Arama sonuçlarınız

1. impesa

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? :) merhaba zekeriya bey, öncelikle sorunuza cevap olarak ; elinizden geliyorsa tabiki yapabilirsiniz demek isterim. ancak son yıllarda trafik proje- tadilat nizamnamesi okadar çok değiştiki, bizler sektörün içinde olmamıza rağmen takip etmekte...

2. impesa

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen merhaba ilyas kardeşim, yukarıdaki yazına cevaben şunu söylemek isterim, biz ''alkovanlı camper yapımı-ducato'' başlıklı bu konuyu açarken, her nekadarda kendi imkanlarımızla yaptığımız bu aracın yapım aşamasını sizlerle...
  3. impesa

İzcilik Hakkında İçerik?

Ynt: İzcilik Hakkında İçerik? :) memnuyetle yardıma hazırım, buradan, yurdumuzda yeterikadar tanınmayan izciliğe bir nebzede olsa' gezenbilir' vasıtasıyla katkıda bulunmak sevindirici olacak.

4. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) merhaba ilyas kardeşim, sorularına ben yanıt vermek isterim: alkovanın kendine özgü hertürlü vibrasyona karşı güçlendirilmiş çapraz destekler içeren bir yapısı vardır. pencere yerlerini açarken rastgele değil , planlanmış...
  5. impesa

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine :D oğuz bey , sözlerinize tamamen katılıyorum, orada gerçekten kamuoyu baskısının rolü çok büyük, ama kanunlarda son derece düzenli işliyor,her şikayet yerini buluyor ve yaptırımlar gerçekten çok ağır. birazda gülelim istedim. müsadenizle bir anımı daha paylaşmak...

6. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen ;) panelvanınna cam yeri açmak isteyen arkadaşlara uyarı! cam yerini kaporta üzerinden kesmekle iş bitmiyor, içerden profil konstrüksiyon ve birde çerçeve yapmak gerekli. yapılan işlem fotoğrafta görülmektedir.

7. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) buzdolabı ve mutfak havalandırması ile sol önde görülen kapak 220 elektrik girişi.
  8. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) herkese merhaba ,işte aracın son durumu: camlar takıldı, aracın dışında yapılacak işler bitti. iç kaplamalar ve mobilyalar yapılacak.
  9. impesa

İzcilik Hakkında İçerik?

Ynt: İzcilik Hakkında İçerik? :) inanınki böyle bir başlık açılırsa benim gibi pekçok kişi memnun olacaktır. okadar çok anı ve fotoğrafım varki, bunları yurdumuzun her köşesindeki izci ve lider arkadaşlarımla paylaşmak isterim, böyle bir başlığın site içerisinde en yoğun yazışılan...

10. impesa

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine :) merhaba, TUV TURK çok olumlu bir gelişme. ancak şu aralar kurum yeni olduğu için, avrupadaki uygulamalarında ötesinde(olması gerekendende fazla) işi aşırı zora sokuyorlar. ilerleyen zamanlarda düzene girer umarım. iyi şeylerde hep avrupayı örnek gösteririz ama, kimse...

11. impesa

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı :) merhaba levent bey,nasılsınız? aracınızın yapım aşamasındaki resimlerini yayınlayabilirseniz seviniriz,başarılar ve kolaylıklar dilerim.
  12. impesa

İzcilik Hakkında İçerik?

Ynt: İzcilik Hakkında İçerik? :) merhaba sayın sedat bey, tam gezenbilir gibi mükemmel bir sitede neden izcilik başlığı yok sorayım demiştimki, daha önce böyle bir soru sorulduğunu gördüm. doğa etkinlikleri ve macera teması olan bu sitede, izcilik başlığı olmaması çok yazık.gözümden kaçmıştır...

13. impesa

İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı? :) sanırım aracınız 3000cc nissan motorlu. eğer öyleyse sorun yok, daha önce 2500 cc bmc motorlu olan araçlarla yapılan karavanlarda (alkovanlı tip)motor gücü yetersiz kaldığını görmüştüm. kolay gelsin.
  14. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen ;) yusuf kardeş, 'olması gereken' demiştin yukarıda. bununla ilgili birkaç söz söylemek isterim. forum içinde arasıra, hep pahalı markaları öneren, işin yakışığının!!!!!, tanınmış marka ve bunlara ödenen avuç dolusu euro olması...
  15. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) yusufkardeşim, almış olduğun cam fiyatları uygundur. kaportaya lastikle tutturulan cam yerine yapıştırma tip cam kullanmanda yarar var. yapıışma camlardan su sızmaz, lastikli tip camlarda metre hesabı lastik kullanıldığı için...

16. impesa

Jawa

Ynt: Jawa :)merhaba, 80 li yılların başlarında az uğraşmamıştım bu jawalarla, kimi zaman şarzı kessedde kimi zaman şişsede çok güzel anılarım olmuştu jawalarla. bu arada yeni versiyon 2008 model jawa ları gördünüzmü? muhteşem gerçekten. selamlar.
  17. impesa

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? :) herkese merhaba, ilk motosikletimi 15 yaşlarımda , hurdacıdan aldığım bir cz şasisi üzerine koyduğum 3hp gücünde amerikan malı su motoru ile imal etmiştim. tabiki plaka hak getire! birkaç kere trafik polisine yakalandım hepside ' bunu sen yaptıysan aferim' deyip...
  18. impesa

4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: 4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz? sayın vosdost, 'unimog asfaltta başarılı değildir' derken neyi kastettiğinizi pek anlayamadım. pek süratli değildir denebilir ama, tam 11 yıldır ünimog sahibiyim, asfaltta sürati haricinde olumsuz bir yönünü ben...

19. impesa

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen :) yusuf kardeşim, sende aracının resimlerini yayınlarsan sevinirim,güzel bir karavan yapım hikayesi olur.bazı işlerim için bir aya kadar istanbula gelip bir hafta kadar kalacağım o arada görüşür, senin karavanla ilgili...
  20. impesa

Ducato Reimo Camper Hakkındaki Görüşleriniz?

Ynt: Reimo Camper Hakkındaki Görüşleriniz merhaba, normalde genişlik 178 ama bu araçta şöyle bir uygulama yapılmış; kaportanın iç kısmındaki boşluk kısım kullanılarak ölcü 190 a çıkarılmış. aynı şeyi bizde oğuz beyin(karavan1) aracında yapmayı düşündük ama vazgeçtik. çünki bu durumda başınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR