Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alow Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,322

alow

Yeni Üye
Selam arkadaslar ben daıhatsu surekli 4wd ile istenildiginde 4wd olan daıhatsuların avantajları we dezavantajları hakkında bilgi almak istiyorum 1,3 we 1,5 farketmez teşekkurler arkadaslar bilgilerenizi bekliyorum

Etiketler
Ynt: Daıhatsu, Surekli - Seçenekli 4wd Konusunda Yardım ?..

ben şu anda 2006 1.3 sürekli 4 çeker kullanıyorum tabikide en başta yakıt 2 çeker daima 4 çekere göre daha az yakar ama 1.3 diye az yakar sanmayın ben öle sandım aldım ve o motora göre geyet yakıtlı 1 araçtır ama terios başlı başına gerçeten güzel bir araç tavsiye ederim eğer araçtan çok şey beklenmiyorsa tabi

sadness77' Alıntı:
ben şu anda 2006 1.3 sürekli 4 çeker kullanıyorum tabikide en başta yakıt 2 çeker daima 4 çekere göre daha az yakar ama 1.3 diye az yakar sanmayın ben öle sandım aldım ve o motora göre geyet yakıtlı 1 araçtır ama terios başlı başına gerçeten güzel bir araç tavsiye ederim eğer araçtan çok şey beklenmiyorsa tabi
ne kadar yakar yaklaşık

135 liraya dolan depo yaklasık olarak 450 km götüryor tabi 80 ve 90 ı geçmezseniz bize ustalar şaftı sökelim iki çeker olsun dediler denedik ve araba yerinden kalkmadı ancak o direksiyonun solundaki düğmeye bastığımızda (düğmenin adı şimdi aklıma gelmedi) biraz yürümeye başladı sadec

bence gayet normal tüketim 30krş denk geliyor zaten az yakan araba kalmadı benzin ve lpg fiyatları böyle olduğundan az yakıyor diyene ben inanmıyorum

haklısınız sadece hafta sonları kullanırsanız pek etkilemiyor ama ben günlük ahaytta da onu kullanıyorum biraz bütçemi sarstı açıkçası o yüzden suzuki sj falan bakıyorum bu konu tamemen maddiyata bağlı sizin vereceğiniz karar bu sonuçta saygı duyarım

bende de 2004 1.3 terios var günlük kullanımda da bu aracımı kullanıyorum yakıt ortalama 300 krş denk geliyo bence bu araç için gayet makul bi fiyat araçtanda hiç beklemediğim performansı alıyorum gayet memnunum aracım sürekli 4 wd ama istenildiğinde 4wd olduğunu hiç duymadım sadece kilit difransiyel tuşu var . ama 1.5 motor olanda durum nedir bilemiyorum . bu arada dün gece istanbulda saat 24 sularında aşırı buzlanma vardı normal binek araçların çıkamadığı yokuşlardan rahatlıkla çıktım .

istenildiğinde 4 wd olmuyor araç hep dört çeker zaten dediğiniz gibi kendinden büyük işler yapıyor youtube ye bakarsanız orda bu araçları ne kadar zor şartlarda kullanıyorlar bizim burda yaptıklarımız onların 3/1 bile değil nerdeyse

Merhaba :smiley:
2008 model Terios silver kullanıcısıyım.
1.5 motor
50 litrelik depo ile 600 km yapıyorum.Size bir fikir verir umarım
Memnun musunuz derseniz fazlasıyla derim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR