Arama sonuçlarınız

1. ömürcan

taze 96 zj :)

Arkadaşlar herkese slm. 1 hafta önce aldığım 96 model bej renk zj min bakımları için Akgün&Aydın a gittim, Akgün usta bizzat ilgilendi benimle ve arabamın bakımlarını baştan aşağı herşeyiyle yaptırdım. Diferansiyeller açıldı, içleri benzinle yıkandı, genel kontrolleri yapıldı, arka...

2. ömürcan

4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A hatta aracını sizin bahsettiğiniz gibi kullanan kişiler için dezavantaj sayılabilir. en güzeli 2 takım ( yaz ve kış ) lastik ve en az ellişer bin km sorunsuz kullanım ;) sanırım bende öle yapacam. saygılar
  3. ömürcan

4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A

Ynt: 4x4 kış lastiği mi ? bggoodrich T/A kış lastiği, bridgestone dmv1 araştırın derim..

4. ömürcan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkes hoşgelmiş :)
  5. ömürcan

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? at ile atr arasında ne gibi farklılık var acaba biliyomusunuz? R ne anlama geliyo ki acaba? kışın kar performansı nasıldı bide onu tarif ederseniz çünkü ben bridgestone dmv1 ( 4x4 ler için vakum lamelli kış lastiği ) almak ile parama...

6. ömürcan

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? merhaba, yaklaşık 1 hafta önce 96 zj satın aldım. ( fotolar ve bilgileri farklı başlık altında paylaşacağım ) aracımın üzerinde 2007 fabrika çıkışlı ve ömürlerinin %50 sini tamamlamış pirelli scorpion ATR ler mevcut ve bugünde balans ve rot...

7. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ömürcan "ben bilmem beyim bilir" desen daha bi matrak olacaktı ya neyse.üzme seninki de iyi. :) kesinlikle daha iyi olabilirmiş :)
  8. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz.. bence gezerken okuyanlar en iyi bilir :)
  9. ömürcan

sahibinden.com'da 5.2 için düşük yakıt ve vergi iddiası

Ynt: sahibinden.com'da 5.2 için düşük yakıt ve vergi iddiası yüksek fiyat = iyi durumda araç mantığı doğrudur ve geneldir ama istisnalar olabilir. adam paraya sıkışmıştır veya 1 hafta zaman ona 5-6 bin liraya patlayacak herhangi bir iş yapıyordur buda istisnaidir. bence aracı anlayan bilen bir...

10. ömürcan

sahibinden.com'da 5.2 için düşük yakıt ve vergi iddiası

Ynt: sahibinden.com'da 5.2 için düşük yakıt ve vergi iddiası ilanda veya ruhsatta bir yanlışlık veya bir hile olmazsa bu vergi mümkün değil. mantıklıda değil ..

11. ömürcan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? F650 gs yeni kullanıcılar ve kendilerine 3-5 yıllık tecrübeyi satın almak isteyenler için biçilmiş kaftan.. Biraz hızlı girilen virajlarda peglerin yere hemen sürtmesi tedirgin edici olabiliyor ki zaten ben öncelikle japon daha sonra italyan tasarımlarına önem veriyorum...
  12. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlarım, hoş geldiniz :)

13. ömürcan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? xt600 = kaya :) karbüratörlü ve arazide herhangi bir problemle karşılaşılırsa biraz eli yatkın biri her şeyi halleder.. şimdiden hayırlı olsun :)
  14. ömürcan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? herzaman enduro ;)
  15. ömürcan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? keşke güzel bir enduro touring alıp ufak ufak devam etseydiniz.. saygılar :)

16. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz :)
  17. ömürcan

2. El 94 Model 5.2 Grand Cherokee Almak İstiyorummm...

Ynt: 2. El 94 Model 5.2 Grand Cherokee Almak İstiyorummm... selam, bende sahibindende görüp o arabaya müşteri olmuştum telefonda. sahibi çok efendi birine benziyodu ve yardımcı olmaya çalıştı ama bende 96 modellerin vergi avantajı olduğunu öğrendiğim için ankaradan çok temiz bir 96 ya müşteri...
  18. ömürcan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz :)

19. ömürcan

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? bilgiler süper teşekkürler :) bende inşallah hafta içi alıyorum..
  20. ömürcan

Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak inşallah bir problem çıkmazsa hafta içi benimde 96 zj m olacak :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR