Arama sonuçlarınız

1. TA1KC

1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde) Radyoda da CCR'ın çaldığını hayal ediyorum; better run through the jungle, better run through the jungle, better run through the jungle, woa, don't look back to see.

2. TA1KC

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) Katılanlar çamura doymuştur diye umuyorum, en azından bir süreliğine ;D Fotoğraf - video çekenlerin ellerine sağlık.
  3. TA1KC

Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Sayın Alfonse, Fotoğraftaki kişinin çocuk olduğunu pek sanmıyorum.Ayrıca belinde de kemer var gibi geldi bana. Kaldı ki; çocuk olsa bile, Amerikalılar bizim gibi off-road yapmaya çıkıyoruz diye araziye dalıp iki bira içip sarhoş olan sonra...

4. TA1KC

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) Orman piknik alanında ağaçtan çok 4x4 olur mu, olurmuş ;D
  5. TA1KC

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Aracının aktarma organlarına güvenemeyen veya kullanacak kişiye güveneyemen sürekli dört çeker araç sahipleri 30 dakikalarını ayırarak ön şaftı ortalama 8 cıvata sökerek alabilir ve test alanına arkadan itişli halde gidebilirler.

6. TA1KC

İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ?

Ynt: İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ? Yavuz abi zaten ortalamaya vurursak en genci 10 yaşında arabalarla uğraşıyoruz bu yolda.Yağ damlatır hararet yapar kol çıkartır(!) kırar koparır parçalar bunlar normal olaylar bizim için ;D Ama gel gelelim böyle bir benzetme yapılırsa normal...

7. TA1KC

-2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009)

Ynt: -2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009) Kayışdağı'na geldiğinizde aşağıya doğru bağırın okuldaysam duyar gelirim yukarı bende. ;D
  8. TA1KC

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Çok teşekkür ederim. Selamlar & saygılar.
  9. TA1KC

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki 258 cubic inch (4200cc) Inline-6 cylinder 2 barrel carburetor 258 kübik inç Sıralı-6 silindir 2 bare karbüratör

10. TA1KC

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) Malesef bana göre bu yaptığımız off-road değil, salı günü anlamsız yere yolun deformasyonu ve bu nedenle dün 14 saat arazide heba olmak yani kısaca bile bile lades olmaktı. 1 iken 2 2 iken 3 sonra 4 araç kaldı ...

11. TA1KC

Off-Road da Range Rover P38

Ynt: Off-Road da Range Rover P38 Geliyor geliyor az kaldı. ::)
  12. TA1KC

Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Trial Etabı Keşif Gezisi (28 Aralık 2008) Ve son! ;D

13. TA1KC

Dodge Ram 6x6

Ynt: Dodge Ram 6x6 94-01 Ram'in T-rex isimli bir konsepti.
  14. TA1KC

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008)

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) Abiler ablalar arkadaşlar her sene olduğu gibi yine saat 11.30da Bostancı sahildeki top sahalarının orada buluşalım.
  15. TA1KC

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) Evet yine Badğat caddesini ana güzergah olarak kullanmamız en mantıklısı olur sanırım.

16. TA1KC

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) Evet abiler kaldı 1 aylık bir vakit.Güzergah ile ilgili fikirlere ve çalışmalara başlamak lazım yavaş yavaş.
  17. TA1KC

Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim cj 22 (51.2%) defender 21 (48.8%) Oylamayı Kilitle Anketi düzenle Toplam oy: 43
  18. TA1KC

Yelken

Ynt: Yelken Bende son zamanlarda ufak ufak yelkene merak sarmaya başladım, vaktim olduğunda fenerbahçe-kalamış'ta ders veren arkadaşımla çıkıyorum denize.Temel hareketleri ve manevraları öğrendim, bir de bakalım kışın nasıl oluyor yelken onu merak ediyorum :)

19. TA1KC

Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim Hakan bey, Bir veya bir kaç Defender kaya tırmanışı yaparsa bu "Defender kaya aracıdır" demek anlamına gelmez, bunu siz de biliyorsunuzdur. Referans olarak MOAB videolarını almanızı öneririm. Tartışmanın yönünü değiştirmek istiyorum, çünkü konuya Def veya...
  20. TA1KC

Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim Merak etmeyin ben konuları burada forum açıldığı günden beri okuyorum. Ayrıca demek istediğim anlaşılmamış sanırım; "Stok" bir CJ öncelikli olarak kaya aracıdır "Stok" bir Defender öncelikli olarak yumuşak satıh aracıdır .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR