2. El 94 Model 5.2 Grand Cherokee Almak İstiyorummm...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AuMar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,868

AuMar

Ana Kamp
Yer
İzmir
arabayı buldum 1994 model 14.500 istiyor sahibi 188000 milde araç siyah renkde çok temiz lpg takılmamış uzun yolda kullanılmış bir kere dahi araziye sokulmamış 2. sahıbınden alıyorum aracı, cumartesi arabayı göstermek istiyorum bilen birilerine İzmirdeyim ilk defa amerikan kulanacağım daha önce bmw mercedes volvo kullandım kime gösteriyim detaylı bilgi almak istiyorum İZMİR de kim var, şanzuman,motor baktırmak istiyorum benzin yakıtı falan veya 2. el satışındaki zorluk umrum deil o gürültüyü ve torku hissetmek yeter benim için ama onun içinde sağlıklı motor ve şanzuman lazım, yardım bekliyorum sizlerden nelere dikkat edeyim alırken ?

Etiketler
Ynt: 2. El 94 Model 5.2 Grand Cherokee Almak İstiyorummm...

AuMar' Alıntı:
arabayı buldum 1994 model 14.500 istiyor sahibi 188000 milde araç siyah renkde çok temiz lpg takılmamış uzun yolda kullanılmış bir kere dahi araziye sokulmamış 2. sahıbınden alıyorum aracı, cumartesi arabayı göstermek istiyorum bilen birilerine İzmirdeyim ilk defa amerikan kulanacağım daha önce bmw mercedes volvo kullandım kime gösteriyim detaylı bilgi almak istiyorum İZMİR de kim var, şanzuman,motor baktırmak istiyorum benzin yakıtı falan veya 2. el satışındaki zorluk umrum deil o gürültüyü ve torku hissetmek yeter benim için ama onun içinde sağlıklı motor ve şanzuman lazım, yardım bekliyorum sizlerden nelere dikkat edeyim alırken ?
Kimsede ses yok yardımcı olacak birileri vardır demiştim İzmir den???? teşekkürler...

Ben İzmirede yaşamıyorum ama size yardımcı olayım googeldan cheroke servizlerini aratın mutlaka İzmirde bir tane bulursunuz kusura bakman benden bu kadar ancak

94 modele 14500 vereceksiniz, iyi bir lpg ye 3500 vereceksiniz size 18 e mal olacak, bunun yerine 96 model lpg li temiz bir cherokee ye de 18 e sahip olabilirsiniz, 2 araç arasında farklılıklar var, bi değerlendirin isterseniz....

doğru diyorsun ama 96 model jeep lerede vergi sorunu var :( o çok düşündürdü 2,900 tl kasar biraz beni

AuMar' Alıntı:
doğru diyorsun ama 96 model jeep lerede vergi sorunu var :( o çok düşündürdü 2,900 tl kasar biraz beni

Son yüksek vergi bu sene Temmuz pulu ile beraber bitti.2011 itibarı ile YILLIK vergisi 800.-Tl.ye düşüyor.

KAZAKJR' Alıntı:
Son yüksek vergi bu sene Temmuz pulu ile beraber bitti.2011 itibarı ile YILLIK vergisi 800.-Tl.ye düşüyor.

aynen öyle....
93-94-95-96
aynı vergiyi öder...2011 yılı için

Levent avatarın güzel olmuş hayılrlı olsun .Çorum tamamen sayende WJ , ZJ, doldu.Benimki nede müştri bul selamlar.

abi ilanın varmı biryerde varsa detay foto vs vs net yazarsan bir iki arkadaşım var yardımcı olmaya çalışırım....

1996 model 5.2 vergisi nekadar motorlu taşıt vergi sitesinden bakıyorum 3000 tl gibi bir rakkam çıkıyor yıllık ?

selam, bende sahibindende görüp o arabaya müşteri olmuştum telefonda. sahibi çok efendi birine benziyodu ve yardımcı olmaya çalıştı ama bende 96 modellerin vergi avantajı olduğunu öğrendiğim için ankaradan çok temiz bir 96 ya müşteri oldum. akgün usta çok beğendi arabayı ve bende kaporasını verdim, bu cuma sabahtan noter satışını alacaz. Ama iyi pazarlık yaparsan çok temiz görünüyodu o siyah araç. her ne alırsanız hayırlı olsun ve umarım çok severek kullanın :smiley:

Benimde tavsiyem 96 model ve lpgli bir ZJ bakmanızdır.
İzmirde tavsiye edecegim yerler.
-Aydın oto yetkili servis Sanayi Caddesi No : 21 Bornova / İzmir tel:0 232 374 77 00
-Engin oto servis özel servistir 2.sanayi sitesi tel:0 232 461 14 23(burayı tavsiye ederim)

çok teşekkür ederim gerçekden 94 yerine bende 96 bakmaya başladım,iç mekan olarakda değişik dijital km göstergesi sanroof falan daha hoşuma gitti vergiside saolun uyardınız bu yıl sonmuş şimdi 16-17,500 arası bir 96 bakıyorum... temiz az km de ve lpgli var birkaçtane önerecekleriniz varsa sevinirim...

engin otoyu ben de tavsiye ederim.
iyi ustadır. hem alaylı hem mektepli.

izmirdeyken hep oraya giderdim

saolun yardımlarınız için 97 model 167 bin KM de (100087 mil) de araç buldum pazarlık yaptım önümüzdeki hafta işallah alacağım çok hoşuma gitti, engin otoyu herkes tavsiye etti bende müşterisi olacam artık çok sevinçliyim valla çocuk gibi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler