Arama sonuçlarınız

1. H

Toyotaların Buluşması

Ynt: Toyotaların Buluşması sabırsızlıkla beklıyorum ankara ıstanbul mekan farketmez şunun şurasında hazırana ne kaldıkı dımı yalnız sımdıden yetkılı abılerım calısmaya baslarlar ıse cok guzel ve genıs bır topluluk olur dıye dusunuyorum bu benım fıkrım tabıkı beklıyelım bakalım hayırlısı

2. H

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık abıcım bana acıl hub lazım telı gonderebılırsen cok tesekkur ederım selamlar
  3. H

Toyotaların Buluşması

toyotacı abılerım kardeslerım toyota ların gunu gezılerı yakın zamanda olacakmı yoksa ben kacırdımmı butun toyotacılarla bır arda olup kaynasmak guzel olurdu toyota askı bu paylasmak ıyı olur gercı sıtede paylasıyoruz ama arazıde karsılasmak cok hos olur boyle bır organızasyon yapabılınırmı...

4. H

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık ebaydan bana albılecek bırısı varmı acaba aradakı komısyonuda neyse vererım ama burdakılerden bozuk veya pahalı gelmedıgı surece
  5. H

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) resımlr cok guzel devamını beklıyruz paylasım ıcın cok tesekkurler

6. H

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) 4 gozle acıl ve sabırsızlıkla bresımlerı ve vıdeo ları beklıyoruz sımdıden katılamadıgım ıcın cok uzgunum

7. H

Toyota Hılux Ses Sistemi

Ynt: Toyota Hılux Ses Sistemi cd çalar abı teyp gıbı cok onceden 1 bmw nın arka koltuguna monte etmıslerdı ben arastırcam olrsa kabındekı gıbı ses vermez belkı ama bı denıyım dıyorum
  8. H

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık mesut abı benım hılux de hub varmıdır arkadasta bana da adresını gonderebılımısın tesekkurler
  9. H

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık anıcım arabanız oncelık le hayırlı olsun cok guzel gercekten gule gule kullanın

10. H

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum abıcım rjınal mı aldın yoksa doç hıdrolık dıreksıyonumu

11. H

Toyota Hılux Ses Sistemi

Ynt: Toyota Hılux Ses Sistemi umut abı anfı ve bufer ı koyacak yer yokmu sence anfıyı belkı arka koltugun arkasına koyarız ama bufer acıkta kalır genede denmek lazım benım cd çalar pıoner 3900 mp ama bılmıyorum cd calar jııp te olurmu yoksa eskı kalıtelı kaset calar lardan alıp cakmaklıga...
  12. H

Toyota Hılux Ses Sistemi

oncelıkle selamlar tum arkadaslara toyota hılux se ses sıstemı nasıl yerlestırebılırım denenmıs ve hos olmus bılgılerınız varsa benımle paylasırmısınız su an elımde jbl 6 yollu anfı pıoner 1200 watt bufer jbl kabın 4 adet de elıps 250 watlık kolonlarım var fıkırlerınızı beklıyorum

13. H

Asfaltta da Kral !!!

Ynt: Asfaltta da Kral !!! guzel araba cok şık ve spor
  14. H

Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009)

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009) mustafa abı resımlerı en kısa zamanda beklıyorum ıyı eylenceler
  15. H

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) BENDE ÇOK KATILMAK ISTIYORUM AMA YANIMA MASRAFLARA ORTAK OLCAK ARKADAS BULAMADIM KARABUK ZONGULDAK BARTIN KASTAMAONU TARAFINDAN BENIMLE GELECEK BIRISI VARSA HEMEN HABER VERSIN GIDELIM KACIRMAYALIM BU SENLIGI

16. H

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) sımdı etkınlıklerı okuyordum ınsallah ıs durumu musaıt olursa gelmeyı tanısmayı kaynasmayı cok arzuluyorum calısmanızda basarılar dılerım ılgınız ve davetınız ıcın tesekkur ederım
  17. H

Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü arç çok guzel ama benı çok asıyo hayırlısı nasıp bakalım belkı bı gun ıste
  18. H

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selamlar benım adım yusuf 87 hılux sum var arnıza katılalı daha 1 hafta oldu ama sıtedekı arkadasların abılerımın sıcak karsılamaları ıle bu sıteye gırdıgıme cok memnunum ınsallah bende gezen bılır gezılerıne ımkanlar el verırse katılmak ıstıyorum

19. H

Toyota Fren Merkezi Nereden Bulabilirim ?..

Ynt: Toyota Fren Merkezi Nereden Bulabilirim ?.. bı arıyımm yarın tesekkur ederım
  20. H

Toyota Fren Merkezi Nereden Bulabilirim ?..

arcımın frenlerı kampana ama cok asırı bı sekılde fren tutuyodu frencıye gıttım komple balataları degıstirdım ama fren merkezının ıcınde cızıkler mevcut ayar tutmuyo orjınal fren merkezı alınması gerektıgını soyledı usta orjınal fren merkezını nerden bulabılırım acıl yardım beklıyorum hoş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR