Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

Direksiyon Toplamıyor

Ynt: Direksiyon Toplamıyor Konu 2 yıl öncesinin , Ta7r o sorunu halletti diye biliyorum.

2. MehmetTurk

yardım yeni km saati uygunluğu

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu Özüpek otomotiv Ankara 312 3956709
  3. MehmetTurk

RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Klasik cevap olacak ama doğrusu da bu ; Ankara ve istanbulda hurdacılar ... Ankarada "Ya nasip ticaret" e de sorun.

4. MehmetTurk

Defender Arka Cam Silecek Motoru

Ynt: Defender Arka Cam Silecek Motoru Teşekkür ederim , eskisi yok araç 87 model ama ebaydaki verdiğiniz link uygun ordan isteyebilirim. Selamlar ...
  5. MehmetTurk

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu Bu gün ölçüsan km saatim geldi , süper , orijinalinden çok daha güzel . 80 + kdv

6. MehmetTurk

Hidrolik direksiyon lazım Defenderime

Ynt: Hidrolik direksiyon lazım Defenderime Orijinal set olarak ( direksiyon kutusu+ pompa+borular+çiftli motor kasnağı+hidrolik deposu) 2000 tl ye satıyorlar . Başka marka çıkma kutu uydurmayı önermem ancak , sadece direksiyon kutusunu orijinal alırsanız , uyumlu bir pompa (doc pikap vs)...

7. MehmetTurk

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Ali Fuat bey , arazi dişli oranınız ne acaba ? Değiştirdiniz mi ?
  8. MehmetTurk

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Benim akuplaj parçası böyle oldu, Şanzıman Rn 380 priz direk ellenmedi , motorun göbekteki bilya değişti , Ford şanzıman muhafaza içinde Ford debriyaj merkezi taktık . Nasıl çalıştığı konusunda bir şey diyemeyeceğim araç kaportaya yeni girdi toplanacak ...
  9. MehmetTurk

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. Düz dizel motor , 100 km.de 15 litreyi aşağı düşmüyor.

10. MehmetTurk

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Merhabalar . Karadenizde bir düğün salonuna yakın merkezi yerde bir mülkümüz var , yer olarak fotograf studyosuna çok uygun bir yer . Burda bir işyeri açmayı düşünüyorum ancak konu ile alakalı çok detaylı bilgim yok . Sanırım vesikalık için baskı makinası başka diğer fotograflar için başka...

11. MehmetTurk

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu Km saati muhtemelen elektroniktir , çalışması için ecu gerekir veya extra bazı parçalar ... Eğer omazsa ölçüsan marka yerli malı göstergeleri önerebilirim km saati 80 tl civarında ... Sakın kalitesizdir diye düşünmeyin Almanlar bize fason yaptırıp mercedese...
  12. MehmetTurk

Defender Arka Cam Silecek Motoru

Malum , Defenderin arka cam silecek motoru çok pahalı , diğer markaların yaklaşık 4 misli ... Ben Fiat pailonun motorunu denedim ancak turu fazla geldi , silecek camdan dışarı taşıyordu , az turlu uzun boomlu (kol mili) uyacak başka araç silecek motoru bilen var mı ?

13. MehmetTurk

Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum

Ynt: Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum Bu gün motoru ele aldım , Fiat pailonun silecek motoruymuş , uzun rotlu ... Dişli sistemine müdehale etmenin imkanı yok 3 tane dişli var yuvarlak plastik olanı sonsuz turlu motor mili devamlı döndürüyor , diğer metal iki dişli birbirine geçmeli...
  14. MehmetTurk

Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum

Ynt: Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum Defender toplarken tofaş kartalın silecek motorunu almıştım , yerine taktık ama turu fazla geldi , TUV silecekten kancayı taktı ,cam dışına çıkıyordu ... Orijinalini almak zorunda kaldım.Kartalınki hala elimde duruyor , şimdi bir def. daha...
  15. MehmetTurk

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut bey tekrar çok teşekkür ederim , sağ olun var olun . Ustayı ikna edemedim . Ford debriyaj merkezi,bilya yatağı , muhafaza aldım (300 tl) hepsi muhafaza çıkma , tornacının bu gün işi vardı yarın bitirir sanırım , sonucu hemen paylaşamayacağım çünki araç bir...

16. MehmetTurk

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut bey çok teşekkür ederim , anlayamadığım baskı balata şanzıman tarafında mı duruyor yoksa motorun üstündeki yerinde mi ? Pardon anladığım baskı balata motorun üstünde doğru mu ? Şimdi bu yazdıklarınızı kopyalayıp yarın sabah ustamla tartışacağım konuyu , ben...
  17. MehmetTurk

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut Bey yardım lütfen . Bu gün 130 ps puma motoru ve td5 den çıkma rn 380 şanzımanı tornacıya indirdik. Foruma koyduğunuz fotograflar aklımda olduğu için tornacıya ne yapacağını tarif ediyordum ki motorcu usta geldi , flanşın içinde prizdireği merkezlemek için...
  18. MehmetTurk

Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor

Ynt: Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor Teşekkür ederim , Range Rover diff uymaz sanırım , 24 freze konusuyla beraber ustama sorduktan sonra arayacağım , selamlar ...

19. MehmetTurk

YENİ NESİL GENİŞ VİDALI LAND ROVER DEFENDER DODİK

Ynt: YENİ NESİL GENİŞ VİDALI LAND ROVER DEFENDER DODİK Sen dalaşacak birini arıyorsun , benden uzak dur !
  20. MehmetTurk

YENİ NESİL GENİŞ VİDALI LAND ROVER DEFENDER DODİK

Ynt: YENİ NESİL GENİŞ VİDALI LAND ROVER DEFENDER DODİK Yavuz bey uslup ve usul gerçekten önemli , insan zaman zaman ölçüyü kaçırabiliyor ne yazık ki , ancak pm atsaydınız daha isabetli olmazmıydı ? Maraza çıkarmaya mahal vermemek daha hoş usul olurdu , 2-3 yıl önce cıvıl cıvıl olan bu sitede...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR