Arama sonuçlarınız

1. sadness77

Terios İçin Yedek Parça İhtiyacı

Ynt: Terios İçin Yedek Parça İhtiyacı bursada ceketçiler oto var orasıda daihatsu servisidir ordanda bakabilirsiniz googleye ceketçiler yazdnız mı o buluyor zaten bol şans

2. sadness77

Yalova - Sudüşen Şelalesi

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi bu resimleri çeken veya yükleyebn arkadaş yalovalımı acaba onu merak ettim ayrıca yalovada görmeniz gerekenl yerlerin başında istikam tepe ve höyük tepe gelir istikam tepenin günü ayrı gecesi ayrı güzeldir hele orda bir sabah kahvaltısı inanın hiç biryere değişilmez
  3. sadness77

Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?..

Ynt: Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?.. istenildiğinde 4 wd olmuyor araç hep dört çeker zaten dediğiniz gibi kendinden büyük işler yapıyor youtube ye bakarsanız orda bu araçları ne kadar zor şartlarda kullanıyorlar bizim burda yaptıklarımız onların 3/1 bile değil nerdeyse

4. sadness77

cj 6 blok tamiri

internette görgdüğüm ve beğendiğim bir cj 6 nın bloğu çatlakmış bunun tamiri nerde ve kaç paraya yapılır bilen arkadaşlar yardım bekliyorum
  5. sadness77

Toyota Hilux Camlı Kabin Fiyatları?

şu anda yok ama en kısa zamanda yüklerim saygılar

6. sadness77

Ynt: Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?.. haklısınız sadece hafta sonları kullanırsanız pek etkilemiyor ama ben günlük ahaytta da onu kullanıyorum biraz bütçemi sarstı açıkçası o yüzden suzuki sj falan bakıyorum bu konu tamemen maddiyata bağlı sizin vereceğiniz karar bu...

7. sadness77

Ynt: Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?.. 135 liraya dolan depo yaklasık olarak 450 km götüryor tabi 80 ve 90 ı geçmezseniz bize ustalar şaftı sökelim iki çeker olsun dediler denedik ve araba yerinden kalkmadı ancak o direksiyonun solundaki düğmeye bastığımızda (düğmenin adı...
  8. sadness77

Toyota Hilux Camlı Kabin Fiyatları?

biz ankarada pickart servisinde nissan skystar sss kasası yaptırdık 2500+150 lirada çizim fiyatı çıktı ama hakikaten gayet güzel yapıyorlar insanlar müsteriye önem veriyor tavsiye ederim isterseniz telini de verebilirim teşekkür ederim
  9. sadness77

Ynt: Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?.. ben şu anda 2006 1.3 sürekli 4 çeker kullanıyorum tabikide en başta yakıt 2 çeker daima 4 çekere göre daha az yakar ama 1.3 diye az yakar sanmayın ben öle sandım aldım ve o motora göre geyet yakıtlı 1 araçtır ama terios başlı başına...

10. sadness77

Görülmesi Gereken Yerler

Ynt: Görülmesi Gereken Yerler çok zor ama bi organisazyon söz konusu ie orda olmaya çalışırım

11. sadness77

Görülmesi Gereken Yerler

Ynt: Görülmesi Gereken Yerler teşekkür ederim saolun
  12. sadness77

Görülmesi Gereken Yerler

Ynt: Görülmesi Gereken Yerler ilginiz için teşekkür ederim ama varsa bize oraya gidebileceğimiz yolu tarif ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

13. sadness77

Görülmesi Gereken Yerler

üstadlarım hafta sonu bir gezi planlıyoruz ve daha nereye gitceğimize karar veremedik biz abant olarak düşündük ama sizin bize önerebileceğiniz aile olarak gidip görmemiz gereken yerler nereler yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  14. sadness77

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi terios bence hem asfaltta hemde arazide gayet güzel bir youtube da gayet bilgilrndirici videolar var bakmanızı öneririm
  15. sadness77

Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu? galiba lassa competustan başka çare kalmıcak galiba bize hemde bir yıl ücretsiz yok servisi varmış aslında gayet mantıklı

16. sadness77

Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?..

Ynt: Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?.. varsa eliniz de türkçe siteler ordan bana yardımcı olursanız sevinirim
  17. sadness77

Terios Sis Lambası

Ynt: terios sis lambası yeri bu şekilde
  18. sadness77

Terios Sis Lambası

aracımda orjinal sis yeri var fakat nedense sis koymak akıllarına gelmemiş ve onuda bize bırakmışlar uygun sis lambasını nerden bulabileceğimi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum internet adresi işimi fazlasıyla görür teşekkür ederim

19. sadness77

Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu? hala çözemediğimiz arazi lastiği sorunu kış kapıya dayandı ama bulamıyoruz bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun bizlere lütfen
  20. sadness77

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) gerçekten çok güzel bir gezi olmuş kar manzarası mükemmel

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR