Arama sonuçlarınız

1. mildseven

Disco I V8 mi? Disco II V8 mi?

Ynt: Disco I V8 mi? Disco II V8 mi? Merhaba; Disco V8 almaya karar verdiyseniz DSII V8 kullanıcısı olarak ben de Seri 2 öneririm. Benim de eşim aracı İzmir'de şehir içinde kullanıyor ve rahatlıkla kullanıyor. Tabii Reha abi'nin dediği gibi LPG desteği ile. Elektronik arızalar zaman zaman...

2. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Amma uçmuşuz ha. :)
  3. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Beijing 4x4 olabilir mi?

4. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Teşekkürler Nadir abi. Keyifli oldu. WWII kamyonlarını baya bir taradım nette. Bunun da aynını bulamadım da ambleminden tanıdım. :)
  5. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Borgward ???

6. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Nette de araştırdım biraz ama birebir benzerini bulamadım. Biraz Horch'a biraz da Dodge Power Wagon'a benzettim ama sanırım ikisi de değil.

7. mildseven

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Epeydir takip ediyorum oyunu. Bir tahminde bulunayım dedim. Studebaker olabilir mi?
  8. mildseven

Discovery II TD5 Yardım

Ynt: Discovery II TD5 Yardım Disco da şehir içi kullanımda çok kolay bir araç değildir. Alıştıktan sonra ben hiç zorluk yaşamadım. Park ederken de, park yeri olduğu müddetçe, binek otomobilden daha fazla zorluk yaşamadım. Bir de tabi hoş olmasa da acil durumlarda kaldırımlardan da istifade...
  9. mildseven

Discovery II TD5 Yardım

Ynt: Discovery II TD5 Yardım Uğur Bey'in söylediği gibi SE, HSE ve XS araçtaki donanım ve aksesuar farklarıdır. Disco'nun en çok aksesuarı olan paketi HSE paketidir. HSE ve SE arasındaki en bariz fark elektrikli deri koltuklardır. HSE paketinde ayrıca ön cam rezistanslıdır. Her iki paket için...

10. mildseven

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Merhaba Bambam; En iyi en güvenilir dalış okulu kişiye göre değişebilir. Ben izmirde yaşıyorum. Dalış brövemi oradan almamış olmama rağmen çevremdeki arkadaşlara Ege Barakuda veya Dolphinland'ı salık veriyorum. Zamanın olacaksa İlkbaharda veya yaz mevsiminde...

11. mildseven

1997 Discovery Mpi / 2000 cc / 136 Hp

Ynt: 1997 Discovery Mpi / 2000 cc / 136 Hp Tersi durumlara, Sahibinin galeriden daha az para istediği, sahibinden.com'da çok şahit olmuştum ama bu durum ilk oldu.
  12. mildseven

91 Range Rover

Ynt: 91 Range Rover Dizel aracın motoru, yeni fakat farklı bir dizel motor ile değiştirilebilir mi? Olabileceğine dair okuduklarım var fakat güncel kanunlar ile değişiklik olup olmadığını bilmiyorum. Selamlar Uğur

13. mildseven

Land Rover ABS Sorunu

Ynt: Land Rover ABS Sorunu Aygazda çalıştığım dönemde, çalışma süremin neredeyse 1/3 otomobilde geçmişti. iki yılda 125.000 km yol yapmıştım. Şirket bize Demir Bükey'den ileri sürüş teknikleri dersi aldırmıştı. ABS'li ve ABS'siz araçlar ile frenleme ve manevra üzerineydi eğitim yoğunluklu...
  14. mildseven

Discovery II Çeşitli Sorunlar

Ynt: Discovery II Çeşitli Sorunlar Birkaç haftadır benim Disco'nun motorunda bir tuhaflık var. Özellikle klima çalışırken rölantide motorda arada bir titreme oluyor. Yolda ise 1500-2000 devir arasında 70-80 km/h hızla giderken motor arada bir tekliyor, tekmeliyor. Bir iki yere sordum, benzin...
  15. mildseven

Land Rover ABS Sorunu

Ynt: Land Rover ABS Sorunu Range'in sensörü garanti kapsamından mı değişmiş?

16. mildseven

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Uğur Bey Benim gördüğüm dalmaya başlamanın yaşı yok ve sağlık problemi olmadıkça dalmaya engel de yok. Mert gerçi bunları benden çok daha iyi biliyordur. Oturduğumuz yerden ahkam kesmek gibi olmasın. Ben yüzmeyi 28 yaşımda öğrendim. Öncesinde pek denizle haşır...
  17. mildseven

Ynt: Discovery II Çeşitli Sorunlar Merhaba Erdal Bey; Nasıl geçti gezi? Yahoo grubuna üye olmayı denedim fakat henüz bir aktivasyon maili gelmedi. Sonrasında da hafta sonuna misafirlerim gelince katılma ihtimalim de kalmadı. Bir dahaki sefere inşallah. Selamlar Uğur
  18. mildseven

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Merhaba xano; Sahibinden.com'da pek çok ilan vardı. Belki onlardan da denemene izin verecek olanlar çıkabilir. Bir de şu link'e gözat istersen. Ambulanstan harika bir araç çıkmış ortaya. http://www.discoweb.org/ Photo Gallery'de Defender bölümünün altında Ümit Çikurel'e...

19. mildseven

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 2008 yılı itibari ile Otokar'ın Yeni Defender'i üretip nihai müşteriye parakende satmaya başlayacağını duydum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Nette araştırdım biraz şekli şemali pek değişmemiş. Kabini daha rahat daha ergonomik yapmaya çalışmışlar. Dışarıdan da güzel...
  20. mildseven

Ynt: Discovery II Çeşitli Sorunlar Erdal Bey; Bugün tanıştım Erol usta ve Oğlu ile. Teşekkürler Uğur

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.