Arama sonuçlarınız

1. Y

İstanbul Civarı Kamp ve Etkinlik İçin Yer Önerileriniz

Ynt: İstanbul Civarı Kamp ve Etkinlik İçin Yer Önerileriniz anadolu yakasında bol yer var. isterseniz yardımcı olmaya çalışırım. Ömerli , ballıca , kurna , kurtdoğmuş, göçbeyli bunlar pendik kurtköy civarında ömerli barajı kenarıdır. Çam ve meşe ormanı, baraja inen dereler. Gebzede denizli...

2. Y

6 adet HELLA Comet 200 ff Delici sisler

Ynt: 6 adet HELLA Comet 200 ff Delici sisler ölçüleri alırsam gerisi aramızda hallolur. nasıl bir tampon, sepet ve demir her ne istiyorsan yaparım. sen yeterki resim yolla.
  3. Y

6 adet HELLA Comet 200 ff Delici sisler

Ynt: 6 adet HELLA Comet 200 ff Delici sisler ilker kardeş teşekkürler, 2000 leri tampona yerleştirdim çok güzel durdu. inşallah bunlarda sepette güzel duracağa benziyor. bittiğinde resimleri paylaşırım. saygılar

4. Y

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon orta bölme apkantta (caka) bükülüyor. onda kaynak sadece vincin oturduğu bölümde ve direk şaseye montajlı. yan bölgeler zaten tamponu tamamlamak için. 4mm sac içten kaynaklı ve birbirine içten parça ile kaynaklanacak . ayrıca yan parçayı daha yapmadığım için size...
  5. Y

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon bende aynı tampondan yapıyorum. kaba hatları bitti. işlevselleştirmek için neler daha ekleyebilirim diye düşünüyorum. kampta kullanmak için önüne portatif masa, lamba asmak için direk, tampon içine küçük dolap tipi yerler vb. bittiğinde yapım aşamalarını detaylı...

6. Y

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon aracın ne olduğunu söylerseniz ben size yardımcı olmaya çalışırım. nasıl bir tampon istiyorsunuz oda önemli. resim gönderebilirseniz ben size kesim çizimlerini çizerim. fazla - eksik spiralle kesip uydurursunuz. 4 mm sacdan ön tampon malzeme ve kesim 150-200 tl yi...

7. Y

Toyota Prado 2010 , 43 derece tırmanış

Ynt: Toyota Prado 2010 , 43 derece tırmanış land motorunda sıkıntı yok zaten münibüs motorunda sıkıntı eğim hesabı olmadığı için oluşuyor. arkadaşlar ford motoru atınca 120- 130 - 140 hp tamam zannediyorlar. saygılar
  8. Y

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon bende şu an bj 60 var. kendi tamponumu kendim yapıyorum. işçilik bana ait. bitince yayınlayacağım. 4 mm malzemeden. 3 mm malzeme darbelere çok dayanıklı olmaz diye düşünüyorum. vinç taşıyıcı olarakda çok dayanıklı olmaz. vinç kısmı 5mm diğer yerler belki 3mm...
  9. Y

Toyota Prado 2010 , 43 derece tırmanış

Ynt: Toyota Prado 2010 , 43 derece tırmanış fordun mühendislerinden birisi transit motoru koyulan defenderlerden bastetmişti. yeni defendere puma motor koyuluyor. arkadaşlarda kazalı araçlardan çıkan transit münibüs motoru koyuyorlar dedi. Bu motor 30 derece eğimde motoru ancak 3,5 dakika...

10. Y

32x11.50 r15 cooper stt

Ynt: 32x11.50 r15 cooper stt mahmut abi merhaba bugün bir lastiği metreyle ölçtüm. yere basan kısım 22 cm janta oturan yanak dıştan dışa 28- 29 cm idi. asfalta sürtünen kısım 22 cm. belki lastik desenine ve mahmuza göre 1-2 cm oynayabilir. yanak toplam genişliği 29 cm yi geçmiyor. saygılar.

11. Y

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanız temennisiyle saygılar
  12. Y

dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene

Ynt: dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene her frenci bunu yapabilir o zaman demir işinden de anlarım. Yap kenarda dursun lazım olduğunda kullanmalık bir şey. Hiç kullanmasan da olur. Ama ihtiyaç duyduğunda ailenle kalmışsın araba parçalansa kimin umurunda. saygılar.

13. Y

dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene

Ynt: dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene nasıl bir kilit yapıldığını anlayamadım ama iyi bir şey olduğunu zannediyorum. lsd li bj 60 a uygulanabilirmi. maliyet ne tutuyor. saygılar
  14. Y

sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch

Ynt: sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch bende düşünüyorum, fakat arkadaş kullanıyor devamlı içi ıslak kaldığı için sıkıntı olduğunu söyledi çabuk kurumuyor dedi rengide soluk mavi idi. sizce haklımı saygılar
  15. Y

32x11.50 r15 cooper stt

Ynt: 32x11.50 r15 cooper stt lastik yere basan tabanımı yoksa tüm yan yüzeyimi 11.5 x 2.54 =29.21 cm geliyor teşekkürler. saygılar

16. Y

ARACINIZDA ABS YOK MU? (HER MARKA ARACA MEKANİK ABS KİTİ)

Ynt: ARACINIZDA ABS YOK MU? (HER MARKA ARACA MEKANİK ABS KİTİ) site araç yan sanayiine doğru kayıyor gibi. Offroad camiasına da bi el atalım gibi bakılıyor diye düşünmeye başladım. Arkadaşlar kusura bakmasın saygılar
  17. Y

SUZUKİ VİTARA OFFROAD TAMPON

Ynt: SUZUKİ VİTARA OFFROAD TAMPON kaç mm malzeden yapılmış acaba.
  18. Y

satılık webasto

Ynt: satılık webasto bildiğim kadarıyla webasto marka ısıtıcı klima ayarlı dizel 1100 - 1200 tl civarı.

19. Y

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri güzel gezi olmuş . fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık saygılar
  20. Y

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın kime döktürdünüz dökümü- hangi kalıba döküldü merak ettim. Ben demirciyim o yüzden soruyorum. 160- 170 cm boy ve 40- 50 cm kalıb fırın valla bir vitara tamponu için en az 10000tl gerekir. ne sermaye ama herhalde suzikiye fason işi aldı arkadaş. en baba demir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.