Arama sonuçlarınız

1. impesa

110 Defender Motor Değişimi.

Ynt: 110 Defender Motor Değişimi. merhaba arkadaşım, konuya şuradan başlayayım; benim aracım 1975 model. daha önce landrover hakkında hiç bilgim yoktu, bu aracı son derece ucuz bir fiyata kamu ihalesinden aldım( yaklaşık 7 yıl önce) aracın üzerinde motor şanzuman yok, diferansiyellerinde içi...

2. impesa

110 Defender Motor Değişimi.

Ynt: 110 Defender Motor Değişimi. merhaba arkadaşım, 110 defender'e benzinli degil ama dizel büyük hacimli motor taktım. 3000cc. (300 d mercedes 5 silindir) ancak bu aracın şasi ve tüm yüriyen aksam kendi tasarımım. merak ederseniz ayrıntı bilgileri verebilirim.
  3. impesa

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar merhaba nadir bey, bu resimleri gördükten sonra satmayı düşündügüm unimogumu, acaba vazgecip motorkaravan yapsammı diye düşünüyorum. ancak yeni trafik mevzuatına göre ruhsatta kamyonet olarak gözüken araçların karavana çevrilmesi mümkün olmuyormuş.bu konuda bilginiz varmı?

4. impesa

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

herkese merhaba, oldukça yorucu gecen bir dönem sonunda geçen hafta motorkaravanımın gövde yapımı (profil iskelet) bitti. aracın tüm saç aksamı yenilendiği icin ,ek yerlerine ve tabansaclarına alttan ve üstten izolasyon yaptık.sanırım bir haftaya kadar aracın dıştan kaplama işlemi...
  5. impesa

Dizel Motorlarda LPG Sistemiyle %30 Tasarruf

Ynt: Dizel Motorlarda LPG Sistemiyle %30 Tasarruf arkadaşlar, bu dönüşüm işleminde, hedeflenen kitle, yolcu otobüsleri , uzun yol taşımacılıgı yapan tır ve kamyonlar. günde 1000 km ye yakın yol yapan yolcu otobüsleri var. ancak bazı pacaların yerine yerli üretim parcalar kullanılırsa sistemin...

6. impesa

Dizel Motorlarda LPG Sistemiyle %30 Tasarruf

Ynt: Dizel Motorlarda LPG Sistemiyle %30 Tasarruf herkese merhaba, makina müh.nevzat beyin dizel lpg dönüşüm işini ,aynı sitede komşumuz olması nedeniyle,yakından izliyorum,ingilteredeki bir firmanın distirbütörlüğünü almış, yani ekipmanlar ingiliz malı. bugüne kadar oldukca başarılı sonuçlar...

7. impesa

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? merhaba ertem kardeşim. eski maillere bakarken off road tipi gokart yapmayı planladıgını gördüm. ne oldu yaptınmı? eger ankaraya yolun düşerse bir çayımı içmeye beklerim. bende butip şeylerle ugraşıyorum. kendime ait tam teşekküllü bir hobby atölyem var.lise...
  8. impesa

Unımog 404s (Satılık)

Ynt: Unımog 404s (Satılık) merhaba mehmet bey, öncelikle şunu belirtmek isterimki, aracımı satmak istememin nedeni ticari bir amacla değil. şu anda yapımı sürmekte olan motor karavanımın çok yüklü masrafını karşılamak amacıyla böyle bir düşünce oluştu. araç tam on yıldır bende, jandarma...
  9. impesa

Motokaravan Projem; Iveco M23 Alkovan

merhaba karavan dostları, otomotiv sektöründeki yaklaşık 20 yıllık deneyimimden aldığım cesaretle, kendi karavanımı kendim imal etmeye karar vererek yaklaşık altı ay önce uygun bir araç aramaya başladım. o zamanlar bu siteden haberim yoktu ne yazıkki. tabiki bu işi yapabilecek teknik ve pratik...

10. impesa

Unımog 404s (Satılık)

işte unımog, yapımı tam 2yıl sürdü, özelikle motor adaptasyonu için çok uğraştım. hiçbir tarafını kesip biçmeden orjinal birşey yapmaya çalıştım. kabin ve kasa da benim imalatım. 404 lerin fabrikasyon hataları bu araçta tamamen yeniden dizayn edilmiştir. motor, baskı balata,debriyaj bilyası...

11. impesa

Unımog 404s (Satılık)

1973 model, dizel (motor : om 314 mercedes benz) , çift kabin. aracın resmini www.senkar.net adresinde görebilirsiniz. 05325569262
  12. impesa

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba, ismim ,semih selçuk. siteye yeni üye oldum.gerçekten güzel bir site. doga ve kampcılık ile tanışmam küçük yaşlarda "izcilik" ile başladı.sonraları uzun yıllar üniversite kulübünde izci liderli olarak görev aldım. otomobillere olan ilgim ise yine küçük...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR