Unımog 404s (Satılık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,186

impesa

izcilik öğrenilmez, yaşanır! (baden powell)
Yer
ankara
1973 model, dizel (motor : om 314 mercedes benz) , çift kabin. aracın resmini www.senkar.net adresinde görebilirsiniz. 05325569262

Etiketler
Ynt: Unımog 404s (Satılık)

http://www.06forum.net/forum/index.php?topic=494.0
bu adrese girdim ama resim görünmüyor.. forum a eklesen kardeş 1 saattir nerede diye arıyorum.

normal_ivoko2.JPG

işte unımog, yapımı tam 2yıl sürdü, özelikle motor adaptasyonu için çok uğraştım. hiçbir tarafını kesip biçmeden orjinal birşey yapmaya çalıştım. kabin ve kasa da benim imalatım. 404 lerin fabrikasyon hataları bu araçta tamamen yeniden dizayn edilmiştir. motor, baskı balata,debriyaj bilyası tamamen farklı model ile değiştirilmiştir. fren sistemine westinghause eklenmiştir .şöför mahalli taban sacı derinliği artırılarak rahat oturulur hale getirilmiştir, fren ve debriyaj pedalı sistemi yüksek model (askılı sistem) haline dönöştürülmüştür. tabiki bu arada ulaşılması sonderece zor olan fren ana merkezide motor kaputu içine alınmştır. daha pek çok şey var. selamlar.

bence düşündüğünüz fiyatı buraya yazarsanız eşine dostuna lazım olan sitede şu fiyata satılık bir araç vardı diyebilme şansı doğar

merhaba mehmet bey, öncelikle şunu belirtmek isterimki, aracımı satmak istememin nedeni ticari bir amacla değil. şu anda yapımı sürmekte olan motor karavanımın çok yüklü masrafını karşılamak amacıyla böyle bir düşünce oluştu. araç tam on yıldır bende, jandarma ihalesinden aldım ve bir süre orjinal haliyle kullandım. daha sonra revizyondan geçirdim. unimog cocuklugumdan beri hayalimde olan bir araçtı, bu nedenle revizyon sırasında hiçbir masraftan kaçmadım, aracın ayrıca pekçok yedek parçasıda mevcut( yedek şanzuman, yedek hiç kullanılmamış ön tampon,körük lastikleri vs) fiyat sormuştunuz ama inanın içimden gelip bir fiyat söyleyemiyorum. yinede ciddi bir alıcı olursa aracı gördükten sonra uygun bir fiyatta anlaşabilecegimizi sanırım. ilginize teşekkürler. selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler