Arama sonuçlarınız

1. impesa

1968 Model Land Rover Series II

Ynt: 1968 Model Land Rover Series II :)merhaba kingberq, öncelikle aracınızın şasi numası hakkında bilgi vereyim: aracınız orjinal ingiliz üretimi ise şasi üzerinde, sağ ön çamurluktan şasinin ön ucuna bakarsanız rahatlıkla görebilirsiniz. burada orjinal çakma numara mevcuttur. ancak yerli...

2. impesa

Ford Mustang'ın Annesi: Victoria

;) ilkokul yıllarımdan beri hayalimde olan 1956 victoria aracımı 1980 lerin başlarında satın almıştım. oyıllarda acemice bir restorasyon yaptım. aracımı yıllarca kullandım ,artık yeni bir restorasyon yapmanın zamanı çoktan geldi bile. aşağıdaki resimler yaklaşık 25 yıl önce aracın restorasyonu...
  3. impesa

İveco Massif

Ynt: İveco Massif sitede yeni oldugumdan dolayı ,konuya geç katıldım kusura bakmayın. ispanyada üretilen defender ler santana adıyla lanse edilmişti. bu aracın defender kasasının tadil edilmesi ile üretildiği aşikar. otomobil sekteründe bu tip üretimlere 'makyajlanma 'adı verilir. maliyeti...

4. impesa

Motor Alternatifleri

Ynt: Motor Alternatifleri merhaba reha bey,mesajımda yanlış anlaşılma var. ankaradaki 110 için getirilen kit isuzu olarak hatırlıyorum, ancak diger kitlerle ilgili katologda ford dahil birkaç farklı motor seçeneği daha vardı. araç sahibi abimize birkaç gün içinde ulaşmaya çalışacağım.gerekli...
  5. impesa

Unimog 404s Plaka Sorunu?

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? teşekkürler,güzel bir araç olmuş. birde şunu sormak isterim: as 600 motoru takılı demiştiniz, benim aracımdada 314 mersedes motoru var. bana oldukça yavaş geliyor,aracın hızını bir nebzede olsa artırabilecek birşeyler yapılabilirmi? sizin araçta takılı olan geniş...

6. impesa

Çadır Konaklamalı Kampçılık İçin Kontrol Listesi

Ynt: Çadır Konaklamalı Kampçılık İçin Kontrol Listesi :D liste için teşekkürler. 35 yıllık izcilik yaşamımın verdiği deneyimle, yeni arkadaşlara önerilerim hep şu olmuştur: kamp ister karlı dağlarda ister,çölde olsun ,yanınızdan mayo ve yağmurluğu eksik etmeyin. selamlar.

7. impesa

Unimog 404s Plaka Sorunu?

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu? merhaba nadir bey, resimde görülen aracınızın yandan resmini yayınlayabilirmisiniz,çift kabin gibi duruyor, gerçekten güzel bir araç. bildiğiniz gibi bu model araçlarda çift kabin üretim yok,sadece şöför eğitim aracı olarak askeriyede çok az sayıda vardı. birde...
  8. impesa

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

herkese merhaba, yapımı bitmeye yaklaşan, kendi yaptığım motorkaravanımda, artık sıra geldi su tesisatına. bu konudaki önerilerizi beklerim. şimdilik aklıma takılan birkaç soru şunlardır: 1. temiz su deposu: 150 lt civarı kromdan yaptırmayı düşünüyorum, mutlaka hazırlarıda vardır, başka...
  9. impesa

Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? merhaba 3yyy, yapmayı düşündüğünüz motorkaravan için önerilerim şunlardır: 1. aracın tüm yolcu koltuklarının sökülmesi 2. tüm iç kaplamaların sökülmesi 3. yan ve arka camların sökülmesi 4. yerleşim planının yapılması...

10. impesa

Motor Alternatifleri

Ynt: Motor Alternatifleri merhaba, motor değişikliği ile ilgili ingilterede hazır kitler var. birkaç farklı motor seçeneği bulunuyor. ford, isuzu ve markasını hatırlayamadığım birkaç motor daha. bunların içinde tüm ekipmanlar mevcut; motor takozları şanzıman flanşı vs. herşey hazır durumda...

11. impesa

Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? merhaba, aracınızı hangi tip karavana çevirmek istiyorsunuz? bende sizinkine benzer bir araçtan yaptığım karavanımı bitirmek üzereyim(1990 m23 otoyol), orjinal kasayı muhafaza ederekmi yoksa yeni kasa inşa ederekmi...
  12. impesa

Defender Kaporta Lütfen Yardım

Ynt: Defender Kaporta Lütfen Yardım sayın onur neşeli, defenderinizle ilgili bazı tavsiyelerim olacak; daha önceleri birkaç defender yenilemesi yapmıştım. eğer aracınızdaki hasar sadece tek kapıda ise çıkma kapı kullanmak uygun. ankara ivedik hurdacılar sitesinde şu aralar parça bol,rahatlıkla...

13. impesa

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı merhaba sayın özalp. verdiğiniz detaylı aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler, karavan dünyasına adım atacaklar için son derece yararlı yorumlar yapmışsınız. bende , kendi karavanımı yapmayı planladıgım geçen yıl, bilgi alabilecek yerler...
  14. impesa

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı yasar kardeşim, memnuniyet duyarım. daha önce birkaç fotoğraf yayınladım ancak,albüm haline getirip yakında yayınlayacagım. özellikle kullandıgım malzemelerin teknik özelliklerini uzman arkadaşlarla tartışmak isterim. son derece zayıf...
  15. impesa

Motokaravan Projem; Iveco M23 Alkovan

Ynt: Motorkaravan Önerileriniz ? merhaba kemal bey, bence iveco daily iyi bir seçim ama, yeni trafik mevzuatına göre panelvan araçlar karavan olamıyor diye duydum, henüz emniyet yetkililerinden bilgi almadım, öncelikle bu konuyu araştırmanızı öneririm.kolay gelsin.

16. impesa

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı merhaba levent bey. öncelikle aynı şehirde yaşayan ve benzer düşünceleri paylaşan bir kişi olarak, girişiminizden dolayı tebrik eder,hayırlı olmasını dilerim. üretimini planladığınız karavanında olmasını düşündüğünüz pekçok özellikten...
  17. impesa

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? merhaba ismail yavuz bey. güzel bir araç imal etmişsiniz elinize sağlık. ancak benim endişem kullandığınız motosiklet motorunun aşırı hararet durumunda şişme yapması. sanırım rus malı ije motoru kullanmışsınız.(yanılıyor olabilirim) hava sogutmalı bir motor...
  18. impesa

Motokaravan Projem; Iveco M23 Alkovan

Ynt: Motorkaravan Önerileriniz ? :)merhaba karavan 1. öncelikle, ziyaretiniz ve yaptığınız değerlendirmeler için teşekkürler. benim motorkaravanımda istediğim özellik öncelikle sağlamlık ve iç mekanın son derece geniş ve rahat olmasıydı. bu nedenle böylesine büyük bir araç tercih ettim...

19. impesa

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler merhaba ahmet bey, arka lastiklerin teke düşmesinin duruma bir etkisi olmuyor(kanunen) çözüm sadece aracın ağırlığının düşük olması ile çözümlenebiliyor. birde şöyle birşey duydum ama gerçeklik payı nedir bilmiyorum: araç ağır vasıta olsa dahi, eğer ticari...
  20. impesa

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler :) merhaba ahmet bey. sizin motorkaravan rahatlığı konusundaki görüşlerinize katılıyorum.( yaklaşık 35 yıllık izcilik ve kampcılık yaşamımdan sonra içi ferah bir motorkaravan ve rahatlıktan yanayım) M23 iveco gercekten ucuz, parçası bol bir araç. şu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR