artık. RAMAZAN ustadan allah razı olsun.keyıfle bınıyorum sımdı.

lpg beynı yapılmadan once 3000 devırı gecmesı lazımdı.bunuda soyledıgım zaman ustaya olurmu oyle sey dedı ve yaptı.ılk etapta gaza dokunmak yetıyordu.ama sımdılerde yıne 2500 lerde gaza gecıyor.bence o ustaya bı danısmak lazım tekrardan.aracın yakıtında barız azalma oldu ve gayet randumanlı calısıyor.tavsıye ederım kesınlıkle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR